Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αγαοητοί συνγαμιστές σκοπεύω να επισκευθώ το εν λόγο κολόμπαρο αλλά επειδή είναι πρώτη φορά που θα πάω σε τέτοιο μέρος θα ήθελα να πάω μαζί με κάποιον από εσάς που ξέρει πως είναι τα πράγματα εκεί για να μου εξηγήσει τα βασικά,άμα μπορεί κάποιος μέσα στο Σαββατοκυρίακο ας μου στείλει πρωσοπικό μύνημα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ήταν μία λάθος επιλογή. Η οποία όμως πήρε τη δημόσια έκταση που της έπρεπε προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων από εδώ μέσα. Η ίδια πιστεύω, από την κριτική μου, ότι μπορεί να έχασε 8-10 πιθανά ραντεβού.

Kι εσυ ποιος εισαι ρε μαγκα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως μπορεις να το παιζεις νταβας της καθε κοπελας!
Και να της κοβεις και ραντεβου! ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΕΕ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ!

Σου ειπαν πολλοι πως ηταν χαλια?
Μηπως ηταν ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???

Στην τελικη ΕΙΧΕΣ (διοτι πλεον εγω προσωπικα
θα σε κραταω σε αποσταση με αυτα που βλεπω
να γραφεις και να το παιζεις καποιος!) πολλους να ρωτησεις για το ποια ειναι καλη ή κακη!

Αλλα μαλλον θελεις να εξαπατας τον εαυτο σου
πως ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ και ΕΜΠΕΙΡΟΣ στον τομεα του αγοραιου σεχ!

Κριμα για την παρτη σου!
Σε λυπαμαι πραγματικα!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Kι εσυ ποιος εισαι ρε μαγκα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως μπορεις να το παιζεις νταβας της καθε κοπελας!
φιλαρακο ο τυπος εχει πανω απο 20.000 μηνυματα αρα γαμαει και δερνει.... οποτε κατεβασε λιγο τους τονους γιατι αμα γουσταρει θα γαμησει και εσενα ....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Φίλτατε Λαγαρέ,

Καμμία άθλια συμπεριφορά δεν αμοίφθηκε. Ήταν μία λάθος επιλογή. Η οποία όμως πήρε τη δημόσια έκταση που της έπρεπε προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων από εδώ μέσα. Η ίδια πιστεύω, από την κριτική μου, ότι μπορεί να έχασε 8-10 πιθανά ραντεβού. Κάτι που θα της επισημανθεί με ευγενικό τρόπο, σε επόμενή μου επίσκεψη στον οίκο. Για να μη νομίζει ότι ακόμη και με αυτά τα καμώματα, είναι στο απυρόβλητο. :sunglasses:
Τιμωρέ των ασώτων πουτανίδων εσύ! Όχι τίποτις άλλο, μα "μπαίνεις" και στο μάτι κάποιων.........you know :uglystupid:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Στην τελικη ΕΙΧΕΣ πολλους να ρωτησεις για το ποια ειναι καλη ή κακη!
Κριμα για την παρτη σου!
Σε λυπαμαι πραγματικα!
Ρε SPEEDάκο μου γλυκέ κάτσε λίγο... Δηλαδή αν γράφει κάποιος μια αρνητική κριτική είναι και καλά νταβάς;
Κι αυτός που γράφει διθυράμβους και μάλιστα κατ'επανάληψην και σε συγκεκριμένες κοπέλες γιατί να μην είναι promoνταβάς;
Και στο κάτω κάτω όσες αρνητικές κριτικές κι αν διαβάσεις για μια κοπέλα, πόσω μάλλον αν είναι γενικόλογες άνευ συγκεκριμένων γεγονότων, εξαρτάται πολύ απ'το mood και το timing για την επιλογή...και ξέρεις ότι μέσα στο δωμάτιο ο καθένας είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Που σημαίνει ότι μπορει να περάσει όμορφα. Προσωπικώς μου έχει τύχει.
Χωρίς να θέλω να γίνω "δεκανίκι¨κανενός σέβομαι τα γραφόμενα και τις τοποθετήσεις του καθένα και εν τέλει ο χρόνος δείχνει το "ειδικό βάρος" του κάθε ένα μας.
Τώρα αν κάποιοι, όπως κι εγώ, είμαστε πιό γλαφυροί ή παραστατικοί στις αναφορές μας ή αντιθέτως πιό λιτοί και καυστικοί, άπτεται του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ στυλ του καθένα μας.
Το σίγουρο είναι ότι διαθέτοντας λίγο πολύ όλοι μας τη στοιχειώδη αντίληψη, εξάγουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από τις κριτικές, όποιας κατηγορίας και αν είναι αυτές.
Την καλημέρα μου. :) 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
φιλαρακο ο τυπος εχει πανω απο 20.000 μηνυματα αρα γαμαει και δερνει.... οποτε κατεβασε λιγο τους τονους γιατι αμα γουσταρει θα γαμησει και εσενα ....

Πφφφφφ τρίχες ούτε 9,000 δεν έχει!

Νέους είναι και θέλει και κασκαντεριλικια.................

(επειδή Αννα λένε και τη νέα την ξανθιά, μήπως λέει αυτή?)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πφφφφφ τρίχες ούτε 9,000 δεν έχει!

Νέους είναι και θέλει και κασκαντεριλικια.................

(επειδή Αννα λένε και τη νέα την ξανθιά, μήπως λέει αυτή?)
Οχι, την μια απο τη τριαδα λέει(Στεφανια, Αννα, Αλεξα), που με την προθηκη της Μαριας εγινε τετραδα........

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Σου ειπαν πολλοι πως ηταν χαλια?
Μηπως ηταν ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???

Στην τελικη ΕΙΧΕΣ (διοτι πλεον εγω προσωπικα
θα σε κραταω σε αποσταση με αυτα που βλεπω
να γραφεις και να το παιζεις καποιος!) πολλους να ρωτησεις για το ποια ειναι καλη ή κακη!

Αλλα μαλλον θελεις να εξαπατας τον εαυτο σου
πως ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ και ΕΜΠΕΙΡΟΣ στον τομεα του αγοραιου σεχ!

Κριμα για την παρτη σου!
Σε λυπαμαι πραγματικα!
Φίλε Speed ξεφυγες...Μπορω να σε διαβεβαιώσω-αν περνάει η άποψη μου σε σενα-οτι ο agiana είναι πολύ χαμηλών τόνων για να το παίζει κάποιος εδω μέσα...Αντιθετα είναι πολύ σωστό άτομο και στο λέω εγω που τον εζησα και 5 μέρες συνέχεια...¨Αλλοι ειναι οι ξερόλες εδω μέσα...Φιλικά..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν μου αρεσουν αυτα.......

:( :( :( :(

Παω στο Μεγαρο να πιω κανα καφέ..........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μην τον παρεξηγείς ναύαρχε. Τον πιάνει ώρες-ώρες το μισανθρωπικό του. :grin:
Ισα ισα που τον πάω κιόλας,γι αυτό του τα λέω..Τα βάζει με λάθος άνθρωπο..Ο Agiana είναι απο τα καλύτερα παιδιά εδω μέσα..ADMIRAL SPEAKING!!! :grin: :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
:s&m_1:
Ισα ισα που τον πάω κιόλας,γι αυτό του τα λέω..Τα βάζει με λάθος άνθρωπο..Ο Agiana είναι απο τα καλύτερα παιδιά εδω μέσα..ADMIRAL SPEAKING!!! :grin: :grin:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:+1000!!!!!
Δικαιότατος ως ναύαρχος και ΑΕΚΤΖΗΣ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θλιβομαι  μ αυτα που διαβαζω

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
ρε λεβεντες το γαμησατε το θρεντ

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μεσημεριανό πέρασμα απ' το Μέγαρο, μαζί με εκλεκτούς συναγωνιστές.

Ένα από τα δύο θα συμβεί: ή η [size=16pt]Ιζαμπέλα[/size] θα αλλάξει πλευρά και θα έρθει από τα δεξιά ή εγώ θα εγκαταλείψω τους αγαπημένους μας καναπέδες και θα πηγαίνω να την αράζω στην αρίστερη πλευρά του μαγαζιού  :dunno:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλαγη πολιτικηs ???

Stories