Άλλο ένα βαρύ-ανθυγιεινό ένσημο κόλλησα σήμερα στο Πορνομέγαρο!
Έφτασα περί τις 16:30…………
Μετά τον καφέ, μετά εκκωφαντικής μουσικής και σε πλήρη συσκότιση, πήρα το ασανσέρ για τα φωτεινά –ήσυχα δώματα του τρίτου!
Στη συνέχεια ,μετά την άκρως ικανοποιητική συνάντηση με την ξανθή αγαπημένη (όχι του Τόλη) και αφού απήλαυσα το γαύρο να τρώει 2-1 (δεν ξέρω την κατάληξη) εισέβαλα στο απέναντι «μαγέρικο» δια μακαρόνια-ψητό!
Στη συνέχεια τα αμαρτωλά μου βήματα με μπάσανε ξανά στο Μαν Ρέει δια καμιά χωνευτική μπύρα!
Και τότε είχα την υπέρτατη χαρά, να τρακάρω τσούρμο συντρόφων ,από το νετ και δη της ειδικής κατηγορίας των αρίστων όπως τους έχω βαθμολογήσει στην μακρά περίοδο της μελέτης των γραφών .
Έγινα δεκτός στην συντροφιά και έκατσα μαζί τους ,δια πρώτη μου φορά εις την αριστερή πτέρυγα!
Ο ενθουσιασμός που ένιωσα, κουτσοπίνων τις μπύρες, (που με κέρασαν και επιφυλάσσομαι) ,με τους καθ όλα άξιους και ικανούς μαχητές του αγοραίου σεξ ,τους συνεχΥστες της μπουρδελικης επιστήμης ,που είναι το νόημα στη ζωή μας ,είναι απερίγραπτος!
Σήμερα θα χαρακτηρίσω την μέρα μου, ως μια εκ των ποιο σημαντικών πληρέστατων ήμερων, στην καριέρα μου ως μπουρδελιαρης-καλντεριμιτζης!
Να είστε καλά φίλοι μου !
Ευχαριστώ .