Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εσπέρα Κυριακής, μέρος γάμα.

Στη συνέχεια, η Έμυ επέδραμε επί διοπτροφόρου κυρίου, αφαιρώντας τις διόπτρες αυτού και φορώντας τες αυτή, με αποτέλεσμα την προσωρινή τύφλωση αμφοτέρων.

Επρόκειτο για ισχυρές διόπτρες προμηθευμένες εκ δημοσίου ταμείου, κοινώς πατομπούκαλα.  

Στην προσπάθειά της να απαλύνει το ψυχικό άλγος το οποίο δημιούργησε, του επέδωσε κεκαλυμμένο με περικαυλίδα πλαστικό φαλλό, ανέπτυξε κατάλληλα το σώμα της (κοινώς του έστησε μουνί) και τον παρότρυνε να προβεί σε ενδοκολπικές διεισδύσεις.

Ο μεσήλιξ διοπτροφόρος κύριος, διστακτικός αρχικά, αποπειράθηκε ορισμένες διερευνητικές διεισδύσεις.
Στη συνέχεια, με ύφος ερευνητού προσηλωμένου σε πείραμα με βασιλικόν ύδωρ, συστηματοποίησε τη συχνότητα των διεισδύσεων, ώσπου τελικώς επιδόθηκε σε αχαλίνωτες παλινδρομικές παραχώσεις.

Μετά το πέρας της πράξης αυτής, ο μεσήλιξ διοπτροφόρος κύριος δήλωσε ότι παρατήρησε πως η είσοδος το κόλπου της Έμυ έχει σχήμα πεταλοειδές.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
H περιγραφη σου φιλε ρουκέτα είναι πολύ λιτή και ουχί κατατοπιστική. Εκοψες την περιγραφή στην μέση, ανέφερες την υμετέρα εμπειρία και μετά, δεν ολοκλήρωσες.
Παραμένουν λοιπόν κάποια ζωτικά ερωτήματα: Τι θα πει περιέφερε τον συνθετικό φαλλό; δίκην τροπαίου; προς χρήσην; και εάν ναι από ποιούς; Αποσπάσθη απο έτερην θύλη; το δίδυμο τι έκανε δηλαδή; Αληθεύει οτι υπήρξε συνάθροιση "συναδέλφων" άνευ δημόσιας προσκλήσεως για εμάς του αδαείς και οτι συγκεντρώθηκε περίπου μισή διμοιρία? Ημάς δεν μας εγέννησε μάνα να χαρεί και ο ημέτερος οφθαλμός;

Ορίστε:

Επί του πάγκου του εντευκτηρίου, διαδραματιζόταν η πράξη «ξεμουνιάζειν αλλήλοις»...

Ξανθότατα θήλεα, χορεύτριες καλλιτεχνικού ξεγυμνώματος, επεδίδοντο σε βυθομετρήσεις και διανοίξεις σε κοιλότητες του ανθρωπίνου σώματος, ήτοι ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά σε κόλπους, αιδοία, πρωκτούς, ουρήθρες, κ.ά.

Πρωτοστατούσε η πρωθιέρεια της Λαγνείας, Έμυ.

Σκόρπια κολπικά υγρά, σίελοι και άλλαι ανθρώπιναι εκκρίσεις.

Προς βοήθειά τους, χρησιμοποιούσαν τεχνητούς φαλλούς, περικαυλίδες, χειρόκτια, καθώς και ορισμένους άρρενες πελάτες.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ορίστε:

Επί του πάγκου του εντευκτηρίου, διαδραματιζόταν η πράξη «ξεμουνιάζειν αλλήλοις»:

Ξανθότατα θήλεα, χορεύτριες καλλιτεχνικού ξεγυμνώματος, επεδίδοντο σε βυθομετρήσεις και διανοίξεις κοιλοτήτων του ανθρωπίνου σώματος.  Κόλποι, αιδοία, πρωκτοί, ουρήθρες, κ.ά.

Πρωτοστατούσε η πρωθιέρεια της Λαγνείας, Έμυ.

Προς βοήθειά τους, χρησιμοποιούσαν τεχνητούς φαλλούς, περικαυλίδες, χειρόκτια, καθώς και ορισμένους άρρενες πελάτες.

Δηλαδή οι άρρενες πελάτες συμμετέχαν ενεργά(δηλαδή με την ψωλή τους) ή απλώς έβαζαν δονητές στις κοπέλες?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δηλαδή οι άρρενες πελάτες συμμετέχαν ενεργά(δηλαδή με την ψωλή τους) ή απλώς έβαζαν δονητές στις κοπέλες?
Πούτσα όχι, αλλά χέρι μέχρι τον καρπό, έχουμε βαλει αρκετοί στην ξανθιά αλόγα(τρίξι) :dancing: :dancing: :dancing:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πούτσα όχι, αλλά χέρι μέχρι τον καρπό, έχουμε βαλει αρκετοί στην ξανθιά αλόγα(τρίξι) :dancing: :dancing: :dancing:

Σοβαρά μιλάς τώρα?? Κάνει τέτοια η Τρίξη? Εγώ της είπα μια μέρα να μου π'αρει πίπα και αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν κάνει τέτοια...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
το θεμα ειναι η τριξη ειναι γυναικα η πρωην βαγγελης?α και η τριτη ξανθια του σοου ειναι ελληνιδα παρακαλω

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
αυτό είναι πλάκα; φαλλοί εντάξει γίνεται αυτό το σώου και αλλού, αλλά καρπός;
σε αυτη τη χοανη, μπαινουν διαφοροι καρποι
watermelon.jpg

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τα εκδιδόμενα θήλεα δυσανασχετούν με τα επί του πάγκου καλλιτεχνικά ξεγυμνώματα, διαμαρτυρόμενα ότι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, παρατηρείται μείωση της συχνότητας των συνουσιών και αντίστοιχη μείωση των εσόδων τους.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
κατι πηρε τ αυτι μου για τη Μαγδα, οτι ταχατες εκατσε πανω σε μια ρουκετα, και εκτοτε ψαχνω  το φορουμ για περιγραφη μα νομιζω ματαιως..

τι ναγεινε αραγε??????

:think:  :think:  :think: 

Κυριε πυραυλε τη Μαγδα ξεχασατε!!!!!!!!!
αναμενω...........
τας εντυπωσεις σας καθως και αυτες των δυο κυριων που παρελαβαν Ναντιν-Ρεβεκα εκ του ιδρυματος και τις πηγαν στους αμαρτωλους κοιτωνες ανωθεν!

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ναντιν-Ρεβεκα εκ του ιδρυματος και τις πηγαν στους αμαρτωλους κοιτωνες ανωθεν!
για Ναντίν έχω γράψει και γω πριν ένα δίμηνο περίπου....
καλή περίπτωση....
δείτε και εδώ...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63225.msg2400585#msg2400585]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63225.msg2400585#msg2400585[/b[/URL]]

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σοβαρά μιλάς τώρα?? Κάνει τέτοια η Τρίξη? Εγώ της είπα μια μέρα να μου π'αρει πίπα και αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν κάνει τέτοια...
Ε Μα δεν κανουν τετοια πραγματα τα κοριτσια, ντροπη για ποιες τις περασες  :2funny: :2funny: :2funny:

Κανα χερακι πες να βαλειςολο μεσα, απλά καθημερινά πραγματα  :rockon: :rockon: :rockon:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ε Μα δεν κανουν τετοια πραγματα τα κοριτσια, ντροπη για ποιες τις περασες  :2funny: :2funny: :2funny:

Κανα χερακι πες να βαλειςολο μεσα, απλά καθημερινά πραγματα  :rockon: :rockon: :rockon:
δεν το πες καλα.κανα χερακι πανω στον παγκο του μπαρ με καμια κατοστη πουτσες γυρω γυρω και την πορτα να ανοιγοκλεινει στα 5 μετρα.καλτ καταστασεις οχι παιζουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κυριε πυραυλε τη Μαγδα ξεχασατε!!!!!!!!!
αναμενω...........
τας εντυπωσεις σας καθως και αυτες των δυο κυριων που παρελαβαν Ναντιν-Ρεβεκα εκ του ιδρυματος και τις πηγαν στους αμαρτωλους κοιτωνες ανωθεν!

Μάγδα σε λίγο.

Για τα άλλα που λέτε (Ναντινρεβέκες και άλλους κυρίους) δεν έχω ιδέα. Εδώ με το ζόρι γράφω τα δικά μου...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

χαχαχα, την άλλη φορά θα της προτείνω να τον βάλω μέχρι.... τον όμο  :dancing:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• ΟΜΟ.jpg
    ΟΜΟ.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 25

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν το πες καλα.κανα χερακι πανω στον παγκο του μπαρ με καμια κατοστη πουτσες γυρω γυρω και την πορτα να ανοιγοκλεινει στα 5 μετρα.καλτ καταστασεις οχι παιζουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καβλιάρη μου το σπορ θελει θαρρος και καλτίλα  :2funny: :2funny:
Αν με αφηνε θα εκανα και παραπανω, στα αρχιδια μου ποσοι κοιτανε  0:) 0:)

Βέβαια όχι με την τρίξι, με άλλα που ειναι ομορφα μωρα θα ηθελα το κατι παραπανω  :grin: :grin:

Και τον Όμο τον ποδοσφαιριστή να βάλεις δεν καταλαβαίνει Χριστό.
Πες και εσυ τίποτα, όμο μου, όλα εγώ θα τα ξερνάω?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom