Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πω πω ήττα!αντε να σου θυμίσω τωρα εγω την ΚΑΡΛΑ στο βερολίνο και να μη βάλεις τα κλάματα........ :headbang: :headbang: :headbang:

Ο μόνος λόγος για να βάλω τα κλάματα είναι γιατί είναι αδύνατον να επαναλάβω το ταξίδι εκείνο, εντός του 2011! :smitten:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ο xpapad  τα ειπε πολυ καλα !! και δεν χρειαζεται να εχει γινει καποιοσ κολλητός με τα κοριτσια εκει μεσα για να καταλαβει . αν βρειτε την σωστη λεξη στο μυνημα του ισωσ και να καταλαβετε τι εννοει !!!!! . οχι βεβαια οτι την γνωριζω σαν χαρακτηρα , χεστηκα εγω εναν  :fuck2: θελω να ριξω  απλα να μην κλαιω μετα !!!!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
και οσο αφορα για παντρειές αλλα και για απλη παρεα φιλε andy .πρεπει να γνωριζεις οτι παρα πολυ απο εκει μεσα τάζουν λαγούς για να βγουν ενα ραντεβουδάκι με μερικές απο αυτες τισ ( πουτανιτσες ) .καλύτερα να μην μασ ενδιαφέρουν οπως λεσ τα περι νταβατζήδων τους ( αν εχουν , και ποιες ) .αλλα μην γράφουμε και για gfe  οταν ειναι ενα ονειρο θερινής νυκτός .

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
και οσο αφορα για παντρειές αλλα και για απλη παρεα φιλε andy .πρεπει να γνωριζεις οτι παρα πολυ απο εκει μεσα τάζουν λαγούς για να βγουν ενα ραντεβουδάκι με μερικές απο αυτες τισ ( πουτανιτσες ) .καλύτερα να μην μασ ενδιαφέρουν οπως λεσ τα περι νταβατζήδων τους ( αν εχουν , και ποιες ) .αλλα μην γράφουμε και για gfe  οταν ειναι ενα ονειρο θερινής νυκτός .

Εγώ ξέρω έναν που του τάζουν αυτές, για να τις πάει βόλτα για ....καφέ!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εναν !!!!!!! ενα = κανενα

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό ξέρω αυτό γράφω!

Ααααα! ξέρω και έναν, που όταν τις πάει στα δώματα τους φεύγουν τα νερά..................
Και τρεις φορές ενίοτε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Αυτό ξέρω αυτό γράφω!

Ααααα! ξέρω και έναν, που όταν τις πάει στα δώματα τους φεύγουν τα νερά..................
Και τρεις φορές ενίοτε!

Καλημέρα δάσκαλε . έχεις νά άκούσης νέα σήμερα ούκ όλίγα  ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μήπως σημειώθηκαν και τίποτα διαρροές στα υδραυλικά του ιδρύματος?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και τρεις φορές ενίοτε!

Ένας γείτονάς μου, παππούς, με είχε πληροφορήσει στο παρελθόν, ότι οι Tena υπερέχουν όλων. :rolleyes:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ωχ....αρχισαν τα όργανα...
Παιδιά,μπορώ να πω κάτι? ο καθένας μας πρώτον έχει διαφορετικές εμπειρίες με την κάθε κοπέλλα και δεύτερον έχει και διαφορετικές καταβολές και βιώματα....ας περιορισθούμε λοιπόν στα "τεχνικά " θέματα και ας αφήσουμε τα προσωπικά...
Φίλε xpapad,διαφωνήσαμε και άλλοτε για κάποια θέματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο μαγαζί...δεν πειράζει,δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε,και η διαφωνία,ακόμα και η έντονη,μέσα στο παιχνίδι είναι...
Αν θυμάσαι όμως,σου είχα πεί ένα πράγμα....τα πολλά κολλητηλίκια στα μαγαζιά αυτά δεν κάνουν καλό...εσύ έγινες κώλος και βρακί με τις πουτανίτσες,περνούσες ώρες εκεί συζητώντας πολύ προσωπικά τους θέματα,έγινες "ειδήμων" για το πόσα βγάζει η κάθε μία,για το πόσα παίρνει ο νταβατζής,κλπ.,και προφανώς αμα μπλέκεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες...
Μιλάς τώρα ασχημα για τη Μάγδα και προφανώς θα έχεις τους λόγους σου...δεν μας ενδιαφέρουν όμως αυτά.Ούτε θα τις παντρευτούμε,ούτε παρέα θα κάνουμε με τα κορίτσια...πέντε λεπτά κουβεντούλα στο μπαρ,μισή ώρα στο δωμάτιο,φιλάκι στο μάγουλο και αντε γειά....Τα ίδια έχω πει και για τα μασατζίδικα,που πάνε οι διάφοροι και ανακατεύονται με τις σερίφισσες,με κουτσομπολιά,με μαλακίες και πάει λέγοντας.....
σαφως και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα φιλε αντυ51 αλλα αμα παρατηρησες στο μηνυμα ξεκινησα γραφωντας για μενα η μαγδα ειναι αυτα που εγραψα, για σενα μπορει να ειναι καλη κοπελα επειδη σου ειπε προσεξε να μη γλιστρησεις στο μπανιο εχει νερα.... αποψεις ειναι αυτες... αλλα η συγκεκριμμενη ειναι μιζερη, ζηλοφθονων οσο δεν μπορεις να φανταστεις την πουστια και την πουτανια την εχει στο αιμα της και δεν θα δισταζε να παιξει τη μεγαλυτερη πουστια σε οποιαδηποτε εκει μεσα προκειμενου να βγαλει 20 ευρω παραπανω.... κοιτα ολες λιγο πολυ εχουν τα στοιχεια τα παραπανω αλλα αυτη τα εχει σε τετοια βαθμο που θα της εδινα τον τιτλο της αρχιπουταναρας.....

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
σαφως και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα φιλε αντυ51 αλλα αμα παρατηρησες στο μηνυμα ξεκινησα γραφωντας για μενα η μαγδα ειναι αυτα που εγραψα, για σενα μπορει να ειναι καλη κοπελα επειδη σου ειπε προσεξε να μη γλιστρησεις στο μπανιο εχει νερα.... αποψεις ειναι αυτες... αλλα η συγκεκριμμενη ειναι μιζερη, ζηλοφθονων οσο δεν μπορεις να φανταστεις την πουστια και την πουτανια την εχει στο αιμα της και δεν θα δισταζε να παιξει τη μεγαλυτερη πουστια σε οποιαδηποτε εκει μεσα προκειμενου να βγαλει 20 ευρω παραπανω.... κοιτα ολες λιγο πολυ εχουν τα στοιχεια τα παραπανω αλλα αυτη τα εχει σε τετοια βαθμο που θα της εδινα τον τιτλο της αρχιπουταναρας.....
γιατι τετοιο μένος ???? οχι οτι δεν συμφωνω απλα ρωτάω

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πριν σας πω για την σημερινή βόλτα απο το Amnezia,να παρατηρήσω κάτι στον φίλο anemoss119.Λές ότι δεν ξέρεις τη Μάγδα καθόλου,ούτε καν εχεις πάει μαζί της,αν κατάλαβα καλά.Τότε πως εχεις γνωμη?
Λοιπόν,σημερινή μεσημεριανή βόλτα.Η απόλυτη παρακμή.2-3 αντρικές παρέες,η δεξιά πλευρά σχεδόν άδεια,η αριστερή πιο πλήρης,αλλά οι κοπέλλες αντι να κάθονται στο μπαρ μπαινόβγαιναν στις τουαλέττες.Κάθησα πάνω απο 1 ωρα και παρατήρησα μόνο 1 δρομολόγιο....
Οι κοπέλλες βαριόντουσαν τόσο πολύ που αν και εγω και 2-3 αλλοι συναγωνιστές καθόμασταν μόνοι μας αρκετή ωρα,ούτε μία δεν έκανε κίνηση να πλησιάσει.Ουτε καν ενα πονηρό χαμόγελο.Αλλες φορές αν καθόσουν 5 λεπτά μόνος περνούσε απο μποροστά σου ολο το μαγαζί....
Κατά τις 3 σκάει μύτη η Μάγδα,μες τα νευρα....Τσιγάρο,καφές,επίσκεψη στα ενδότερα και έξοδος με άλλες 2 αδύνατες για να πάνε για φαγητό στο απέναντι μαγέρικο.
Αλήθεια,έχει φαει κανεις ποτέ εκεί? είπα να δοκιμάσω σήμερα,τα κορίτσια τρώγανε κάτι λαδερά,αλλά δεν το αποτόλμησα.Φτηνό σίγουρα θα είναι,καθαρό είναι?
Μπαίνοντας υπήρχε μόνο μια ξανθούλα στην δεξιά πλευρά,μέτριας εμφάνισης και κάπως ντροπαλή.Ρώτησα ονομα και μου ειπε Λορένα.Δεν μου έκανε κλικ,ειχε και μια βαριεστημένη έκφραση,οπότε προσπέρασα....

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Και τρεις φορές ενίοτε!

Τον ξέρω κι εγώ αυτόν τον..."υδραυλικό"  ;)

Είναι πραγματικός αλμπάνης...

Όπου πάει, τα "νερά" τρέχουν ποτάμια στους δρόμους  :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στο μαγερικο εχουν φαει αρκετοι συναγωνιστες και εχουν εκφρασει θετικα σχολια.
Ακομα δεν το εχω "τιμησει".
Οπως ειπες ειναι οντως φθηνο, οι μεριδες του "γενναιες" και πορτιματε απο τις κορασιδες και το προσωπικο του Μεγάρου.

Πληροφοριακα : Οι υπηρεσιες της Λορενα θεωρουνται ανω του εμσου ορου, χωρις να χαρακτηριζονται κορυφαιες

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ομολογώ ότι είναι μια ... "τελευταία μου επιθυμία" να φάω στο απέναντι πατσαδερί ...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έχω τιμήσει το μαγειρειό πολλές φορές, και δεν έχω παράπονο.
Ροστ μπιφ με μακαρόνια-τας κεμπάπ-ντομάτες γεμιστές είναι τα συνήθη εδέσματα που παίρνω.
Πάντα με ρέστα από το δεκάρικο!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χθες παρατήρησα νέα άφιξη, ξανθιά κανονική!
Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γιατί η επιπεφυκίτιδα μου ήταν σε έξαρση, και όπως καθόταν μπροστά από την καφετιέρα με βαρούσαν τα προβολάκια του ταμείου στην μάπα και δεν καλόβλεπα.
Ο Λεό όμως την ήξερε και αφού την ασπάστηκε όταν ήρθε, της έκανε και τρίλεπτη κουβέντα!
Σήμερα θα αναλυθεί λεπτομερώς από τους επαΐοντες…………….
Σε μένα η Μάγδα δεν έχει δείξει απληστία………………….
Μερικές φορές δοκίμασα να της δώσω 80 για να καλύψω τα 45-55 λεπτά που «έφαγε» μαζί μου, και πήρε μόνο τα 50 κάνοντας και κάποιο σχόλιο που εξέλαβα σαν ένδειξη επαγγελματισμού και φιλότιμου.
Ίσως τα πολλά «κολητιλικια» να φέρνουν και τη ρήξη!
Μη ξεχνάμε ότι δεν είναι Ρωσσοουκρανες η ουγγαρεζοτσεχες οι κοπέλες του ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟΥ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom