Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Τό μαράκι έπανήλθε ...... για τούς fun .

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ενα κοντο μελαχρινο περικαβλιδιο γυρω στα 20 κοντοκουρεμενο    ποιο ειναι;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Το σωστό είναι fan εκ του fanatic.

Fun is the enjoyment or pleasure and, according to Johan Huizinga, "an absolutely primary category of life, familiar to everybody at a glance right down to the animal level."[1] Fun may be encountered in many human activities during work, social functions, recreation and play, and even seemingly mundane activities of daily living. The distinction between enjoyment and fun is difficult to articulate but real,[2] fun being a more spontaneous, playful, and active event.

Fun can also refer to the activity itself that is enjoyable, thus "skiing is fun", however, a bad fall may "take the fun out of skiing".

The perception of time is shortened when one is "having fun".

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εσπέρα Κυριακής, μέρος Β΄

Υπέρλαμπρο Άστρο η εκπάγλου καλλονής σερβιτόρα Πηνελόπη, έλαμπε στο παρασκευαστήριο του εντευκτηρίου.

Στη θέα ευτραφούς νεαρού ο οποίος είχε σωριαστεί πρηνής επί του πάγκου, με το πρόσωπό του επί του αιδοίου χορεύτριας, σχολίασε: «Κοιλιά κι αρχίδια, του άντρα τα στολίδια».

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα,

φόρα το καπέλλο σου, να μην βραχεί η ομπρέλλα.....!

Η άντίληψη του χρόνου  συντομεύεται όταν κάποιος διασκεδάζη !!!!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.433
Πόντοι
25.467

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
αυτο σκεφτηκα..............εσυ που εισαι και γεροδεμενος θα με προστατεψεις.............

Αγαπητή κυρία Μαριάννα,

Με όλο το σεβασμό, σας παρακαλώ εξηγείστε για ποιο λόγο ευρίσκεσθε στο συγκεκριμένο θρεντ.

Ομολογώ ότι η περιέργειά μου καλπάζει, καθότι λίαν προσφάτως είχατε αναδειχθεί πανηγυρικά νικήτρια στο poling του θρεντ "Ποιά είναι ηιό αγάμητη γκόμενα του site".

Ομολογώ επιπρόσθετα, ότι η φαντασία μου οργιάζει, καθότι αυτό το θρεντ δεν το βρίσκω πια, φαίνεται ότι διαγράφηκε από τους διαχειριστές...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ομολογώ επιπρόσθετα, ότι η φαντασία μου οργιάζει, καθότι αυτό το θρεντ δεν το βρίσκω πια, φαίνεται ότι διαγράφηκε από τους διαχειριστές...

Έγινε συνένωση με το thread του Spam (μετά από ευγενική αλλά ολωσδιόλου αυθαίρετη πρωτοβουλία των λατρεμένων mods).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.433
Πόντοι
25.467
Αγαπητή κυρία Μαριάννα,

Με όλο το σεβασμό, σας παρακαλώ εξηγείστε για ποιο λόγο ευρίσκεσθε στο συγκεκριμένο θρεντ.

Ομολογώ ότι η περιέργειά μου καλπάζει, καθότι λίαν προσφάτως είχατε αναδειχθεί πανηγυρικά νικήτρια στο poling του θρεντ "Ποιά είναι ηιό αγάμητη γκόμενα του site".

Συγγνώμη που λαμβάνω το θέρος να σας οχλήσω αξιότιμε ρουκέτα,  αλλά καθ' ότι και παρομοίως με την δική σας φαντασία συμπορεύεται και η δική μου, θα ήθελα να σας απευθύνω μια ερώτηση, άν φυσικά μου έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου το επιτρέψετε.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η Μαριαννα2004 μπαινει "για πλακα" στο σάϊτ .
Αυτο δεν ειναι κακο ,κατ'αρχην.

Το να νομιζει ομως οτι "ολα ειναι πλακα " ,αυτο ειναι αρνητικο .

Εν πασει περιπτωσει ,η κοπελα εχει προβληματα , με τα δικαστηρια για το διαζυγιο ,διατροφη κτλ

Αφηστε την να "παρει λιγο ματι " !

Αν βεβαια περιμενετε κατι αλλο....

Βγηκε με ενα απο εδω μεσα ,που την εμαθε για τα καλα...
Καλη κοπελιτσα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.433
Πόντοι
25.467
Η Μαριαννα2004 μπαινει "για πλακα" στο σάϊτ .
Αυτο δεν ειναι κακο ,κατ'αρχην.

Το να νομιζει ομως οτι "ολα ειναι πλακα " ,αυτο ειναι αρνητικο .

Εν πασει περιπτωσει ,η κοπελα εχει προβληματα , με τα δικαστηρια για το διαζυγιο ,διατροφη κτλ

Αφηστε την να "παρει λιγο ματι " !

Αν βεβαια περιμενετε κατι αλλο....

Βγηκε με ενα απο εδω μεσα ,που την εμαθε για τα καλα...
Καλη κοπελιτσα...

Επειδή είναι (ακριβώς όπως το είπες) καλή κοπελίτσα, μάλλον,  δεν θα έπρεπε να θίξεις δημόσια τα προσωπικά της προβλήματα. Άν ήθελε θα τα είχε μοιραστεί μαζί μας η ίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom