Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
Στην προηγούμενη εξιστόρηση του έρωτος μετά της Ρωξάνης, εκ παραδρομής παρέλειψα μια σκηνή με διάλογο, η οποία συνέβη αμέσως μετά τη ναρκώδη έκσταση.
Η σκηνή έχει ως εξής:

Έστρεψε στο μέρος μας βαθιά και διαπεραστική ματιά.

- Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα του χρόνου. Ήταν ήταν η πρώτη σου φορά για τη νέα χρονιά;

- Αληθινά, ήταν η πρώτη, η εναρκτήρια. Είμαι έμπλεος τέρψης, γαλήνης και χαράς. Σ'  ευχαριστώ πολύ. Δεν σου θέτω την ίδια ερώτηση, διότι εκτιμώ ότι η απάντησή σου θα είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μου. 

Μεσολάβησαν μερικές στιγμές σιωπής.
Απέστρεψε το πρόσωπό της και κάρφωσε το βλέμμα της στο άπειρο έξω από το παράθυρο.

- Ναι, με εμένα είναι διαφορετικά. Συνέβη σήμερα το μεσημέρι.

Δεν το γιορτασε ομως ουτε αυτη Πρωτοχρονια, ε;;; Περιμενε για την 2η του χρονου..

cartepillas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
40
Πόντοι
1
kalispera xronia polla kai kali xronia  dio fores exo paei eiparxri ena portieris epidi mikrodixno  min dem ma afisi na mpo

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
επισκεφθικα τό μαγαζάκι πρίν λίγες μέρες.
οι καινούργιες κοπελίτσες πού κάνουν τό σόου μού άρεσαν λόγω ηλικίας 20 χρονων περίπου.έχουν και ωραία σωματάκια...
άν καί δέν δέχοντε νά πάνε στά δωμάτια....
κατά τάλλα οί ίδιες κοπέλες εδώ καί ένα χρόνο και.....
νομίζω ότι τό μαγαζί θέλει μια μικρή ανανέωση μέ καινούργιες αφίξεις....
και φυσικά τό σόου νά γινει καθημερινο...
κατα ταλλα ισχυει ότι έγραψα ποιο πάνω....
καλό ίδρυμα γιά τά ελληνικά δεδομένα..
ισως σχεδόν μοναδικό στό είδος του

GPG

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως έχει δεί κάποιος την Μαρία την Αλβανίδα ?
Εχω την εντύπωση πως έχει εξαφανιστεί τις
τελευταίες 2 εβδομάδες, ξέρει κάποιος κάτι?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
επισκεφθικα τό μαγαζάκι πρίν λίγες μέρες.
οι καινούργιες κοπελίτσες πού κάνουν τό σόου μού άρεσαν λόγω ηλικίας 20 χρονων περίπου.έχουν και ωραία σωματάκια...
άν καί δέν δέχοντε νά πάνε στά δωμάτια....
κατά τάλλα οί ίδιες κοπέλες εδώ καί ένα χρόνο και.....
νομίζω ότι τό μαγαζί θέλει μια μικρή ανανέωση μέ καινούργιες αφίξεις....
και φυσικά τό σόου νά γινει καθημερινο...
κατα ταλλα ισχυει ότι έγραψα ποιο πάνω....
καλό ίδρυμα γιά τά ελληνικά δεδομένα..
ισως σχεδόν μοναδικό στό είδος του
Ποιες ειναι 20 χρονων?
Δεν εννοεις την ενυ και την τριξι φυσικά να υποθέσω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.287
Πόντοι
22.785
Μήπως έχει δεί κάποιος την Μαρία την Αλβανίδα ?
Εχω την εντύπωση πως έχει εξαφανιστεί τις
τελευταίες 2 εβδομάδες, ξέρει κάποιος κάτι?
Τήν τρίτη θά είναι στό ίδρυμα πάλι........ ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
σοου ποιες μερες εχει?
Καβλιάρη το λεει στο τεραστιο μπανερ που εχει φυτρωσει στο σαιτ μας  :grin: :grin: :grin:

Κωλοτύχερε, θα δεις και τα πρεζακια εξω απο το χοτέλι  :cum: :cum: , θα δεις και τις τροπετουδες να βαζουν τεραστια δονηταρια στο πατούρι τους, αυτά ειναι  :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Καβλιάρη το λεει στο τεραστιο μπανερ που εχει φυτρωσει στο σαιτ μας  :grin: :grin: :grin:

Κωλοτύχερε, θα δεις και τα πρεζακια εξω απο το χοτέλι  :cum: :cum: , θα δεις και τις τροπετουδες να βαζουν τεραστια δονηταρια στο πατούρι τους, αυτά ειναι  :rockon: :rockon:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εχει ενα θεμα στο παρκαρισμα ρε γαμωτο ομως :helpplea:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εχει ενα θεμα στο παρκαρισμα ρε γαμωτο ομως :helpplea:
Έχεις παει?
Αμα πας με την μηχανη, την αφηνεις απο εξω και στην προσεχει ο πορτιερης  :boobies: :boobies:
Ρωτησέ τον βεβαια, μην τυχον και μπει κι αυτος μεσα να δει το σοου και δεις κανα πάκι μετα με την μηχανη σου  :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Έχεις παει?
Αμα πας με την μηχανη, την αφηνεις απο εξω και στην προσεχει ο πορτιερης  :boobies: :boobies:
Ρωτησέ τον βεβαια, μην τυχον και μπει κι αυτος μεσα να δει το σοου και δεις κανα πάκι μετα με την μηχανη σου  :2funny: :2funny:
οχι ρε δεν εχω παει ασε μην με τρυπησε κανενας ξωφαλτσα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ενταξει ρε με την μηχανη δεν εχω θεμα αλλα εχει κρυο τωρα :S μην τον δαγκωσω και βραδιατικα :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
οχι ρε δεν εχω παει ασε μην με τρυπησε κανενας ξωφαλτσα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ενταξει ρε με την μηχανη δεν εχω θεμα αλλα εχει κρυο τωρα :S μην τον δαγκωσω και βραδιατικα :grin:
Αμαν ρε γαμωτο μου θελετε και μπουρδελοτσαρκα, αλλά ντρεπεστε να μπειτε σε ενα μετρο, ενα λεωφορειο...
Κανεις τη δουλεια σου σαν πορνάνθρωπος και δεν εχεις την εγνοια του αμαξιου οταν γαμεις ή οταν βλεπεις σόου  :cum: :cum:

Μα στο χντριμ ξεμπερδευει πριν τις 12 το σοου κι εισαι οκ με τα μεσα μετα. Μην φοβασαι τυπε την καλτιλα, πιστευω εισαι ασφαλης, αλλα μην πλησιαζεις άμα βλεπεις και συριγγα  :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Αμαν ρε γαμωτο μου θελετε και μπουρδελοτσαρκα, αλλά ντρεπεστε να μπειτε σε ενα μετρο, ενα λεωφορειο...
Κανεις τη δουλεια σου σαν πορνάνθρωπος και δεν εχεις την εγνοια του αμαξιου οταν γαμεις ή οταν βλεπεις σόου  :cum: :cum:

Μα στο χντριμ ξεμπερδευει πριν τις 12 το σοου κι εισαι οκ με τα μεσα μετα. Μην φοβασαι τυπε την καλτιλα, πιστευω εισαι ασφαλης, αλλα μην πλησιαζεις άμα βλεπεις και συριγγα  :2funny: :2funny:
θα παω με πληρες εξαρτηση σαν ρομποτ :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom