Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε σεις!!! Τι θα γίνει θα φέρουν καμιά μάυρη κοπέλα εκεί, έτσι όμορφη σαν τη τζοανα? Τόσες βοσκάνε στους δρόμους!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
στο μασατζιδικο κανεις τη δουλεια χωρις να δινεις στοχο. Εδω σε παρατηρουν σχολαστικα καμμια 20αρια λιγουρηδες που μπορει να σχολιασουν τους χρονους, την επιλογη σου κλπ

Μη φοβάσαι. Δεν πρόκειται να σε παρατηρήσει κανείς απολύτως!!! Μας είσαι παγερά ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!!! Αλήθεια στο λέω.

Μας απασχολούν ΜΟΝΟ οι κοπέλες και οι επιδόσεις τους.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου (χωρίς να στο εξηγήσω) πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο, μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος ιστότοπο.

Υ.Γ. Τον χαρακτηρισμό "λιγούρηδες" στον επιστρέφω ανέγγιχτο, γιατί είναι προφανές ότι σου αξίζει περισσότερο!!! Δε θα θέλαμε με τίποτα να σου τον στερήσουμε.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γιατί γίνεσαι σκληρός…………………………………………………….
Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν μια!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ με κριτήριο τους χρόνους, θα δοκιμάσω την νέα (μυτογκα κοιλιά)!

Οι "πονηροί" ας πάνε με Ραλουκα- ξανθιά Μιχαελα και Αλεξα!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Μη φοβάσαι. Δεν πρόκειται να σε παρατηρήσει κανείς απολύτως!!! Μας είσαι παγερά ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!!! Αλήθεια στο λέω.

Μας απασχολούν ΜΟΝΟ οι κοπέλες και οι επιδόσεις τους.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου (χωρίς να στο εξηγήσω) πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο, μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος ιστότοπο.

Υ.Γ. Τον χαρακτηρισμό "λιγούρηδες" στον επιστρέφω ανέγγιχτο, γιατί είναι προφανές ότι σου αξίζει περισσότερο!!! Δε θα θέλαμε με τίποτα να σου τον στερήσουμε.

οι περισσοτεροι προσπαθουμε στους διαλογους να βαλουμε και λιγο χιουμορ που χρειαζεται σημερα και ισως ειναι και ενας απο τους λογους που μπαινουμε στο site. Δεν καταλαβαινω το ζορι σου.
Αν παρεξηγηθηκες για τον ορο λιγουρηδες, μπορω να σε καθησυχασω οτι δεν αναφέρεται σε εσενα αλλα σε εμενα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εγώ με κριτήριο τους χρόνους, θα δοκιμάσω την νέα (μυτογκα κοιλιά)!

Οι "πονηροί" ας πάνε με Ραλουκα- ξανθιά Μιχαελα και Αλεξα!

Μια που λές για μυτόγκα,η Σοφία ξαναεμφανίσθηκε? την είχα βάλει στο μάτι,ο "Ινδιάνος" μου έδωσε λίγα στοιχεία,αλλά περισσότερες πληροφοριες δεν υπάρχουν....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Έχω λαλήσει...  :-* :-* :-*  :rockon:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αααααααααααααα  για σένα τα βάζει ο πουρογιεγιες!

Τώρα το έλυσα το μυστήριο......................

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
το 3 είναι ένα θέμα..........................
Σε μένα επέδρασε και η μακρά παραμονή στο χώρο (παραγνωριστήκαμε), και λόγω και των καμωμάτων τους, βρίσκω τις περισσότερες "ντε καβλέ"
Προτείνω ταχεία προσαγωγή Μαγδας η Αλεξανδρας η Μιχαελας (χωρίς καφέ η αναψυκτικό)στα άνωθεν!

Στη συνέχεια μπορείς να πάρεις ένα καφέ ,και να κλειδώσεις τον στόχο για την επόμενη φορά!
Θα συμφωνησω απολυτα με τον δασκαλο.

Και εγω τοσες φορες που εχω παει, και τοσες φορες που εχω μιλησει και συναναστραφει με τις εκαστοτε κοπελες, σε συνδιασμο κιολας με την διαφορα ηληκιας, δεν μου "βγαινει" η ανοδος στο δωματιο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Kι εσυ ποιος εισαι ρε μαγκα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως μπορεις να το παιζεις νταβας της καθε κοπελας!
Και να της κοβεις και ραντεβου! ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΕΕ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ!

Σου ειπαν πολλοι πως ηταν χαλια?
Μηπως ηταν ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???

Στην τελικη ΕΙΧΕΣ (διοτι πλεον εγω προσωπικα
θα σε κραταω σε αποσταση με αυτα που βλεπω
να γραφεις και να το παιζεις καποιος!) πολλους να ρωτησεις για το ποια ειναι καλη ή κακη!

Αλλα μαλλον θελεις να εξαπατας τον εαυτο σου
πως ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ και ΕΜΠΕΙΡΟΣ στον τομεα του αγοραιου σεχ!

Κριμα για την παρτη σου!
Σε λυπαμαι πραγματικα!

Ο ευσυνείδητος και εργατικός επαγγελματίας (από όποια θέση κι αν υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο), αμοίβεται και επιβραβεύεται από την ίδια την αγορά με συνεχώς αυξανόμενο τζίρο.

Δυστυχώς, οι νόμοι της πιάτσας είναι αμείλικτοι. Η αγορά θα αποβάλλει τον τεμπέλη, οκνηρό και αρπακολλατζή επαγγελματία.

Είναι θέμα χρόνου.

Με τιμή,  :smitten:

Angus Fuck

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες η κοπελες εκει δεχονται γλυψιμο?
Πολυ θα με ενδιεφερε ενα 69 με μια συγκεκριμενη... :kissass:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σάλιο να υπάρχει.............................................................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom