Kι εσυ ποιος εισαι ρε μαγκα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως μπορεις να το παιζεις νταβας της καθε κοπελας!
Στην τελικη ΕΙΧΕΣ πολλους να ρωτησεις για το ποια ειναι καλη ή κακη!
Κριμα για την παρτη σου!
Σε λυπαμαι πραγματικα!
Ρε SPEEDάκο μου γλυκέ κάτσε λίγο... Δηλαδή αν γράφει κάποιος μια αρνητική κριτική είναι και καλά νταβάς;
Κι αυτός που γράφει διθυράμβους και μάλιστα κατ'επανάληψην και σε συγκεκριμένες κοπέλες γιατί να μην είναι promoνταβάς;
Και στο κάτω κάτω όσες αρνητικές κριτικές κι αν διαβάσεις για μια κοπέλα, πόσω μάλλον αν είναι γενικόλογες άνευ συγκεκριμένων γεγονότων, εξαρτάται πολύ απ'το mood και το timing για την επιλογή...και ξέρεις ότι μέσα στο δωμάτιο ο καθένας είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Που σημαίνει ότι μπορει να περάσει όμορφα. Προσωπικώς μου έχει τύχει.
Χωρίς να θέλω να γίνω "δεκανίκι¨κανενός σέβομαι τα γραφόμενα και τις τοποθετήσεις του καθένα και εν τέλει ο χρόνος δείχνει το "ειδικό βάρος" του κάθε ένα μας.
Τώρα αν κάποιοι, όπως κι εγώ, είμαστε πιό γλαφυροί ή παραστατικοί στις αναφορές μας ή αντιθέτως πιό λιτοί και καυστικοί, άπτεται του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ στυλ του καθένα μας.
Το σίγουρο είναι ότι διαθέτοντας λίγο πολύ όλοι μας τη στοιχειώδη αντίληψη, εξάγουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από τις κριτικές, όποιας κατηγορίας και αν είναι αυτές.
Την καλημέρα μου.