Rigo, αρχικά εγώ νόμιζα (το έγραψα κιόλας προ ημερών) ότι πρέπει να είναι κάτι σαν τη "βίλα της Γλυφάδας", όμως είχα κάνει λάθος. Ενημερωτικά, η "βίλα της Γλυφάδας" ήταν ένας από τους χώρους, υπήρξαν κατά καιρούς και άλλες "βίλες", που εκδίδονταν οι κοπέλες του γραφείου του "Μάριου" κατά το παρελθόν. Ο κύριος αυτός συνελήφθη πριν κάποιους μήνες για μαστροπεία (τα media έγραψαν τότε "συνελήφθη ο μαστροπός με το Hammer"), όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη του. Αμέσως μετά, και όντας υπόδικος, έμπαινε στο σάιτ και μας πούλαγε ιστορία: "εγώ θέλω λίγους και εκλεκτούς πελάτες και κάνω πλέον παιχνίδι μόνο με τους ανθρώπους που εκτιμώ για τους οποίους έχω φανταστικές κοπέλες", και άλλα τέτοια όμορφα. Έφαγε πολύ κράξιμο από διάφορα μέλη του σάιτ τότε. Φαίνεται ότι δεν του "βγήκε" το concept και αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει το προκάλυμμα των δραστηριοτήτων του με το άνοιγμα του (και καλά) prive club "D&A". Υποθέτω λοιπόν ότι πρόκειται όντως για κλαμπ όπου πας, πίνεις, και ενδεχομένως "ψωνίζεις" κάποια από τις κοπέλες του (χωρίς το τελευταίο να είναι υποχρεωτικό).