Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Τήν τρίτη θά είναι στό ίδρυμα πάλι........ ;)
Ρε συ amjik πώς & ξέρεις πότε θα δουλέψει η Μαρία;
Τήν τρίτη θά είναι στό ίδρυμα πάλι........ ;)
το τελευταιο με τις πιτσιρικες μου αρεσεΝεα καβλάκια δηλαδη, γουστάρω
Κανα νεο εξτρίμ σόου?
καλημερα σε ολους..επισκεψη με φιλο,χθες κατα τις 10 βραδυ,πρωτη φορα..τεμαχιακια καλα,χωρος και σερβις καλο.μονο ενοχλητικο η διαρκης ενασχοληση των περισοτερων κορασιδων με το κινητο τους..πηρα την αννα..κοντοπουτανο με υπηρεσιες καλουτσικες..για το δωματιο εδωσα 15,γιατι ηταν μετα τις 12..σας παρακολουθω καιρο και γραφω πρωτη φορα..μη με προγγιξετε....
ειδα μπροστα μου την μαγδα αυτο το κοντοπουτανο που αν το βρω διαθεσιμο παντα το τιμαω...αυτο εγινε και την παρασκευη ανεβηκα απευθειας και αφησα το φιλαρακι να παραγγειλει τα καφεδακια ...δεν θα μπω σε περιγραφες διοτι οι [θαμωνες]θα γνωριζετε τι εστι μαγδα...
Την ιδια πλακα εχω παθει και γω με τη Μαγδα, και ενω καθε φορα που παω, εχω αποφασισει να "γνωριστω" με καποια αλλη, τελικα αν δεν ειναι πανω, και καθεται στη θεση της καταλιγω σ αυτη!!!
Καθεται και σε στρατηγικο σημειο και δεν μπορω να την αποφυγω ρε γαμωτο!!!!
:
Σου την εχει στημενη τυπε μου.....
Ντρεπεσαι να της πεις ''οχι'' ? Κατανοητο ειναι αυτο...
Λογικα δεν θα επρεπε γιατι δεν σου ειναι τιποτα και απλα η ''επαφη'' σας
ειναι καθαρα ''επαγγελματικη'' και οχι προσωπικη....
Εγω θελω το ψιλομπαζακι, την κοκκινομάαααααλλααααααααααα σερβιτόοοοορααααααααα!μακαρι να εκανε βιζιτες η σερβιτορα η κοντουλα ξανθια που ειναι στο μαγαζι πολυ μουνι ρε φιλε
καλημερα σε ολους..επισκεψη με φιλο,χθες κατα τις 10 βραδυ,πρωτη φορα..τεμαχιακια καλα,χωρος και σερβις καλο.μονο ενοχλητικο η διαρκης ενασχοληση των περισοτερων κορασιδων με το κινητο τους..πηρα την αννα..κοντοπουτανο με υπηρεσιες καλουτσικες..για το δωματιο εδωσα 15,γιατι ηταν μετα τις 12..σας παρακολουθω καιρο και γραφω πρωτη φορα..μη με προγγιξετε....
ειχε τίς γνωστές...Υπήρχαν ακόμη γυναίκες & μετά τις 12:00 εκεί;
ρωτάς από την αρχή .πε παιδες απο υπηρεσιες τι <<παιζει>>?
κανουν cim , cif , anal ?
η' ρωτας απο την αρχη τις κοπελες?
ευχαριστω
ρωτάς από την αρχή .
πάντα εκλεκτικόςρωτάς από την αρχή .
τουλαχιστον υπαρχουν καποιες που τα κανουν αυτα (cim cif anal)?