Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Σωστος.....Nαι ρε τζιμη....στο 73αρι θα κολησουμε?
Τζαμπα πραγμα.....
Σωστος.....Nαι ρε τζιμη....στο 73αρι θα κολησουμε?
Πας και σε τετοια κολπα τζιμ?Σωστος.....
Τζαμπα πραγμα.....
Οοοοοχι....Πας και σε τετοια κολπα τζιμ?
Σε μπουρδελο δεν επιτρεπεται στην ηλικια μας...αυτα ειναι για τους 20-25αρηδες....Οοοοοχι....
Εδω σε ρδελο εχω να πατησω 1,5 μηνα κοντα....
Σαν να μην εχεις αδικο ....Σε μπουρδελο δεν επιτρεπεται στην ηλικια μας...αυτα ειναι για τους 20-25αρηδες....
Σιννερμαν σπικινγκ..........Σαν να μην εχεις αδικο ....
Σιννερμαν σπικινγκ..........
μια χαρα ακουγεται..πως πας πανω? εχει εσωτερικες σκαλες? και υπηρεσιες/τιμες/χρονος?
για πες μου magaret
συναγωγαμιστες λεω να ξεφυγω λιγο απο τα μαζαζοτριβεια ...και να παω σε αυτο το μαγαζακι ποια ειναι η πιο βυζαρα εκει μεσα αλλα οχι ξεπετα
λεω να παω και γω καμια τσαρκα
Μεγαλο στηθος και με καλες υπηρεσιες στο δωματιο, εμπειροι συναγωνιστες αναφερουν πως ειναι η Μιχαελα.συναγωγαμιστες λεω να ξεφυγω λιγο απο τα μαζαζοτριβεια ...και να παω σε αυτο το μαγαζακι ποια ειναι η πιο βυζαρα εκει μεσα αλλα οχι ξεπετα
λεω να παω και γω καμια τσαρκα
ευχαριστω ξερεται τι ωρες παιζει το μωρο η μικαελα? ταριφα ποσο?
Μεγαλο στηθος και με καλες υπηρεσιες στο δωματιο, εμπειροι συναγωνιστες αναφερουν πως ειναι η Μιχαελα.
Προσωπικη αποψη δεν εχω μιας και δεν την εχω τιμησει.............
...........ακομα
Απ' το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 50 + 23 το ξενοδοχείο κλασσικά, προσωπικά δεν την έχω πάρει ακόμα απλά την ξέρω, όσοι γνωρίζουν λένε πως κώλο δε δίνει με την πρώτη.
Kακώς σύντροφε , θά μεριμνήσω τά δέοντα !!!!!!1Μεγαλο στηθος και με καλες υπηρεσιες στο δωματιο, εμπειροι συναγωνιστες αναφερουν πως ειναι η Μιχαελα.
Προσωπικη αποψη δεν εχω μιας και δεν την εχω τιμησει.............
...........ακομα
Το 50αρικο αντισοιχει σε μιση ωρα περιπου, με το ντους και τα σχετικα.ποση ωρα καθεται δωματιο?αλλου σε αλλο χοτελι εκτος απο διπλα πανε?