Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Εκεί είναι. Γουστάρεις σκηνικό "οικογενειακή υπόθεση?" ;)
Εκεί είναι. Γουστάρεις σκηνικό "οικογενειακή υπόθεση?" ;)
Ήθελες να την ξεπαρθενέψει άλλος για να οργώσεις μετά σε μαλακό χώμα εεεε????
εγς περασα εχτεσ να δς τη παιζει επικινδινη περιοχη παιδια προπαντοσ για βραδυ
πρέπει να αγριεύτηκες εκείνο το βράδυ...τη καλησπέρα μου...Ε εντάξει ούτως ή άλλως δεν πάμε πολύ βράδυ εκεί. Πάντως παλεύεται, μην τα παραλέμε κιόλας. Εγώ τί να πω που πριν δύο χρόνια είχα μείνει από βενζίνη μια Πέμπτη 3:30 μετά τα μεσάνυχτα εκεί & κουβαλούσα ντυμένος κυριλέ μπιτόνι με βενζίνη μες το στόμα του λύκου;
σου απανταει για τη Μαγδα οχι για τις ξανθιες που αναφερες.
πρέπει να αγριεύτηκες εκείνο το βράδυ...τη καλησπέρα μου...
...το να βάζεις βενζίνη με το μπιτόνι στο αμάξι & γύρω σου να κυκλοφορούν από πρεζόνια μέχρι τραβέλια με χλαμύδα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο...
Γιατί, πίνουν αμόλυβδη τα πρεζόνια?
Η χλαμύδα ενοχλεί κάπου ιδιαίτερα στη διαδικασία πλήρωσης?
Καλημέρα κι από μένα.
Η πλάκα είναι ότι περνώντας έξω από ένα απ' τα σπιτάκια βγαίνει ένας τύπος & λέει "η πουτάνα η μαύρη δεν έδινε κώλο" & το γκομενάκι άλλαξε 20 χρώματα
Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Πηγα προχθές στο γνωστό ξενοδοχείο για διανυκτέρευση. Πηγα αργά και έτσι την ώρα εκείνη έκλεινε το μπαρ. Την άλλη μέρα το πρωί κατέβηκα κατά τις 11 ήπια το καφεδάκι μου και σε καμιά ώρα άρχισαν να καταφθάνουν τα τεμάχια. Μέχρι τις 1 είχαν έρθει 12 κομμάτια. Οι περισσότερες ωραία μουνια εκτός από 2-3 μπάζα. Τελικά μετά από πολύ σκέψη πήρα μια μικρή ρουμάνα την ναντίν . Μελαχρινό μωρό απίστευτο κορμί τέλειο με ανύπαρκτο στήθος όμως αλλά με ρώγα κάγκελο. Στο δωμάτιο ήταν απίστευτη. Πίπα τέλεια τον εξαφανίζε στο στόμα της . Ωραίο πήδημα και πολύ στενό μουνακι . Γενικώς όλα πολύ καλά. Κόστος 50 ευρώ το μωρό και 50 το ξενοδοχείο αφού έμεινα για όλο το βράδυ μέχρι τις 3 το μεσημέρι την άλλη μέρα. Και τι μωρό απίστευτο αυτό στην ρεσεψιόν.
Και τι μωρό απίστευτο αυτό στην ρεσεψιόν.
Εκεί έλεγε,
αν ήθελες να είσαι τελείως cruel τύπος,
να έλεγες στο γκομενάκι :
"Μα ξέρεις τι είναι να πας στο ρδέλο , να τα σκάσεις
και να μη γαμήσεις κώλο; Και πες ότι έχεις φράγκα,
πας και γαμάς καμιά δεύτερη στο μισάωρο, αλλά αν δεν έχεις; Τι κάνεις; Μου λες;
Ρε φίλε να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Όταν λες ότι πήγες στο γνωστό ξενοδοχείο για διανυκτέρευση τί εννοείς ακριβώς; Ότι κοιμήθηκες κανονικά το βράδυ εκεί γιατί δεν είχες στέγη & την άλλη μέρα πήρες & τη βίζιτά σου; Έχω σκαλώσει λίγο...
αυτο ακριβως εννοω φιλε μου
o φιλος σκοπο ειχε να ερευνισει το "μαν ρεη"και ετσι οπως τοκανε ειχε οικονομικο ωφελος και θα ηταν ακομα καλλιτερα αν πηγαινε 1 ωρα νωριτερα γιατι θαχε παρει αλλη μια γκομενα το βραδυ στην ιδια τιμη δωματιου.Ελπίζω να ερχόσουν από επαρχία ή κάτι τέτοιο γιατί για να έχεις internet & να μπαίνεις εδώ φαντάζομαι δεν είσαι άστεγος... Αλλά & πάλι, τόσα ξενοδοχεία έχει η Αθήνα, σ' αυτό το ξενοδοχείο βρήκες να διανυκτερεύσεις;;; Συνήθως εκεί πάμε για άλλα πράγματα & φυσικά για ημιδιαμονή...
εχω την ναντιν μαυρη λιστα απο περισυ δεκ η ιαν διοτι αν και η πιππα ειναι οπως τα λες εχε κατσει στη σταση "μη μου απτου" (δεν φτανεις να πιασεις τπτ)και ακομα και αυτο το λιγο βυζακι πουχει τοχε κλεισει με τα γονατα,και μου την εσπασε.Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Πηγα προχθές στο γνωστό ξενοδοχείο για διανυκτέρευση. Πηγα αργά και έτσι την ώρα εκείνη έκλεινε το μπαρ. Την άλλη μέρα το πρωί κατέβηκα κατά τις 11 ήπια το καφεδάκι μου και σε καμιά ώρα άρχισαν να καταφθάνουν τα τεμάχια. Μέχρι τις 1 είχαν έρθει 12 κομμάτια. Οι περισσότερες ωραία μουνια εκτός από 2-3 μπάζα. Τελικά μετά από πολύ σκέψη πήρα μια μικρή ρουμάνα την ναντίν . Μελαχρινό μωρό απίστευτο κορμί τέλειο με ανύπαρκτο στήθος όμως αλλά με ρώγα κάγκελο. Στο δωμάτιο ήταν απίστευτη. Πίπα τέλεια τον εξαφανίζε στο στόμα της . Ωραίο πήδημα και πολύ στενό μουνακι . Γενικώς όλα πολύ καλά. Κόστος 50 ευρώ το μωρό και 50 το ξενοδοχείο αφού έμεινα για όλο το βράδυ μέχρι τις 3 το μεσημέρι την άλλη μέρα. Και τι μωρό απίστευτο αυτό στην ρεσεψιόν.
Αν καποιος συναγωνιστης ενδιαφερεται να παμε παρεα για καφεδακι εκει να δουμε τι παιζει ας μου στειλει PM να κανονισουμε!εχω την ναντιν μαυρη λιστα απο περισυ δεκ η ιαν διοτι αν και η πιππα ειναι οπως τα λες εχε κατσει στη σταση "μη μου απτου" (δεν φτανεις να πιασεις τπτ)και ακομα και αυτο το λιγο βυζακι πουχει τοχε κλεισει με τα γονατα,και μου την εσπασε.
για πες σε παρακαλω αλλαξε τωρα εχει "ελευθερα πιασιματα"????
Προφανώς το ότι είναι επικίνδυνη περιοχή για διανυκτέρευση...