Πώς προέκυψε το banner~άκι/διαφημιστικό πάνω δεξιά;;;;
Μας πήρανε χαμπάρι;
Προσοχή στην προσφορά του Ξενοδοχείου.....!
Τα 15 ευρώ, ισχύουν για ημιδιαμονή 00.00-07.00 ΜΟΝΟ!!!
Συναγωνιστής από εδώ, δεν το πρόσεξε και παραλίγο να κάνει μανούρα......
Πώς προέκυψε το banner~άκι/διαφημιστικό πάνω δεξιά;;;;
Μας πήρανε χαμπάρι;
τετοια ωρα αν φτασεις εκει σωος και με γκομενα, και καταφερεις και να τη ενω σκεφτεσαι απο που θα φυγεις, πρεπει να σου δινουν 150 ευρω οχι να δινεις εσυ 15..Προσοχή στην προσφορά του Ξενοδοχείου.....!
Τα 15 ευρώ, ισχύουν για ημιδιαμονή 00.00-07.00 ΜΟΝΟ!!!
Συναγωνιστής από εδώ, δεν το πρόσεξε και παραλίγο να κάνει μανούρα......
τετοια ωρα αν φτασεις εκει σωος και με γκομενα, και καταφερεις και να τη ενω σκεφτεσαι απο που θα φυγεις, πρεπει να σου δινουν 150 ευρω οχι να δινεις εσυ 15..
έχεις πμ...σαν συστηματικος θαμωνας αυτου του χωρου θελω να σημειωσω οτι τελευταια διαπιστωνω απο τα γραφομενα οτι υπαρχει φοβος να "χαλασει η πιατσα" και γι αυτο σημειωνω τα κατωθι και σας παρακαλλω να τα λαβετε σοβαρα υπ οψιν
σαν συστηματικος θαμωνας αυτου του χωρου θελω να σημειωσω οτι τελευταια διαπιστωνω απο τα γραφομενα οτι υπαρχει φοβος να "χαλασει η πιατσα" και γι αυτο σημειωνω τα κατωθι και σας παρακαλλω να τα λαβετε σοβαρα υπ οψιν
1...ενα καφε η αναψυκτικο κλπ θα πρεπει να κατσετε να το πιειτε.
2...οταν σας γιαλισει καποιο τεμαχιο, καντε του νοημα και θα ερθει να κατσει διπλα σας να τα πειτε.
3...δεν ειναι υποχρεωτικο να την κερασετε κατι. αν για λογους κοινωνικους θελετε να κερασετε συνηθως παραγγελνουν ρεντ μπουλ (5 ευρα) η χυμο πορτοκαλι(6 ευρα).
4....η αμοιβη ειναι στανταρτ 50 ευρω (δεν την εχω παζαρεψει ποτε και δεν ξερω αν γινεται αλλη καλλιτερη τιμη),για μιση ωρα στο δωματιο.
5...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!οι υπηρεσιες δεν κοστολογουνται αλλα προσφερονται απο την θεραπενιδα στην προσπαθεια της να "κλεισει"το ντηλ.Αν δεν σας ικανοποιουν οι υπηρεσιες, δεν πειραζει προχωρηστε στην επομενη.(δοξα τω Πανα σιγουρα υπαρχουν μεσα εκει τουλαχιστον 16 τεμαχια!!!
6...μη προσπαθειτε να απολαυσετε υπηρεσιες με προσφορα επι πλεον χρηματων διοτι ποιο πολλα θα πληρωσετε-δεν θα ικανοποιηθειται διοτι θα την βαλετε να κανει κατι με το ζορι αρα θαναι λειψο- και το σημαντικοτερο τις κακομαθαινετε και θα ξεκινησουν την απαιτηση εξτρα αμοιβων και για το αν θα προσφερουν το αριστερο βυζι η το δεξιο η και τα δυο!!!!!
7...αν γινεται τακτικοι τοτε υπαρχει παζαρι για δευτερο μισαωρο και δευτερο "γυρο"αντι 100 στα 70 η 80 ευρα.
8...επισης και το διπλο ταμπλω μπορει να το πετυχετε με 80..
να εχετε στο νου παντα οτι αυτο που ζητατε το προσφερει στα 50 ευρα μια αλλη μετα χαρας,με περισσοτερη πειρα και με απολυτη ικανοποιηση....
ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ........
ΤΑ ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!
μου αρεσουν οι ελενχομενες πιατσες!!!!!!
Αυτή ή πιάτσα δέν χαλάη άγαπητε .......... έλεγχεται γιά να μήν χαλαση !!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Χαλάσει - δεν χαλάσει, τουλάχιστον να μην γίνει gay bar πάλι.
ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σουΒέβαι να τονίσω ότι πρίν 4 χρόνια μέ πήρε άπό τό χέρι καί
μέ πήγε ό τεράστιος giorgospapa άσχέτως έαν τώρα είμαστε ....[size=15pt] στά κόκκινα [/size]
;) ;) ;) ;)ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου
τετοια ωρα αν φτασεις εκει σωος και με γκομενα, και καταφερεις και να τη ενω σκεφτεσαι απο που θα φυγεις, πρεπει να σου δινουν 150 ευρω οχι να δινεις εσυ 15..
Άσκηση θάρρους;Και δεν το έκανα από άγνοια...
Άσκηση θάρρους;
Αυτά είναι σκηνικά απείρου κάλλους... Κάτι τέτοια θυμάσαι και λιγώνεσαι απ'τα γέλιαπερνώντας έξω από ένα απ' τα σπιτάκια βγαίνει ένας τύπος & λέει "η πουτάνα η μαύρη δεν έδινε κώλο" & το γκομενάκι άλλαξε 20 χρώματα
Αυτά είναι σκηνικά απείρου κάλλους... Κάτι τέτοια θυμάσαι και λιγώνεσαι απ'τα γέλια
Αφου μπηκε και μπανερ, εγω λεω να το μπουρδελεψουμε τελειωςΚύριοι στο θέμα μας παρακαλώ!
Προτείνω να γράφουμε τις μας κριτικές εδώ, μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχο link.
Πχ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης __-__-2010
Όνομα κοπέλας .............
Προκαταρκτικά .....
Υπηρεσίες κοπέλας ........
........
........
........
ώρα επίσκεψης .........
Κόστος επίσκεψης .........
φιλε τα γουστα του καθενος ειναι συγκεκριμενα απλα πολλοι που πηγαινουμε εκει μαλλον εχουμε τα ιδια παντως ειναι μια καλη επιλογη διοτι τιμαει τα χρηματα που παιρνειΡε παιδιά λέτε διθυραμβικά σχόλια γι' αυτήν την Αλβανίδα τη Μαρία & μου έχετε εξιτάρει την περιέργεια εμένα που έχω κόλλημα με τις Αλβανίδες