Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή είναι (ακριβώς όπως το είπες) καλή κοπελίτσα, μάλλον,  δεν θα έπρεπε να θίξεις δημόσια τα προσωπικά της προβλήματα. Άν ήθελε θα τα είχε μοιραστεί μαζί μας η ίδια.

:thumbsup:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Η Μαριαννα2004 μπαινει "για πλακα" στο σάϊτ .
Αυτο δεν ειναι κακο ,κατ'αρχην.

Το να νομιζει ομως οτι "ολα ειναι πλακα " ,αυτο ειναι αρνητικο .

Εν πασει περιπτωσει ,η κοπελα εχει προβληματα , με τα δικαστηρια για το διαζυγιο ,διατροφη κτλ

Αφηστε την να "παρει λιγο ματι " !

Αν βεβαια περιμενετε κατι αλλο....

Βγηκε με ενα απο εδω μεσα ,που την εμαθε για τα καλα...
Καλη κοπελιτσα...
παραμυθια λεει....................μην τον ακουτε δεν εχω καν διαζυγιο,ειλικρινα ασχετα λεει.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή είναι (ακριβώς όπως το είπες) καλή κοπελίτσα, μάλλον,  δεν θα έπρεπε να θίξεις δημόσια τα προσωπικά της προβλήματα. Άν ήθελε θα τα είχε μοιραστεί μαζί μας η ίδια.
μην τον ακους,ασχετα λεει.........................................

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Γυμνή, κραδαίνοντας τον καλυμμένο με περικαυλίδα φαλλό, περιδιάβαινε τους χώρους με τους θαμώνες, σκορπώντας ματιές, λόγια, πειράγματα και καυλόσκονη.
Η Έμυ διάβασε τη σκέψη, χαμογέλασε σαρκαστικά και λάγνα, έβαλε τη τσίχλα μου στο στόμα της και μασώντας την, συνέχισε να παίζει παραπέρα με άλλους ρέκτες.
H περιγραφη σου φιλε ρουκέτα είναι πολύ λιτή και ουχί κατατοπιστική. Εκοψες την περιγραφή στην μέση, ανέφερες την υμετέρα εμπειρία και μετά, δεν ολοκλήρωσες.
Παραμένουν λοιπόν κάποια ζωτικά ερωτήματα: Τι θα πει περιέφερε τον συνθετικό φαλλό; δίκην τροπαίου; προς χρήσην; και εάν ναι από ποιούς; Αποσπάσθη απο έτερην θύλη; το δίδυμο τι έκανε δηλαδή; Αληθεύει οτι υπήρξε συνάθροιση "συναδέλφων" άνευ δημόσιας προσκλήσεως για εμάς του αδαείς και οτι συγκεντρώθηκε περίπου μισή διμοιρία? Ημάς δεν μας εγέννησε μάνα να χαρεί και ο ημέτερος οφθαλμός;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
μην τον ακους,ασχετα λεει.........................................

Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Γνωρίζω από πρώτο χέρι το πόσο σχετικά ή άσχετα είναι αυτά που γράφει. Το θέμα είναι και παραμένει ότι τέτοια στοιχεία είναι ανάρμοστο (τουλάχιστον) να τα δημοσιοποιείς χωρίς την έγκριση του άλλου.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Γνωρίζω από πρώτο χέρι το πόσο σχετικά ή άσχετα είναι αυτά που γράφει. Το θέμα είναι και παραμένει ότι τέτοια στοιχεία είναι ανάρμοστο (τουλάχιστον) να τα δημοσιοποιείς χωρίς την έγκριση του άλλου.
αφου γνωριζεις,ξερεις πως δεν εχω τετοιο προβ λημα.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αφου γνωριζει,ας μας πει
το πρωτο γραμμα του ονοματος μου......................

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητή κυρία Μαριάννα,

Με όλο το σεβασμό, σας παρακαλώ εξηγείστε για ποιο λόγο ευρίσκεσθε στο συγκεκριμένο θρεντ.

Ομολογώ ότι η περιέργειά μου καλπάζει, καθότι λίαν προσφάτως είχατε αναδειχθεί πανηγυρικά νικήτρια στο poling του θρεντ "Ποιά είναι ηιό αγάμητη γκόμενα του site".

Ομολογώ επιπρόσθετα, ότι η φαντασία μου οργιάζει, καθότι αυτό το θρεντ δεν το βρίσκω πια, φαίνεται ότι διαγράφηκε από τους διαχειριστές...

αν σου πω οτι εχω την ιδια απορια
θα με πιστεψεις?  :-
Νομιζω το ιδιο γινοτανε και στις ανεξαρτητες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η Μαριαννα2004 μπαινει "για πλακα" στο σάϊτ .
Αυτο δεν ειναι κακο ,κατ'αρχην.

Το να νομιζει ομως οτι "ολα ειναι πλακα " ,αυτο ειναι αρνητικο .

Εν πασει περιπτωσει ,η κοπελα εχει προβληματα , με τα δικαστηρια για το διαζυγιο ,διατροφη κτλ

Αφηστε την να "παρει λιγο ματι " !

Αν βεβαια περιμενετε κατι αλλο....

Βγηκε με ενα απο εδω μεσα ,που την εμαθε για τα καλα...
Καλη κοπελιτσα...

κιτρινη καρτα αγαπητε. δεν λεγονται αυτα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητή κυρία Μαριάννα,

Με όλο το σεβασμό, σας παρακαλώ εξηγείστε για ποιο λόγο ευρίσκεσθε στο συγκεκριμένο θρεντ.

Ομολογώ ότι η περιέργειά μου καλπάζει, καθότι λίαν προσφάτως είχατε αναδειχθεί πανηγυρικά νικήτρια στο poling του θρεντ "Ποιά είναι ηιό αγάμητη γκόμενα του site".

Ομολογώ επιπρόσθετα, ότι η φαντασία μου οργιάζει, καθότι αυτό το θρεντ δεν το βρίσκω πια, φαίνεται ότι διαγράφηκε από τους διαχειριστές...

ομολογω αγαπητε οτι με εχει και εμενα απασχολησει κυριως το ψυχονευροτικο προφιλ των θηλικων που μπαινουν εδω. Το αν διακορευονται συχνα η οχι καθως και αν ειναι τεροτομορφες η οχι θεωρω οτι ειναι δευτερευον. το κυριο ερωτημα πουμε απασχολει ειναι τι θεραπεια χρειαζονται...

παντως η συγκεκριμενη δεσποινις, εχει κανει κριτικες η φαινεται οτι γνωριζει αρκετα χοτελς οποτε συμπεραινουμε αβίαστα οτι ειναι σεξπουαλικα ενεργη - και άστεγη επισης  :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
κατι πηρε τ αυτι μου για τη Μαγδα, οτι ταχατες εκατσε πανω σε μια ρουκετα, και εκτοτε ψαχνω  το φορουμ για περιγραφη μα νομιζω ματαιως..

τι ναγεινε αραγε??????

:think:  :think:  :think: 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εσπέρα Κυριακής, μέρος Β΄

Υπέρλαμπρο Άστρο η εκπάγλου καλλονής σερβιτόρα Πηνελόπη, έλαμπε στο παρασκευαστήριο του εντευκτηρίου.

Στη θέα ευτραφούς νεαρού ο οποίος είχε σωριαστεί πρηνής επί του πάγκου, με το πρόσωπό του επί του αιδοίου χορεύτριας, σχολίασε: «Κοιλιά κι αρχίδια, του άντρα τα στολίδια».
Πηνελοπη ειναι αυτη με το σορτσακι και το μπεζ σκουρο καλτσον???
??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Ωπα! ολοι οι λογοτεχνες στο μαν-ρέυ??

Φιλολογικός σύλλογος "ο Παρνασσός" έγινε το μαγαζι...  :grin: :grin: :grin:  :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Περί άλλου όρους πρόκειται στην παρούσα περίπτωση. Το γνωρίζετε καλά αγαπητέ......  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εσπέρα Κυριακής

Στη διάρκεια της δημόσιας κολποσκόπησης, η Έμυ αποσπάσθηκε από την άλλη χορεύτρια και κατήλθε του πάγκου.

Γυμνή, κραδαίνοντας τον καλυμμένο με περικαυλίδα φαλλό, .........
Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν.

Έμυ: «Βγάλε την τσίχλα σου από το στόμα σου και άσε την στο χέρι σου».

................

Η Έμυ διάβασε τη σκέψη, χαμογέλασε σαρκαστικά και λάγνα, έβαλε τη τσίχλα μου στο στόμα της και μασώντας την, συνέχισε να παίζει παραπέρα με άλλους ρέκτες.
Μέγιστε πέτυχες εξ αποστάσεως γλωσόφιλο με επιστολή την τσίχλα!!!! :rockon:
Ευχομαι  και ανάλογο cim στο μέλλον με πινέλ_οπή!!!  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom