Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giwrgos7

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΤΕρμα τα χασομεριματα στα strip show dld !!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελεια παλι θα γαμησουμε....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΠΥΡΑΥΛΟΣ...
Να σαι καλα ρε μαγκα...
Εκλασα στο γελιο... :2funny:

Ταναλιας

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Περασα για ακομη μια φορα απο το ευαγες ιδρυμα ΜanRay. Μετα απο τον καφε μου και συντομη κουβεντα με την Ιωαννα, μεταφερθηκαμε για τα περαιτερω στο διπλανο ξενοδοχειο. Εκει μας συναντησε η αδελφη της. Ειχα καιρο να παρω 2 γυναικες και ειχα ξεχασει τι εμπειρια ειναι η διπλη πιπα. Αν και ειναι λιγο αβολο το σεξ και με τις 2 εαν δεν γινεται παιχνιδι μεταξυ τους, τα κοριτσια τιμησαν το επαγγελμα τους. Αξιζει να τις παρει κανεις μονο και μονο για να τις βλεπει να ρουφανε παρεα το πεος του.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Περασα για ακομη μια φορα απο το ευαγες ιδρυμα ΜanRay. Μετα απο τον καφε μου και συντομη κουβεντα με την Ιωαννα, μεταφερθηκαμε για τα περαιτερω στο διπλανο ξενοδοχειο. Εκει μας συναντησε η αδελφη της. Ειχα καιρο να παρω 2 γυναικες και ειχα ξεχασει τι εμπειρια ειναι η διπλη πιπα. Αν και ειναι λιγο αβολο το σεξ και με τις 2 εαν δεν γινεται παιχνιδι μεταξυ τους, τα κοριτσια τιμησαν το επαγγελμα τους. Αξιζει να τις παρει κανεις μονο και μονο για να τις βλεπει να ρουφανε παρεα το πεος του.

Αχ αυτές τις δύο κι εγώ θέλω να τις πάρω παρτούζα κάποια στιγμή... Έχω ακούσει τα καλύτερα...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  είχε  χοτέλι  παραπλέυρως  του  εντόμου  να  δω  τί θα  γράφατε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom