newcummer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Επειδή είναι (ακριβώς όπως το είπες) καλή κοπελίτσα, μάλλον, δεν θα έπρεπε να θίξεις δημόσια τα προσωπικά της προβλήματα. Άν ήθελε θα τα είχε μοιραστεί μαζί μας η ίδια.
Επειδή είναι (ακριβώς όπως το είπες) καλή κοπελίτσα, μάλλον, δεν θα έπρεπε να θίξεις δημόσια τα προσωπικά της προβλήματα. Άν ήθελε θα τα είχε μοιραστεί μαζί μας η ίδια.
παραμυθια λεει....................μην τον ακουτε δεν εχω καν διαζυγιο,ειλικρινα ασχετα λεει.Η Μαριαννα2004 μπαινει "για πλακα" στο σάϊτ .
Αυτο δεν ειναι κακο ,κατ'αρχην.
Το να νομιζει ομως οτι "ολα ειναι πλακα " ,αυτο ειναι αρνητικο .
Εν πασει περιπτωσει ,η κοπελα εχει προβληματα , με τα δικαστηρια για το διαζυγιο ,διατροφη κτλ
Αφηστε την να "παρει λιγο ματι " !
Αν βεβαια περιμενετε κατι αλλο....
Βγηκε με ενα απο εδω μεσα ,που την εμαθε για τα καλα...
Καλη κοπελιτσα...
μην τον ακους,ασχετα λεει.........................................Επειδή είναι (ακριβώς όπως το είπες) καλή κοπελίτσα, μάλλον, δεν θα έπρεπε να θίξεις δημόσια τα προσωπικά της προβλήματα. Άν ήθελε θα τα είχε μοιραστεί μαζί μας η ίδια.
H περιγραφη σου φιλε ρουκέτα είναι πολύ λιτή και ουχί κατατοπιστική. Εκοψες την περιγραφή στην μέση, ανέφερες την υμετέρα εμπειρία και μετά, δεν ολοκλήρωσες.Γυμνή, κραδαίνοντας τον καλυμμένο με περικαυλίδα φαλλό, περιδιάβαινε τους χώρους με τους θαμώνες, σκορπώντας ματιές, λόγια, πειράγματα και καυλόσκονη.
Η Έμυ διάβασε τη σκέψη, χαμογέλασε σαρκαστικά και λάγνα, έβαλε τη τσίχλα μου στο στόμα της και μασώντας την, συνέχισε να παίζει παραπέρα με άλλους ρέκτες.
μην τον ακους,ασχετα λεει.........................................
αφου γνωριζεις,ξερεις πως δεν εχω τετοιο προβ λημα.Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Γνωρίζω από πρώτο χέρι το πόσο σχετικά ή άσχετα είναι αυτά που γράφει. Το θέμα είναι και παραμένει ότι τέτοια στοιχεία είναι ανάρμοστο (τουλάχιστον) να τα δημοσιοποιείς χωρίς την έγκριση του άλλου.
εγώ θέλω την ένυ που κάνει το σόου....με 50+20 δίπλα.....αν το κάνει θα της πώ μπράβο κοπελάρα μου!!!!!!!!
Αγαπητή κυρία Μαριάννα,
Με όλο το σεβασμό, σας παρακαλώ εξηγείστε για ποιο λόγο ευρίσκεσθε στο συγκεκριμένο θρεντ.
Ομολογώ ότι η περιέργειά μου καλπάζει, καθότι λίαν προσφάτως είχατε αναδειχθεί πανηγυρικά νικήτρια στο poling του θρεντ "Ποιά είναι ηιό αγάμητη γκόμενα του site".
Ομολογώ επιπρόσθετα, ότι η φαντασία μου οργιάζει, καθότι αυτό το θρεντ δεν το βρίσκω πια, φαίνεται ότι διαγράφηκε από τους διαχειριστές...
Η Μαριαννα2004 μπαινει "για πλακα" στο σάϊτ .
Αυτο δεν ειναι κακο ,κατ'αρχην.
Το να νομιζει ομως οτι "ολα ειναι πλακα " ,αυτο ειναι αρνητικο .
Εν πασει περιπτωσει ,η κοπελα εχει προβληματα , με τα δικαστηρια για το διαζυγιο ,διατροφη κτλ
Αφηστε την να "παρει λιγο ματι " !
Αν βεβαια περιμενετε κατι αλλο....
Βγηκε με ενα απο εδω μεσα ,που την εμαθε για τα καλα...
Καλη κοπελιτσα...
Αγαπητή κυρία Μαριάννα,
Με όλο το σεβασμό, σας παρακαλώ εξηγείστε για ποιο λόγο ευρίσκεσθε στο συγκεκριμένο θρεντ.
Ομολογώ ότι η περιέργειά μου καλπάζει, καθότι λίαν προσφάτως είχατε αναδειχθεί πανηγυρικά νικήτρια στο poling του θρεντ "Ποιά είναι ηιό αγάμητη γκόμενα του site".
Ομολογώ επιπρόσθετα, ότι η φαντασία μου οργιάζει, καθότι αυτό το θρεντ δεν το βρίσκω πια, φαίνεται ότι διαγράφηκε από τους διαχειριστές...
μην τον ακους,ασχετα λεει.........................................
Υπέρλαμπρο Άστρο η εκπάγλου καλλονής σερβιτόρα Πηνελόπη, έλαμπε στο παρασκευαστήριο του εντευκτηρίου.
Πηνελοπη ειναι αυτη με το σορτσακι και το μπεζ σκουρο καλτσον???Εσπέρα Κυριακής, μέρος Β΄
Υπέρλαμπρο Άστρο η εκπάγλου καλλονής σερβιτόρα Πηνελόπη, έλαμπε στο παρασκευαστήριο του εντευκτηρίου.
Στη θέα ευτραφούς νεαρού ο οποίος είχε σωριαστεί πρηνής επί του πάγκου, με το πρόσωπό του επί του αιδοίου χορεύτριας, σχολίασε: «Κοιλιά κι αρχίδια, του άντρα τα στολίδια».
αφου γνωριζει,ας μας πει
το πρωτο γραμμα του ονοματος μου......................
Άρχισε να γίνεται ενδιαφέρων το thread...θα έχουμε και κρεμάλα
Αρχίζω εγώ ...Μ
Ωπα! ολοι οι λογοτεχνες στο μαν-ρέυ??
Ναί, ναί....
Ωπα! ολοι οι λογοτεχνες στο μαν-ρέυ??
Φιλολογικός σύλλογος "ο Παρνασσός" έγινε το μαγαζι...
Μέγιστε πέτυχες εξ αποστάσεως γλωσόφιλο με επιστολή την τσίχλα!!!!Εσπέρα Κυριακής
Στη διάρκεια της δημόσιας κολποσκόπησης, η Έμυ αποσπάσθηκε από την άλλη χορεύτρια και κατήλθε του πάγκου.
Γυμνή, κραδαίνοντας τον καλυμμένο με περικαυλίδα φαλλό, .........
Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν.
Έμυ: «Βγάλε την τσίχλα σου από το στόμα σου και άσε την στο χέρι σου».
................
Η Έμυ διάβασε τη σκέψη, χαμογέλασε σαρκαστικά και λάγνα, έβαλε τη τσίχλα μου στο στόμα της και μασώντας την, συνέχισε να παίζει παραπέρα με άλλους ρέκτες.