amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.074
- Πόντοι
- 22.785
λιτς..κιτς..νιοό..ζμβουάου...κριτσπλιάξσνορτ....μούμπλε..μούμπλε.www.imagerous.com/]
[/URL] xa xa xa
λιτς..κιτς..νιοό..ζμβουάου...κριτσπλιάξσνορτ....μούμπλε..μούμπλε.www.imagerous.com/] [/URL] xa xa xa
Ανι ??
Μήπως είναι η Ανα (με ένα Ν )που αναφέρει ο Πύραυλος?
Στάση του κουταλιού?
Ζωγράφισε το αδελφέ δεν κατάλαβα πως γίνεται……
(Ωραίος και ο πρωκτός δεν λέω αλλά σαν τη ΣΟΥΦΡΑ τίποτε)
ΕΥΓΕ !!!!!
ρε μαλακες το χετε γαμησει.... 97% εχει το συγκεκριμμενο θρεντ
κριμα γιατι καποιοι ειναι και παλαια μελη...
αστα αυτα ρε φιλαρακο... τα πραγματα ειναι απλα εχετε αναγαγει το μοντερνο στυλ προμοταρισματος.... μοντερνιστης ήταν και ο γουμαν αλλα μου φαινεται το συγκεκριμμενο θρεντ ειναι σαν τη λερναια ύδρα....Αναφέρατε παρακαλώ τι θα ορίζατε ως IN TOPIC για να δούμε αν θα δυναμεθα να ικανοποιήσουμε τας απαιτήσεις…..
Παρακαλώ να αφαίρεσετε το "ρε" από την πρότασή σας γιατί προσβαλλόμεθα. Εμείς της ωριμότερης γενιάς αξίζουμε μεγαλύτερον σεβασμόν.
Φτιαχνουμε κυβερνηση αγαπητε......Μη φοβουΏριμος και σεις ??
Χαίρω φίλτατε ,δια να μη αισθάνομαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!
Λίγη εύγένεια άγαπητέ νομίζω ότι σε αύτό που ζητάτε θά ήταν πρέπον !!!!!!!
Που τα έχετε τόσα 70άρια Χ 2, 3, και καλοπερνάτε βρε πούσταροί μου.Παρακαλώ να αφαίρεσετε το "ρε" από την πρότασή σας γιατί προσβαλλόμεθα. Εμείς της ωριμότερης γενιάς αξίζουμε μεγαλύτερον σεβασμόν.
Που τα έχετε τόσα 70άρια Χ 2, 3, και καλοπερνάτε βρε πούσταροί μου.
Πείτε το και σε εμάς ρε γαμώτο!!!
Πολυ φοβαμαι οτι ...τελικα θα μαs τα παρουνε τα Καγιεν τουτοι δωΌλοι τους κάνανε δουλειές επί Τσοχατζόπουλου !
Όλοι τους κάνανε δουλειές επί Τσοχατζόπουλου !
λοιπον κυριοι,στελνω 2 φιλαρακια αποψε στο ιδρυμα για πρωτη τους φορα..ελπιζω να τους αφησετε να γλυψουν κανα κωλαρακι και μη τους πιτσιλισετε απο κεκτημενη...Με το Γιαννο εγω.