Κυριακή 20/02
Αποκριάτικη χοροεσπερίς Μπαλ - Μασκέ .
Dress Code: Μόνο στα ανδρικά μόρια.
Κυριακή 20/02
Ρε παίδες δεν θέλω να γίνω γκρινιάρης ή αγενής γιατί δεν είμαι αλλά γιατί δεν συζητάτε όλα αυτά στο Τμήμα Γενική συζήτηση www.bourdela.com/forum/index.php?board=4.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?board=4.0[/url]. Μα είναι δυνατόν από τα 1969 μηνύματα τα 1900 να είναι περι ανέμων και υδάτων? Όποιος έχει να πει κάτι για το θέμα ας το πει αλλά κάτι που να είναι ουσία και να αφορά στον τίτλο του θέματος (Πλατεία Βάθη/Man Ray bar). Μια εισήγηση προς τους MODS, εγώ λέω να καθαρίσουν το θέμα από όλες τις απαντήσεις και να το πάμε από την αρχή με την ελπίδα να διαβάζουμε αυτά που αφορούν στο θέμα μας.
Αμνέζια
Φιλολογικόν Καφενείον
Εδηλώσεις Εβδομάδος 14 - 20 Φεβρουαρίου 2011
Δευτέρα 14/02
Ο γνωστός συγγραφεύς ΠΥΡΑΥΛΟΣ αναλύει το σπονδυλωτό μυθιστόρημά του Μανρειάς . Ο ίδιος ο συγγραφεύς θα αναγνώσει το κεφάλαιο η Τσίχλα . Ακολουθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης την ο ποίας θα συντονίσει ο Δρ Αμίτσι , για την επιρροή του συγγραφέως από τον Πιέτρο Αρετίνο και τον Βοκάκιο.
Τρίτη 15/02
Ο ιατροφιλόσοφος Dr. Tyrael του Πανεπιστημίου της Τυβίγκης προεξάρχει σε συζήτηση στρογγυλής Τραπέζης με θέμα , Γερμανική λογοτεχνία δι΄αρχαρίους , οι επιρροές του Herman Hesse από τον Γκαιτε .
Τετάρτη 16/02
Ο Δρ. Αγιαννός συντονίζει την ημερίδα «Από τον Πιέτρο Αρετίνο στον Γιούκιο Μίσιμα - Η παγκόσμια Ερωτική λογοτεχνία ανά τους αιώνες »
Πέμπτη 17/02
Ο Διεθνούς φήμης σεξουαλικός εμπειρογνώμων Άγιος , παραχωρεί διάλλεξιν με το θέμα « Μαρκήσιος Ντε Σαντ και Σάιμον Τέμπλαρ . Βίοι Παράλληλοι »
Παρασκευή 18/02
Ο Καθηγητής Γεωργουσόπουλος αναλύει σε σιλογολογικό συμπόσιο το θέμα
« Βόθρος - Ο Μέντης Μποστασντζόγλου του Bourdela.com »
Σάββατο 19/02
Ο ερασιτέχνης φιλόλογος κ. Πουρίνιο , αναπτύσσει την κοινωνιολογική του πραγματεία « Ελληνονιγηριανές Ερωτικές Επιρροές » . Ποιητικά Έργα του Νιγηριανού Νομπελίστα Wole Soyinka θα αναγνώσει η καλλιτέχνις του καταστήματος δεσπονίς Τζοάννα .
Κυριακή 20/02
Φίλε μου το ανέφερα και σε παλαιότερο Post μου. Εγώ προσωπικά έπερνα Μαρία 2 φορές το μήνα. Τι περισσότερο να γράψω από αυτά που ήδη είχαν λεχθεί γι'αυτήν Δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι. Αν ε'ιχα κάτι αρνητικό ή μια νέα καλή περίπτωση θα το έγραφα.
Άρα τί να γράψουμε ?
Το ρίχνουμε στην πλάκα .
Κε mysterious
Ώς προείπον σύντροφοι ολίγας σελίδας όπισθεν δεν εορτάζομεν την ημέραν του «Αγιου»της αμερικανικής καταναλώσεως . Ανθιστάμεθα σθεναρώς εις την παγκοσμιοποίησιν .
Αντιθέτως θα εορτάσωμεν την 15ην Μαρτίου την πάγκοσμιον ημέραν Μπριζόλας και πεολειχίας .
Παρακαλώ μη επαναλέβετε τοιαύτης σοβαρότητος ατοπήματα διότι θα σας ανακαλέσω εις την τάξιν .
Μάλιστα Mr. Pourinio. Απεταξάμην!
Τα περί σθεναρούς αντίστασης εις την παγκοσμιοποίησην αφορούν και την δίδα Τζοάννα (gimme hop..)? ;)
Σωστό και αυτό, αλλά υπάρχουν και οι νέες αφίξεις για τις οποίες κανένας δεν έχει γράψει κάτι, γιατί άραγε? Δεν έχει δοκιμάσει κανείς? Πιθανόν...
Κε mysterious
Αντιθέτως θα εορτάσωμεν την 15ην Μαρτίου την πάγκοσμιον ημέραν Μπριζόλας και πεολειχίας .
14ην Μαρτίου!!! Ακριβώς μετά από 1 μήνα από του Βαλεντίνου.
Ρε παίδες για ρίξτε καμία κριτική για την μαυρούλα οποίος έχει πάει μαζί της. Εχω καιρό να πιω σοκολάτα
Πάντως φίλε αν εξαιρέσεις ότι περπατάει λίγο στραβά όπως την παρατήρησα, είναι και γαμώ τα μουνια. Θα δούμε μπορεί και να δοκιμάσω έστω και αν έχει πολλές διοξινες
Άνι μέ λένε , τό χαμόγελο στό κοντοθεικό πιπίνι δέν έφυγε άκόμα καί έγώ
τό τράβηξα κοντά μου διψασμένος γιά νεανική σάρκα ώσαν ζόμπι......
καί νά άνατρέξω στήν στάση τού κουταλιού γιά άρχή ....
γιά διείσδυση είς τόν πρωκτόν !!!!!!!
continues !!!!!!