amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
ΘΑ ΤΟ......... τιμησω συντομα
Θά περιμένω φίλε μου //////// νέα σου !!!!!!!
ΘΑ ΤΟ......... τιμησω συντομα
Θα σου πω εντυπωσεις.Θά περιμένω φίλε μου //////// νέα σου !!!!!!!
ρωτα μια απο τις κοπελες.Ρε μάγκες θα σας ξαναρωτήσω κάτι που δεν είχα πάρει απάντηση. Λέτε κάποια ονόματα εδώ μέσα που είναι εγγύηση ότι θα περάσουμε καλά στο δωμάτιο & κατά πάσα πιθανότητα δε θα μας βγουν μούφα. Πώς σκατά όμως θα τις ανακαλύψουμε εμείς οι πρωτάρηδες αυτές εκεί μέσα ανάμεσα σε 20 - 25 γυναίκες που βρίσκονται ή πηγαινοέρχονται σε ώρα αιχμής στο μαγαζί με δεδομένο ότι ισχύει η γνωστή εχεμύθεια από πλευράς μαγαζιού;;; Γκαρσόνια - barwoman και λοιποί κάνουν τους Κινέζους όταν τους ρωτήσεις ονόματα... Για λύστε μου την απορία!
σωστοςςςςςρωτα μια απο τις κοπελες.
παιδια η μαρια ειναι οντως πολυ ωραια κοπελα εμφανησιακα και πολυ καλη στο δωματιο αλλα εγω δεν εχω δοκιμασει κωλο με αυτην και δεν ξερω να βοηθησω και ειχα την εντυπωση οτι δεν δινει.... αλλα για να το λες ετσι θα ειναι .... θα δοκιμασω και εγω με αυτην και θα πω εντυπωσειςΝά σού πώ , όταν θέλω κώλο είναι ή πρώτη μου έπιλογή ,
ΚΑΊ κατά τήν πρωσοπική μου ταπινή μου άποψη ..... ΞΕΡΗ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΗ
παιδια η μαρια ειναι οντως πολυ ωραια κοπελα εμφανησιακα και πολυ καλη στο δωματιο αλλα εγω δεν εχω δοκιμασει κωλο με αυτην και δεν ξερω να βοηθησω και ειχα την εντυπωση οτι δεν δινει.... αλλα για να το λες ετσι θα ειναι .... θα δοκιμασω και εγω με αυτην και θα πω εντυπωσεις
agiana κάνε είσοδο καί δώσε πληροφορίες στόν κόσμο
θά πας μεσημέρι είναι η καλύτερη ώρα 1 μέ 4Ρε μάγκες θα σας ξαναρωτήσω κάτι που δεν είχα πάρει απάντηση. Λέτε κάποια ονόματα εδώ μέσα που είναι εγγύηση ότι θα περάσουμε καλά στο δωμάτιο & κατά πάσα πιθανότητα δε θα μας βγουν μούφα. Πώς σκατά όμως θα τις ανακαλύψουμε εμείς οι πρωτάρηδες αυτές εκεί μέσα ανάμεσα σε 20 - 25 γυναίκες που βρίσκονται ή πηγαινοέρχονται σε ώρα αιχμής στο μαγαζί με δεδομένο ότι ισχύει η γνωστή εχεμύθεια από πλευράς μαγαζιού;;; Γκαρσόνια - barwoman και λοιποί κάνουν τους Κινέζους όταν τους ρωτήσεις ονόματα... Για λύστε μου την απορία!
Ακριβώς φίλε και χρειάζεται προσοχή!Μην ακούω διθυράμβους για κυρίες.......!!! Τη δουλειά τους κάνουν και λαμβάνουν ένα σημαντικό ποσό γι'αυτό που κάνουν!!! Απλά, κάποιες προσφέρουν το όλο πακέτο καλύτερα από κάποιες άλλες!
Πάμε εκεί, τις ενημερώνουμε για το τι ψάχνουμε και τι θέλουμε, συμφωνούμε τις υπηρεσίες και το χρόνο που θα μας διαθέσουν, και βέβαια, παίρνουμε και γνώμες από άλλους συναγωνιστές που γνωρίζουν.
Τα 50 ευρώ της κοπέλας + το ξενοδοχείο είναι ήδη αρκετά αυτή την εποχή, για να κάνουμε καταδρομικές ενέργειες προκειμένου να χτυπήσουμε φλέβα.
για την εβελινα υπαρχει κανενα σχολιο-πληροφορια ???????
γιατι υπαρχει πιατσα στην εκαλη και το χαλανδρι? :o :o :oπολυ ωραια περιοχη
να ανεβαινει η αδρεναλινη και λιγο
τι εκαλη και χαλανδρι μου λες
κεντρο φορ εβα ρε
γιατι υπαρχει πιατσα στην εκαλη και το χαλανδρι? :o :o :o
συμφωνω μαζι σου οποιος δεν παει να ψαχθει για οτι γουσταρει παντα θα λεει αερολογιες.... μια δοκιμη θα σας πεισεισαν συστηματικος θαμωνας αυτου του χωρου θελω να σημειωσω οτι τελευταια διαπιστωνω απο τα γραφομενα οτι υπαρχει φοβος να "χαλασει η πιατσα" και γι αυτο σημειωνω τα κατωθι και σας παρακαλλω να τα λαβετε σοβαρα υπ οψιν
1...ενα καφε η αναψυκτικο κλπ θα πρεπει να κατσετε να το πιειτε.
2...οταν σας γιαλισει καποιο τεμαχιο, καντε του νοημα και θα ερθει να κατσει διπλα σας να τα πειτε.
3...δεν ειναι υποχρεωτικο να την κερασετε κατι. αν για λογους κοινωνικους θελετε να κερασετε συνηθως παραγγελνουν ρεντ μπουλ (5 ευρα) η χυμο πορτοκαλι(6 ευρα).
4....η αμοιβη ειναι στανταρτ 50 ευρω (δεν την εχω παζαρεψει ποτε και δεν ξερω αν γινεται αλλη καλλιτερη τιμη),για μιση ωρα στο δωματιο.
5...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!οι υπηρεσιες δεν κοστολογουνται αλλα προσφερονται απο την θεραπενιδα στην προσπαθεια της να "κλεισει"το ντηλ.Αν δεν σας ικανοποιουν οι υπηρεσιες, δεν πειραζει προχωρηστε στην επομενη.(δοξα τω Πανα σιγουρα υπαρχουν μεσα εκει τουλαχιστον 16 τεμαχια!!!
6...μη προσπαθειτε να απολαυσετε υπηρεσιες με προσφορα επι πλεον χρηματων διοτι ποιο πολλα θα πληρωσετε-δεν θα ικανοποιηθειται διοτι θα την βαλετε να κανει κατι με το ζορι αρα θαναι λειψο- και το σημαντικοτερο τις κακομαθαινετε και θα ξεκινησουν την απαιτηση εξτρα αμοιβων και για το αν θα προσφερουν το αριστερο βυζι η το δεξιο η και τα δυο!!!!!
7...αν γινεται τακτικοι τοτε υπαρχει παζαρι για δευτερο μισαωρο και δευτερο "γυρο"αντι 100 στα 70 η 80 ευρα.
8...επισης και το διπλο ταμπλω μπορει να το πετυχετε με 80..
να εχετε στο νου παντα οτι αυτο που ζητατε το προσφερει στα 50 ευρα μια αλλη μετα χαρας,με περισσοτερη πειρα και με απολυτη ικανοποιηση....
ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ........
ΤΑ ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!
απορω γιατι δεν βαλανε και φωτο απο τα κοριτσιαΠώς προέκυψε το banner~άκι/διαφημιστικό πάνω δεξιά;;;;
Μας πήρανε χαμπάρι;