You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Devil & Angel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iris angel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Χαχααχαχαχα
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Δεν είναι κακό να υπάρχουν private clubs.Απλά θεωρώ και χαζομάρα να μην αναφέρονται βασικές πληροφορίες.Πχ πόσο κοστίζει η συνδρομή, αν υπάρχει εγγραφή, αν στα ποσά αυτά συμπεριλαμβάνεται κάτι (ποτό,σνακ,χορός ?)
Αν θυμάμαι καλά το Salon de Bricolage για παράδειγμα έχει εγγραφή 1000 ευρώ,συνδρομή 500 ευρώ και σε αυτά τα ποσά δεν περιλαμβάνεται το παραμικρό.
Αν θυμάμαι καλά το Salon de Bricolage για παράδειγμα έχει εγγραφή 1000 ευρώ,συνδρομή 500 ευρώ και σε αυτά τα ποσά δεν περιλαμβάνεται το παραμικρό.
Where everything starts
Μήπως παραέχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου "Μάριε";
mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
ειχα ακουσει οτι ο μαριος ειχε παιξει σε δυο τσοντες του σειρηνακη αληθευει??Μήπως παραέχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου "Μάριε";
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Εγω δε μπορώ να καταλάβω γιατι οποιος ενδιαφέρεται να γινει μέλος δε παιρνει ενα απλό τηλεφώνο να ενημερωθεί... 6982211337... Δεν αρνήθηκα ποτε να δωςω πληροφορίες απλώς δεν επιθυμώ να αναφέρω ολα τα προνόμια των μελών μεσα απο το φόρουμ... Σεβαστείτε το... Η συνδρομή ειναι εφάπαξ 100€ καθαρά συμβολική και πιστέψτε με τα προνόμια ειναι απίστευτα... Οποιος ενημερώνεται και γινετε μέλος αντιλαμβάνεται τι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και βλεπει το όραμα του μαγαζιού... Δημιουργούμε μαζι το Prive club . Τα μέλη και τα κοριτςια ειναι που δίνουν ζωη νόημα και ουσία σε αυτο το μαγαΖι... Αν δε μας πολεμήσουν οπως κανουν παντα και πετύχει αυτή η κίνηση τοτε θα απολαμβάνουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου απο τις καλύτερες παρουσίες θα απευθυνόμαστε μονο σε σοβαρά άτομα και ολα θα γίνονται με εχεμύθεια και σεβασμό. Τι καλύτερο απο το να μπαίνεις σε ενα χωρο αισθητικά απίστευτο να πίνεις το ποτο σου να ανταλαζεις απόψεις και να επικοινωνείς με τις πιο ωραίες γυναικες τις αθηνας και να αφηνεις τις αισθήσεις σου ελεύθερες απολαμβάνοντας τα καλυτερα χορευτικά show απο τις διασημες χορευτριες... Σας περιμένουμε
Συνημμένα
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Το μαγαΖι ανοίγει μονο με prive party οχι συγκεκριμένες μέρες ουτε ωρες και τα μέλη ενημερώνονται τηλεφωνικά... 6982211337...
efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
ειχα ακουσει οτι ο μαριος ειχε παιξει σε δυο τσοντες του σειρηνακη αληθευει??
Λιγες λες! 3-4
Δικης του παραγωγης βεβαια
Η συνδρομή ειναι εφάπαξ 100€ καθαρά συμβολική..
Tα βλέπεις dimitris_zio ? Και το γραφω επειδή μου εγραψες σε πμ ότι αυτά τα περι 100 ευρω δεν ισχυουν.
Είναι θεμα χρονου να λαμψει ολη η αληθεια.
Ααα.. Και που'σαι..Πες με ότι θες.. Αλλα μην με ξαναπεις βαζελο και λαγο.. Με προσβαλεις.
Αυτά.
