mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Δεν είμαι ο αρμόδιος .
Νόμισα πως είσθε ο καθ'ην αρμόδιος όταν τα πράγματα γίνονται...σκούρα!
Πιθανόν λανθασμένη εντύπωσις.
Δεν είμαι ο αρμόδιος .
δύο στα δύο..... ;)
Σύμφωνα με τον Teo 78 το σκούρο τεμάχιο δεν περπατούσε καλά τις προάλλες…..
Μήπως από δική σας υπαιτιότητα ?
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Η ένοχη σιωπή λέει πολλά....! (Τουλάχιστον, είσθε διακριτικός στα ξεκωλιάσματα!)
Δεν πάτε να εορτάσετε το Βαλεντίνο και να αφήσετε ησύχους
1) Το πουλί μου
2) Τη βάδιση της δεσποινίδος
Και
3)Μη σπεκουλάρετε εξηγώντας αλυσιτελώς και αβασίμως τα προβλήματα βαδίσεως της δεσπονίδος .
Κε mysterious
Ώς προείπον σύντροφοι ολίγας σελίδας όπισθεν δεν εορτάζομεν την ημέραν του «Αγιου»της αμερικανικής καταναλώσεως . Ανθιστάμεθα σθεναρώς εις την παγκοσμιοποίησιν .
Αντιθέτως θα εορτάσωμεν την 15ην Μαρτίου την πάγκοσμιον ημέραν Μπριζόλας και πεολειχίας .
Παρακαλώ μη επαναλέβετε τοιαύτης σοβαρότητος ατοπήματα διότι θα σας ανακαλέσω εις την τάξιν .
Δεν πάτε να εορτάσετε το Βαλεντίνο και να αφήσετε ησύχους
1) Το πουλί μου
2) Τη βάδιση της δεσποινίδος
Και
3)Μη σπεκουλάρετε εξηγώντας αλυσιτελώς και αβασίμως τα προβλήματα βαδίσεως της δεσπονίδος .
...όπου νά'ναι θα σκάσει μύτη κι ο xpapad, να μας περάσει ένα χεράκι ξεχεσιδίου (ίσως και δύο..) για τα περιττά μας σχόλια
Εγώ που ενθυμούμαι το παλαιό του αβαταρ γνωρίζω ότι ο εν λογω είναι λάτρης των απαραίτητων………
Καλα σας λεει ρε παιδια πολυ το τραβηξατε το θεμα καμμια πληροφορια χρειαζομαστε
Χρειάζεται κάποιες φορές να ερευνείτε και σεις
Χθες 5 με 7 ήταν κανένας εντος του ιδρύματος η με ασχέτους με το σαιτ συνκαυλαντιζα?
Χθες 5 με 7 ήταν κανένας εντος του ιδρύματος η με ασχέτους με το σαιτ συνκαυλαντιζα?