Νέα

Devil & Angel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iris angel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν έχω καταλάβει , είναι strip ή κωλόμπαρο το μαγαζί ?  :think:

για πείτε μου λίγο το κονσεπτ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν έχω καταλάβει , είναι strip ή κωλόμπαρο το μαγαζί ?  :think:

δεν μιλαει κανεις

μαλλον οσες δουλεουν εκει κανουν κ βιζιτα γιαυτο λεει για καρτα μελους

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
δεν έχω καταλάβει , είναι strip ή κωλόμπαρο το μαγαζί ?  :think:

Rigo, αρχικά εγώ νόμιζα (το έγραψα κιόλας προ ημερών) ότι πρέπει να είναι κάτι σαν τη "βίλα της Γλυφάδας", όμως είχα κάνει λάθος. Ενημερωτικά, η "βίλα της Γλυφάδας" ήταν ένας από τους χώρους, υπήρξαν κατά καιρούς και άλλοι, που εκδίδονταν οι κοπέλες του γραφείου του "Μάριου" κατά το παρελθόν. Ο κύριος αυτός συνελήφθη πριν κάποιους μήνες για μαστροπεία (τα media έγραψαν τότε "συνελήφθη ο μαστροπός με το Hammer"), όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη του. Αμέσως μετά, και όντας υπόδικος, έμπαινε στο σάιτ και μας πούλαγε ιστορία: "εγώ θέλω λίγους και εκλεκτούς πελάτες και κάνω πλέον παιχνίδι μόνο με τους ανθρώπους που εκτιμώ για τους οποίους έχω φανταστικές κοπέλες", και άλλα τέτοια όμορφα. Έφαγε πολύ κράξιμο από διάφορα μέλη του σάιτ τότε. Φαίνεται ότι δεν του "βγήκε" το concept και αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει το προκάλυμμα των δραστηριοτήτων του με το άνοιγμα του (και καλά) prive club "D&A". Υποθέτω λοιπόν ότι πρόκειται όντως για κλαμπ όπου πας, πίνεις, και ενδεχομένως "ψωνίζεις" κάποια από τις κοπέλες του (χωρίς το τελευταίο να είναι υποχρεωτικό).    

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigo, αρχικά εγώ νόμιζα (το έγραψα κιόλας προ ημερών) ότι πρέπει να είναι κάτι σαν τη "βίλα της Γλυφάδας", όμως είχα κάνει λάθος. Ενημερωτικά, η "βίλα της Γλυφάδας" ήταν ένας από τους χώρους, υπήρξαν κατά καιρούς και άλλες "βίλες", που εκδίδονταν οι κοπέλες του γραφείου του "Μάριου" κατά το παρελθόν. Ο κύριος αυτός συνελήφθη πριν κάποιους μήνες για μαστροπεία (τα media έγραψαν τότε "συνελήφθη ο μαστροπός με το Hammer"), όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη του. Αμέσως μετά, και όντας υπόδικος, έμπαινε στο σάιτ και μας πούλαγε ιστορία: "εγώ θέλω λίγους και εκλεκτούς πελάτες και κάνω πλέον παιχνίδι μόνο με τους ανθρώπους που εκτιμώ για τους οποίους έχω φανταστικές κοπέλες", και άλλα τέτοια όμορφα. Έφαγε πολύ κράξιμο από διάφορα μέλη του σάιτ τότε. Φαίνεται ότι δεν του "βγήκε" το concept και αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει το προκάλυμμα των δραστηριοτήτων του με το άνοιγμα του (και καλά) prive club "D&A". Υποθέτω λοιπόν ότι πρόκειται όντως για κλαμπ όπου πας, πίνεις, και ενδεχομένως "ψωνίζεις" κάποια από τις κοπέλες του (χωρίς το τελευταίο να είναι υποχρεωτικό).    

thnx bro  ;)  :hi:

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Rigo, αρχικά εγώ νόμιζα (το έγραψα κιόλας προ ημερών) ότι πρέπει να είναι κάτι σαν τη "βίλα της Γλυφάδας", όμως είχα κάνει λάθος. Ενημερωτικά, η "βίλα της Γλυφάδας" ήταν ένας από τους χώρους, υπήρξαν κατά καιρούς και άλλοι, που εκδίδονταν οι κοπέλες του γραφείου του "Μάριου" κατά το παρελθόν. Ο κύριος αυτός συνελήφθη πριν κάποιους μήνες για μαστροπεία (τα media έγραψαν τότε "συνελήφθη ο μαστροπός με το Hammer"), όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη του. Αμέσως μετά, και όντας υπόδικος, έμπαινε στο σάιτ και μας πούλαγε ιστορία: "εγώ θέλω λίγους και εκλεκτούς πελάτες και κάνω πλέον παιχνίδι μόνο με τους ανθρώπους που εκτιμώ για τους οποίους έχω φανταστικές κοπέλες", και άλλα τέτοια όμορφα. Έφαγε πολύ κράξιμο από διάφορα μέλη του σάιτ τότε. Φαίνεται ότι δεν του "βγήκε" το concept και αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει το προκάλυμμα των δραστηριοτήτων του με το άνοιγμα του (και καλά) prive club "D&A". Υποθέτω λοιπόν ότι πρόκειται όντως για κλαμπ όπου πας, πίνεις, και ενδεχομένως "ψωνίζεις" κάποια από τις κοπέλες του (χωρίς το τελευταίο να είναι υποχρεωτικό).   
Ρε παιδεία, γιατί δε κάνετε μια βόλτα από εκεί να σας λυθούν οι απορίες...? και αφήστε τις φιλοσοφίες...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.010
Πόντοι
6.515
Ρε παιδεία, γιατί δε κάνετε μια βόλτα από εκεί να σας λυθούν οι απορίες...? και αφήστε τις φιλοσοφίες...

δεν υπαρχουν ψιλα για ερευνες τυπε, ολοι περιμενουν από τους αλλους  :S

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

Εχουμε μπερδευτει με το prive club. Δηλαδη μπορούμε να πάμε ή πρέπει να κάνουμε κάτι πρώτα???

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπόν θα το πω μια φορά...
1)Πας απ έξω
2)Κάνεις κλήση για να μπεις
3)Μιλάς... και αποφασίζεις αν θες να γίνεις μέλος !

Όλα τ άλλα είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες...  

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Λοιπόν θα το πω μια φορά...
1)Πας απ έξω
2)Κάνεις κλήση για να μπεις
3)Μιλάς... και αποφασίζεις αν θες να γίνεις μέλος !

Όλα τ άλλα είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες...  

Κάνω κίνηση να μπω,μιλάω και τους λέω "θέλω να γίνω μέλος", οκ... Μου ζητάνε κάτι?
Π.χ.
Να δώσω προφορικά τα στοιχειά μου(όνομα επώνυμο) ?
ή π.χ.
Ζητάνε το τηλέφωνο μου?

Όταν πας στην πόρτα τι ζητάνε για να γίνεις μέλος?

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Άντε πάλι, τηλέφωνο έχετε νομίζω... δε θα χρεωθείτε ούτε 0,20 λεπτά για μία κλήση...  

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Άντε πάλι, τηλέφωνο έχετε νομίζω... δε θα χρεωθείτε ούτε 0,20 λεπτά για μία κλήση...  

Τι "Άντε πάλι" ? Αν δεν θέλεις να πεις, καλύτερα μην γράφεις τίποτα. Ασε να γράψει κανένας άλλος που έχει να πει κάτι ουσίας.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Μα τι δε καταλαβαίνετε ? Είπαμε πάρτε τηλέφωνο για πληροφορίες και πηγαίνετε από εκεί είναι πολύ απλό... ότι και να γραφτεί αν δε μας ο ίδιος δε κάνεις τπτ

Υπ. Προς θεού δε μπαίνω σε κόντρα με κανέναν... είμαι από το 06 εδώ και δεν έχω μπει σε διαδικασία να τσακώνομαι !

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Μα τι δε καταλαβαίνετε ? Είπαμε πάρτε τηλέφωνο για πληροφορίες και πηγαίνετε από εκεί είναι πολύ απλό... ότι και να γραφτεί αν δε μας ο ίδιος δε κάνεις τπτ

Υπ. Προς θεού δε μπαίνω σε κόντρα με κανέναν... είμαι από το 07 εδώ και δεν έχω μπει σε διαδικασία να τσακώνομαι !

Φιλικά ρώτησα για να μάθω,γιατί θέλω να πάω.Εξάλλου ο ρόλος του forun είναι ενημερωτικός.Τέλος πάντων αν θέλει κάποιος να μας πει,ας γράψει δυο κουβέντες.

OP
OP
I

Iris angel

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
4
Σημερα Τετάρτη ωρα 22:00 το δεύτερο πριβε παρτυ του d&a μονο για τα μέλη του... Ζέστη ατμόσφαιρα ωραίες παρουσίες και η Χορευτρια ιοκαστη μας υπόσχονται μια συγκλονιστική νύχτα... Σας περιμένουμε... Για πληροφορίες καλέστε στο 6982211337

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 93
OP
OP
I

Iris angel

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
4
Αλλη μια υπεροχη βραδιά εχτές στο δεύτερο prive party του D&A... Το νεο στέκι ηρθε για να μεινει... Η νεα μας "Χορευτρια" ιοκαστη ηταν πραγματικά συγκλονιστική .... Σας περιμένουμε αυριο...  Το απολυτο prive club της αθηνας ... Πληροφορίες για κάρτα μέλους στο 6982211337

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 107
OP
OP
I

Iris angel

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
4
D&A

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 101
OP
OP
I

Iris angel

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
4
Ιοκαστη

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 95

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
πηγε κανεις?

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
απ οτι εχω καταλαβει δεν ειναι κονσομασιον..απλως εχει 5-6 20 χρονα μουνακια για να τσιμπανε οι πελατες και 2-3 χορευτριες για να παιρνεις ματι
ουτε καν φορωτικη δεν νομιζω να παιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom