Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Hσουνα...."δεξιοs"  και θα παs ...."αριστερα"  καθωs λεγειs
Ολα μεταφραζονται σε πολιτικη

Το αξίζει!

Και αλλαγή πολιτικής αλλά και ιδεολογίας! (και ομάδας κλπ κλπ κλπ)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να συμπληρωσω λοιπον και εγω το "ρεπορταζ" που ξεκινησε ο dear Μαθιου.

Πρωινός/Μεσημεριανος καφες στο Μεγαρο.

Με την εισοδο μας, πληρης ερημια, εικονα αποκαρδιωτικη,  μιας και αρκετες κοπελες δεν ειχαν αρχισει να φθάνουνι.
Σιγα σιγά ομως αρχισαν να φθανουν και ετσι ενας ικανοποιητικος αριθμος θεραπενιδων ηταν παρουσες.

Η Ιζαμπελα οντως εντυπωσιακοτατη.
Σιμονα, Μιχαελα, Μαγδα κλασσικές στις θεσεις τους, εκαναν καποια δρομολόγια.

Δρομολόγια επισης και για την Ραλουκα (21 λεπτα αν θυμαμαι καλά/ νεο θετικο ρεκορ  :grin:, ας με διορθωσει ο χρονομετρης Μαθιου) οπως επισης και για την νεα μελαχρινη αφιξη, της οποιας ακομα το ονομα δεν γνωριζω (Αυτη που ο κακος  :grin: px75 λεει οτι εχει μεγαλη μυτη) με αναλογου;ς χρονους.

Αναχωρηση γυρω στις 15:00 λογω αλλων υποχρεωσεων...........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πραγματικά ξαφνιάστηκα δυσάρεστα απο τον δημόσιο καβγά μεταξύ 2 συναγωνιστών που ,απ' ότι ξέρω, ανήκουν στην ιδια παρέα....Πιστευω να ήταν μια κακή στιγμή.Σε κάθε περίπτωση,τα θέματα αυτά πρέπει να λύνονται σε ιδιωτική βάση.Εδω κάνουμε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα...
Αγαπητέ "Ινδιάνε",να παρατηρήσω κάτι στο θέμα των χρονομετρήσεων? προσωπικά θεωρώ οτι τουλάχιστον 10-15 λεπτά καταναλώνονται στις διαδρομές εντός του ξενοδοχείου,στα μπάνια και στα γδυσίματα-ντυσίματα.Αρα,όταν διαβάζω για χρόνους 20 και 25 λεπτών,αυτόματα τους συγκρίνω με χρόνους μπουρδέλλων της Φυλής.....Εγω,στις λίγες συνευρέσεις μου με τα κοριτσια,απαίτησα και πέτυχα,με ευγενικό τρόπο,καθαρό χρόνο παραμονής στο δωμάτιο 30-35 λεπτά.Και μάλιστα σε ωρες αιχμής....
Μην ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές....αν δεν σέβονται τους πελάτες και τα χρήματα που παίρνουν,ξεφτιλίστε τες δημόσια....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αγαπητέ "Ινδιάνε",να παρατηρήσω κάτι στο θέμα των χρονομετρήσεων? προσωπικά θεωρώ οτι τουλάχιστον 10-15 λεπτά καταναλώνονται στις διαδρομές εντός του ξενοδοχείου,στα μπάνια και στα γδυσίματα-ντυσίματα.Αρα,όταν διαβάζω για χρόνους 20 και 25 λεπτών,αυτόματα τους συγκρίνω με χρόνους μπουρδέλλων της Φυλής.....Εγω,στις λίγες συνευρέσεις μου με τα κοριτσια,απαίτησα και πέτυχα,με ευγενικό τρόπο,καθαρό χρόνο παραμονής στο δωμάτιο 30-35 λεπτά.Και μάλιστα σε ωρες αιχμής....
Μην ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές....αν δεν σέβονται τους πελάτες και τα χρήματα που παίρνουν,ξεφτιλίστε τες δημόσια....
Aκριβως αυτος ειναι και ο σκοπος των χρονομετρησεων.

Υπαρχει βεβαια και η εκδοχη του "γρηγορου πιστλιου", αλλα ποσο πια.........

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Να συμπληρωσω λοιπον και εγω το "ρεπορταζ" που ξεκινησε ο dear Μαθιου.

Δρομολόγια επισης και για την Ραλουκα (21 λεπτα αν θυμαμαι καλά/ νεο θετικο ρεκορ  :grin:, ας με διορθωσει ο χρονομετρης Μαθιου) οπως επισης και για την νεα μελαχρινη αφιξη, της οποιας ακομα το ονομα δεν γνωριζω (Αυτη που ο κακος  :grin: px75 λεει οτι εχει μεγαλη μυτη) με αναλογου;ς χρονους.

Αναχωρηση γυρω στις 15:00 λογω αλλων υποχρεωσεων...........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Θα μου επιτρέψεις αγαπητέ (με όοοοοοολο το θάρρος και απεριόριστο σεβασμό) να κάνω τέσσερις μικρές διορθώσεις και μια ενημέρωση:

α. δεν κάνω εγώ τα ρεπορτάζ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνει μόνο το κομμμμμμούνι, ο...δαιμόνιος ρεπόρτερ!!!  :2funny:

β. ο τίτλος μου είναι γ' βοηθός. Επίσημη χρονομέτρηση κάνω μόνο όταν λείπουν οι προϊστάμενοι μου :2funny:

γ. η Ραλούκα έφτασε τα 25 λεπτά μ.χ., ακριβώς! (Σ.Σ. το μχ σημαίνει μικτού χρόνου, δηλαδή απ' την στιγμή που βγαίνει απ' την πόρτα του Μεγάρου, ως την στιγμή που θα ξαναπατήσει το πόδι της στο κατώφλι του).

δ. ο px75 δεν είναι απλά κακός, είναι πολύ κακός αφού λέει μυταρού την θεσπέσια αυτή μύτη (αλα Κλεοπάτρα) της νταρντανοκορασίδος...

Και μια ενημέρωση: η εν λόγω νεαρά επέστρεψε ταυτόχρονα με την Ραλούκα στο Μέγαρο. Είχε όμως εξέλθει (μετά συνοδείας πελάτου) 10-13 λεπτά πριν από αυτήν.

Υ.Γ. Ιζαμπέλα πρέπει ν' αλλάξεις πλευρά!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προφανως ο χρόνος απο την εξοδο μέχρι την είσοδο στο μέγαρο είναι σχετικός...μία δίλεπτη η τρίλεπτη καθυστέρηση στο ασανσερ δεν είναι ασυνήθιστη.Θυμάμαι μια κοπέλλα να μιλά 2-3 λεπτά στο κινητό της μόλις βγήκαμε απο το δωμάτιο και να μου κάνει νόημα να καλέσω το ασανσερ και να την περιμένω...Γι' αυτό λέω ότι χρόνοι κάτω των 40 λεπτών είναι απαράδεκτοι...
Φίλε "ινδιάνε",εχω υπάρξει κι εγω γρήγορο πιστόλι στο δεκάλεπτο....Ε και? εξήντλησα τον χρόνο μου με τσιγαράκι,κουβεντούλα και ψιλομπαλαμούτιασμα,κλπ.Αρνούμαι να μπω στην διαδικασία του 30λεπτου και το ίδιο κάνω στα μασαζ.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... προσωπικά θεωρώ οτι τουλάχιστον 10-15 λεπτά καταναλώνονται στις διαδρομές εντός του ξενοδοχείου,στα μπάνια και στα γδυσίματα-ντυσίματα.Αρα,όταν διαβάζω για χρόνους 20 και 25 λεπτών,αυτόματα τους συγκρίνω με χρόνους μπουρδέλλων της Φυλής.........

...και του Μεταξουργείου, με 10 ευρώ το ψωλάρμεγμα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
... προσωπικά θεωρώ οτι τουλάχιστον 10-15 λεπτά καταναλώνονται στις διαδρομές εντός του ξενοδοχείου,στα μπάνια και στα γδυσίματα-ντυσίματα.Αρα,όταν διαβάζω για χρόνους 20 και 25 λεπτών,αυτόματα τους συγκρίνω με χρόνους μπουρδέλλων της Φυλής.........

...και του Μεταξουργείου, με 10 ευρώ το ψωλάρμεγμα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Αχ, όποτε βλέπω τη μύτη της θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια.

capt_hook_prog_sm.jpg

:2funny:

Τώρα γίνεσαι ακόμη πιο κακός  :2funny: :2funny: :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Ψηφίζω Λαγαρό προς αντικατάσταση του DJ Leo!!! :dancing:
MONOKOYKI!!!!! :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χρειάζομαι την βοήθεια των ψυχολόγων του φόρουμ,και ειδικώτερα αυτών που το διδακτορικό τους έχει γίνει στο πορνομέγαρο...
Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα,αν και κάθησα πάνω απο 1 ώρα,περιορίσθηκα σε παρατήρηση των τεκταινομένων και σε ελαφρύ καυλάντισμα.Προς αρσιν παρεξηγήσεων,λεφτά και χρόνος υπήρχαν....Ομως δεν αρτήθηκα.....Οπότε ψάχνω τις πιθανές αιτίες :
1.Tο επίπεδο των κορασίδων είναι χαμηλό.
2.Βρήκα 1-2 του γούστου μου,αλλά χρειαζόμουν περισσότερες πληροφορίες που δεν μπορούσα να συλλέξω εκείνη την ωρα.
3.Εχω σοβαρό πρόβλημα με την διαφορά της ηλικίας που έχω με τις κορασίδες.
4.Φοβόμουν μην γλυστρήσω στο μπάνιο.... :rockon:
5.Πεινούσα και το μυαλό μου έτρεχε στα εδέσματα του απέναντι μαγέρεικου.
6.Δεν είχα μαζί μου χρονόμετρο ακριβείας,ούτε βοηθό χρονομετρητή,ώστε να καταγράψω με ακρίβεια την διάρκεια της διαδρομής και να ενημερώσω κατόπιν το φόρουμ.
7.Ολα τα παραπάνω.
8.Τίποτα απο τα παραπάνω...απλά,προτίμησα να πάω μετά σε μασατζίδικο...

Πάσα βοήθεια δεκτή,αρκεί να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη παρακαλώ.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Χρειάζομαι την βοήθεια των ψυχολόγων του φόρουμ,και ειδικώτερα αυτών που το διδακτορικό τους έχει γίνει στο πορνομέγαρο...
Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα,αν και κάθησα πάνω απο 1 ώρα,περιορίσθηκα σε παρατήρηση των τεκταινομένων και σε ελαφρύ καυλάντισμα.Προς αρσιν παρεξηγήσεων,λεφτά και χρόνος υπήρχαν....Ομως δεν αρτήθηκα.....Οπότε ψάχνω τις πιθανές αιτίες :
1.Tο επίπεδο των κορασίδων είναι χαμηλό.
2.Βρήκα 1-2 του γούστου μου,αλλά χρειαζόμουν περισσότερες πληροφορίες που δεν μπορούσα να συλλέξω εκείνη την ωρα.
3.Εχω σοβαρό πρόβλημα με την διαφορά της ηλικίας που έχω με τις κορασίδες.
4.Φοβόμουν μην γλυστρήσω στο μπάνιο.... :rockon:
5.Πεινούσα και το μυαλό μου έτρεχε στα εδέσματα του απέναντι μαγέρεικου.
6.Δεν είχα μαζί μου χρονόμετρο ακριβείας,ούτε βοηθό χρονομετρητή,ώστε να καταγράψω με ακρίβεια την διάρκεια της διαδρομής και να ενημερώσω κατόπιν το φόρουμ.
7.Ολα τα παραπάνω.
8.Τίποτα απο τα παραπάνω...απλά,προτίμησα να πάω μετά σε μασατζίδικο...

Πάσα βοήθεια δεκτή,αρκεί να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη παρακαλώ.

το νούμερο 8 τα λέει όλα...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
το 3 είναι ένα θέμα..........................
Σε μένα επέδρασε και η μακρά παραμονή στο χώρο (παραγνωριστήκαμε), και λόγω και των καμωμάτων τους, βρίσκω τις περισσότερες "ντε καβλέ"
Προτείνω ταχεία προσαγωγή Μαγδας η Αλεξανδρας η Μιχαελας (χωρίς καφέ η αναψυκτικό)στα άνωθεν!

Στη συνέχεια μπορείς να πάρεις ένα καφέ ,και να κλειδώσεις τον στόχο για την επόμενη φορά!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
στο μασατζιδικο κανεις τη δουλεια χωρις να δινεις στοχο. Εδω σε παρατηρουν σχολαστικα καμμια 20αρια λιγουρηδες που μπορει να σχολιασουν τους χρονους, την επιλογη σου κλπ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στη νέα ταινία του Woody Allen που προβάλλεται αυτές τις μέρες, υπάρχει σκηνή με τον Man Ray.
Επίσης έχει σκηνή με εκδιδόμενες στο Παρίσι πριν 90 χρόνια.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
@geoMan: μπά,δεν είναι αυτό....δεν με ξέρουν προσωπικά,οπότε και να σχολιάζουν μου είναι αδιάφορο....αν είχα πάει με φίλους,μπορεί να συνέβαινε αυτό που λές...Ισως ο dimit31 να έχει δίκιο,διότι το μασατζίδικο αποτελεί εναλλακτική λύση.Αν,ας πούμε,δεν υπήρχε αυτή η λύση,αν ήταν ολα κλειστά εκείνη τη μέρα,προφανώς η "πίεση" για κάποια επιλογή εντός του μεγάρου να ήταν πιο εντονη.
Ο λαγαρος (εννοείται χωρίς τόνο...),το πάει πιο βαθιά το θέμα.Γι' αυτό θα του απευθυνω επιστημονικότερο ερώτημα : την Αλεξάνδρα και την Μικαέλα δεν τις ξέρω φατσικά,έχω όμως ακούσει και για τις δυο τα καλύτερα.Γνωρίζω επίσης οτι κάθονται δίπλα στη Μάγδα....Εστω λοιπόν ότι,απούσης άλλης βοήθειας,πάω στη Μάγδα,την χαιρετάω και την ρωτάω να μου πεί ποιές ειναι αυτές οι δύο...2 ενδεχόμενα :
1.Με διαολοστέλνει η Μάγδα διότι δεν την προτίμησα και παραμένω στην άγνοια μου...
2.Με συστήνει η Μάγδα στα κορίτσια,αλλά καμμία δεν μου αρέσει οπτικά.Αντίθετα,μου αρέσει π.χ. μια τρίτη,για την οποία ομως ντρέπομαι να ρωτήσω όνομα,ώστε να το συνδυάσω με τυχον πληροφορίες που έχω συλλέξει στο φόρουμ.Τι κανουμε μαστορα τωρα?
Κύρις λαγαρε,ξέρω οτι το έκανα πολύ σύνθετο,οπότε κινδυνευω να με διαολοστείλετε εσεις τώρα....αν ομως εχετε περάσει κι εσεις απο το στάδιο αυτό,στα πρώτα σας βήματα,θα με καταλάβετε νομίζω....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γύρω στη Μάγδα είναι μελαχρινή που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει το μεγάλο βυζί της!
Αυτή είναι η Μιχαελα! Αν ρωτήσεις τη Μαγδα ποια είναι η Μιχαελα δεν έχει πρόβλημα.
Εκεί γύρω βόσκει και η όμορφη ξανθιά μακρυμαλουσα {όχι πλατινε (Σιμονα)} Αλεξάνδρα!
Αυτή ξεχωρίζει για το ωραίο πρόσωπο που έχει {όχι σώμα μοντελέ (Κλαουντια)}

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom