Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Hσουνα...."δεξιοs" και θα παs ...."αριστερα" καθωs λεγειs
Ολα μεταφραζονται σε πολιτικη
Το αξίζει!
Και αλλαγή πολιτικής αλλά και ιδεολογίας! (και ομάδας κλπ κλπ κλπ)
Hσουνα...."δεξιοs" και θα παs ...."αριστερα" καθωs λεγειs
Ολα μεταφραζονται σε πολιτικη
Aκριβως αυτος ειναι και ο σκοπος των χρονομετρησεων.Αγαπητέ "Ινδιάνε",να παρατηρήσω κάτι στο θέμα των χρονομετρήσεων? προσωπικά θεωρώ οτι τουλάχιστον 10-15 λεπτά καταναλώνονται στις διαδρομές εντός του ξενοδοχείου,στα μπάνια και στα γδυσίματα-ντυσίματα.Αρα,όταν διαβάζω για χρόνους 20 και 25 λεπτών,αυτόματα τους συγκρίνω με χρόνους μπουρδέλλων της Φυλής.....Εγω,στις λίγες συνευρέσεις μου με τα κοριτσια,απαίτησα και πέτυχα,με ευγενικό τρόπο,καθαρό χρόνο παραμονής στο δωμάτιο 30-35 λεπτά.Και μάλιστα σε ωρες αιχμής....
Μην ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές....αν δεν σέβονται τους πελάτες και τα χρήματα που παίρνουν,ξεφτιλίστε τες δημόσια....
Να συμπληρωσω λοιπον και εγω το "ρεπορταζ" που ξεκινησε ο dear Μαθιου.
Δρομολόγια επισης και για την Ραλουκα (21 λεπτα αν θυμαμαι καλά/ νεο θετικο ρεκορ , ας με διορθωσει ο χρονομετρης Μαθιου) οπως επισης και για την νεα μελαχρινη αφιξη, της οποιας ακομα το ονομα δεν γνωριζω (Αυτη που ο κακος px75 λεει οτι εχει μεγαλη μυτη) με αναλογου;ς χρονους.
Αναχωρηση γυρω στις 15:00 λογω αλλων υποχρεωσεων...........
... προσωπικά θεωρώ οτι τουλάχιστον 10-15 λεπτά καταναλώνονται στις διαδρομές εντός του ξενοδοχείου,στα μπάνια και στα γδυσίματα-ντυσίματα.Αρα,όταν διαβάζω για χρόνους 20 και 25 λεπτών,αυτόματα τους συγκρίνω με χρόνους μπουρδέλλων της Φυλής.........
... προσωπικά θεωρώ οτι τουλάχιστον 10-15 λεπτά καταναλώνονται στις διαδρομές εντός του ξενοδοχείου,στα μπάνια και στα γδυσίματα-ντυσίματα.Αρα,όταν διαβάζω για χρόνους 20 και 25 λεπτών,αυτόματα τους συγκρίνω με χρόνους μπουρδέλλων της Φυλής.........
...και του Μεταξουργείου, με 10 ευρώ το ψωλάρμεγμα.
Αχ, όποτε βλέπω τη μύτη της θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια.
Χρειάζομαι την βοήθεια των ψυχολόγων του φόρουμ,και ειδικώτερα αυτών που το διδακτορικό τους έχει γίνει στο πορνομέγαρο...
Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα,αν και κάθησα πάνω απο 1 ώρα,περιορίσθηκα σε παρατήρηση των τεκταινομένων και σε ελαφρύ καυλάντισμα.Προς αρσιν παρεξηγήσεων,λεφτά και χρόνος υπήρχαν....Ομως δεν αρτήθηκα.....Οπότε ψάχνω τις πιθανές αιτίες :
1.Tο επίπεδο των κορασίδων είναι χαμηλό.
2.Βρήκα 1-2 του γούστου μου,αλλά χρειαζόμουν περισσότερες πληροφορίες που δεν μπορούσα να συλλέξω εκείνη την ωρα.
3.Εχω σοβαρό πρόβλημα με την διαφορά της ηλικίας που έχω με τις κορασίδες.
4.Φοβόμουν μην γλυστρήσω στο μπάνιο....
5.Πεινούσα και το μυαλό μου έτρεχε στα εδέσματα του απέναντι μαγέρεικου.
6.Δεν είχα μαζί μου χρονόμετρο ακριβείας,ούτε βοηθό χρονομετρητή,ώστε να καταγράψω με ακρίβεια την διάρκεια της διαδρομής και να ενημερώσω κατόπιν το φόρουμ.
7.Ολα τα παραπάνω.
8.Τίποτα απο τα παραπάνω...απλά,προτίμησα να πάω μετά σε μασατζίδικο...
Πάσα βοήθεια δεκτή,αρκεί να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη παρακαλώ.