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Δε ζω στο Λονδίνο αλλα μπορουμε να εχουμε ενα μαγαΖι και υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου επιτέλους . οποιος εχει ταξιδέψει εξωτερικο με καταλαβαίνει. Επιτέλους ας οργανωθούμε σαν πελάτες και να αφήσουμε πίσω τις μικροπρέπειες και τα κατάλοιπα του παρελθόντος κοιτάζοντας μπροστα στη δημιουργία ενός χώρου και μια prive κοινότητας με αξιόλογα άτομα που θα μπορουν τα νεα κοριτςια να νιώθουν όμορφα και να χαίρονται τη παρέα μας... Οποίος εχει έρθει στο μαγαΖι αντιλαμβάνεται τι εννοώ... Όσοι δεν ειναι μέλη και το επιθυμούν φτανει να καλέσουν στον αριθμο 6982211337 να εκδηλώσουν το ενδιαφερον τους και θα τους ενημερώσω ποτε θα γινει το επόμενο Prive party να έρθουν. Έχετε δικαίωμα να έρθετε να ενημερωθείτε απο κοντα και κατόπιν να αποφασίσετε αν θα γινετε μέλη η οχι. Η ελευθερία επιλογής ειναι αυτο που μας ξεχωρίζει... Δεν αναγκάζουμε κανεναν να εκτιμήσει αυτο που επιχειρούμε να δημιουργήσουμε ουτε μπορουμε να αρεσουμε σε ολους... Σε αυτούς ομως που θα μας εκτιμήσουν και θα μας υποστηρίξουν η απόλαυση τους ειναι προτεραιότητα μας...
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Ναι εντελώς συμβολικά γιαννη μου... Οταν ενα μαγαΖι ειναι prive. Δε δέχεται κανεναν Αλλο πελατη εκτός απο τα μέλη και πρόσφερει τη δυνατότητα να δείτε απο κοντα όλες τις παρουσίες να μιλήσετε μαζι τους να επικοινωνήσετε και να διαλέξετε κάτι που δε γινετε πουθενά αλλου τοτε ναι τα 100 € ειναι εντελώς συμβολικά. Ειναι εύκολο να κρίνουμε να κατακρίνουμε και να σχολιάζουμε αρνητικά τα παντα. Θελει κότσια ομως να παραδεχτούμε οταν καποιος κανει μια αξιόλογη προσπάθεια. Όλοι επιθυμούσατε να βλέπετε σε καλες φωτογραφίες τα κοριτςια.. Τι καλύτερο απο το live. Όλοι επιθυμούσατε να διαπιστώσετε αν ειναι όμορφες και ελληνιδες... Τι καλύτερο απο το live....
Συνημμένα
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Θα χαρώ να ερθεις να γνωριστουμε και απο κοντα... Παντα σέβομαι και θεωρώ φιλους όσους σέβονται και εκτιμούν τις γυναικες του χώρου... Εξαλλου το μαγαΖι δε δημιουργήθηκε μονο για τα μέλη δημιουργήθηκε και για τις γυναικες για να νιώθουν πιο άνετα πιο όμορφα σε ενα περιβάλλον όπου θα μπορουν να εξωτερικεύσουν τη θηλυκότητα τους και τη σεξουαλικότητα τους... Δε φαντάζεστε τι ωραια ατμόσφαιρα επικρατεί στο μαγαΖι... Οποιος δε το ζήσει απο κοντα δε μπορεί να το καταλαβει.... Σας περιμένουμε...
Συνημμένα
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Θα χαρώ να ερθεις να γνωριστουμε και απο κοντα.
Άναφέρεσαι σ' εμένα; Αφού γνωριζόμαστε από το 2010 ρε Γιώργο!
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Απο κοντα δε σε εχω γνωρισει; Μονο τηλεφωνικά...
Iris angel
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2014
- Like
- 4
Ελα να πιούμε ενα ποτο στο επόμενο παρτυ...
fotiakaikaula
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από πότε τα 100 ευρώ είναι συμβολικό ποσό ? Να περάσω από το μαγαζί να μου δώσες 100 συμβολικά ευρώ ?
Αφού το κάνεις για έλεγχο των μελών, γιατί δεν το κάνεις δωρεάν ?? Δεν είμαι γκρινιάρης αλλά δεν είμαι και βλακας. αν κάνεις 300 μέλη επί 100 ευρώ,είναι 30.000 και αυτά συμβολικά τα θεωρείς ?
Αφού το κάνεις για έλεγχο των μελών, γιατί δεν το κάνεις δωρεάν ?? Δεν είμαι γκρινιάρης αλλά δεν είμαι και βλακας. αν κάνεις 300 μέλη επί 100 ευρώ,είναι 30.000 και αυτά συμβολικά τα θεωρείς ?