Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
εσυ ποιος εισαι τωρα?? ο δικηγορος του γουμαν ή ο γαμιας του???

γουμαν πιο μαλακας πεθαινεις αγορι μου...!!!!

Τον μπούλο ασφαλιτάκο. Μαγκιά κλανιά πίσω από το πληκτρολόγιο και στο σπίτι παντόφλα που γράφει και ο φίλος μου ο px75. Αν εσύ είσαι κακογαμημένος και νομίζεις ότι τραβάς τα φώτα πάνω σου με το να κρίνεις τον καθένα μας εδώ μέσα και να πουλάς εξυπνακισμό δε σου φταίνε τα υπόλοιπα μέλη του thread. Ένα σκουπίδι χωρίς ζωή είσαι και αυτό το κατάλαβαν όλοι εδώ μέσα και ιδίως τα παλιά μέλη όταν έφτασες στο σημείο προκειμένου να με εκβιάσεις να βγάλεις στη φόρα προσωπικά μου στοιχεία, μέχρι και τα τελευταία ψηφία του νούμερου του κινητού μου τηλεφώνου που ένας Θεός ξέρει πώς τα βρήκες, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις την εμπάθειά σου απέναντί μου χωρίς καν να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ μας. Τράβα λοιπόν και ξαναβούτα στο λάκκο με τα σκατά απ' τον οποίο βγήκες προσωρινά και άσε μας στην ησυχία μας, το ποιος είμαι και αν είμαι μαλάκας το ξέρουν πολύ καλά τα παλιά μέλη εδώ μέσα που με γνωρίζουν και προσωπικά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
  δεν θελω να πιστεψω  οτι με εμπαιζεις !!!!. δεν εγραψα τιποτα για να συγκινησω κανενα , απλα εγραψα απο την δικια μου σκοπια .

Όχι ρε ακριβολογούσα σ' αυτό που έγραψα, τα είπες όλα μόνο με ένα σου post!

The Panther

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
42
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 384457_259914490739532_1477698202_n.jpg
    384457_259914490739532_1477698202_n.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 46

xxppaadd

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2015
Like
89
Πόντοι
0
Τον μπούλο ασφαλιτάκο. Μαγκιά κλανιά πίσω από το πληκτρολόγιο και στο σπίτι παντόφλα που γράφει και ο φίλος μου ο px75. Αν εσύ είσαι κακογαμημένος και νομίζεις ότι τραβάς τα φώτα πάνω σου με το να κρίνεις τον καθένα μας εδώ μέσα και να πουλάς εξυπνακισμό δε σου φταίνε τα υπόλοιπα μέλη του thread. Ένα σκουπίδι χωρίς ζωή είσαι και αυτό το κατάλαβαν όλοι εδώ μέσα και ιδίως τα παλιά μέλη όταν έφτασες στο σημείο προκειμένου να με εκβιάσεις να βγάλεις στη φόρα προσωπικά μου στοιχεία, μέχρι και τα τελευταία ψηφία του νούμερου του κινητού μου τηλεφώνου που ένας Θεός ξέρει πώς τα βρήκες, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις την εμπάθειά σου απέναντί μου χωρίς καν να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ μας. Τράβα λοιπόν και ξαναβούτα στο λάκκο με τα σκατά απ' τον οποίο βγήκες προσωρινά και άσε μας στην ησυχία μας, το ποιος είμαι και αν είμαι μαλάκας το ξέρουν πολύ καλά τα παλιά μέλη εδώ μέσα που με γνωρίζουν και προσωπικά.
θα μπορουσα να σου στελνα πμ... αλλα καλυτερα εδω!!!ρε γουμαν εισαι βλακακος ρε φιλε και πρεπει να αναρρωτηθεις για αυτο... να το ψαξεις λιγο καλυτερα! εισαι τοσο βλακας που δεν θυμασαι οτι εσυ ο ιδιος μου ειχες δωσει το τηλεφωνο σου... ψαξε το πμ σου τα παλια...ειχαμε μιλησει για το τοτε xdream και μου χες δωσει το τηλ να πηγαιναμε μαζι... ετσι για να λυθει το θεμα γιατι αποχωρω οριστικα απο το μπου.... και οχι για σενα η το μπλοκ που εφαγα αλλα για αλλους δικους μου λογους, ειχα σκοπο να το κανω...!!!θα μπορουσα να σε εγραφα στα @@ μου και να το αφηνα ετσι, αλλα κλεινει οριστικα η σελιδα μπου για μενα και θεω να εξηγουμε.... αρα το θεμα καπς κλεινει οριστικα... εσυ μου χεις δωσει το τηλ και εγω σε ψαρωσα και σαν ψαρας εσυ ηταν πανευκολο!!!
απο κει και περα να γραψω και 2 τελευταια λογια για το αμνεζια που τοσο αγαπησαμε!!! ενα μπουρδελακι πολυτελειας με αρκετες ανθρωπινες ψυχες να υποφερουν... και αυτο το υπογραφω!!! αδιστατοι ιδιοκτητες ... αδιστακτοι μπατσοι να νταλαβεριζονται... αδιστακτοι πολιτικοι να πληρωνουν υπερογκα ποσα για να παρουν τα πιτσιρικια αβγαλτα πουτανακια και να γαμησουν... και οταν μιλαω υπερογκα να πληρωνουν διχιλιαρα και τριχιλιαρα για 3ωρα ραντεβου με 2 ή 3 κοπελες ταυτοχρονα!!!! κοπελες αρρωστες με σοβαρες ασθενειες να κανουν ακαποτα γαμησια εν γνωση των ιδιοκτητων!!! κοπελες αξιοπρεπεστατες που σου πεταγαν το πενηνταρικο στη μουρη και αν δεν σας εδιναν κωλο ηταν για καποιους η πουτανα που θα στρωσει!!! για ολα αυτα σιχαθηκα το αμνεζια και χαρηκα που εκλεισε...!!! γιατι καποιες σωθηκαν γιατι απλα ηθελαν να σωθουν!!! και προχωρησαν μπροστα και χιλια μπραβο σε αυτες και στους αρχιδατους μαγκες που τις τραβηξαν απο εκει!!!!
υ.γ.1 σας χαιρετω και δεν θα με ξαναδειτε!!! στα @@ καποιων βεβαια γιατι τους χαλαγα την μανεστρα...
υ.γ.2 τιμη και δοξα στο αμνεζια γιατι μου εμαθε πραγματα και με εκανε καλυτερο!!!!  εμπειριες ζωης!!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
θα μπορουσα να σου στελνα πμ... αλλα καλυτερα εδω!!!ρε γουμαν εισαι βλακακος ρε φιλε και πρεπει να αναρρωτηθεις για αυτο... να το ψαξεις λιγο καλυτερα! εισαι τοσο βλακας που δεν θυμασαι οτι εσυ ο ιδιος μου ειχες δωσει το τηλεφωνο σου... ψαξε το πμ σου τα παλια...ειχαμε μιλησει για το τοτε xdream και μου χες δωσει το τηλ να πηγαιναμε μαζι... ετσι για να λυθει το θεμα γιατι αποχωρω οριστικα απο το μπου.... και οχι για σενα η το μπλοκ που εφαγα αλλα για αλλους δικους μου λογους, ειχα σκοπο να το κανω...!!!θα μπορουσα να σε εγραφα στα @@ μου και να το αφηνα ετσι, αλλα κλεινει οριστικα η σελιδα μπου για μενα και θεω να εξηγουμε.... αρα το θεμα καπς κλεινει οριστικα... εσυ μου χεις δωσει το τηλ και εγω σε ψαρωσα και σαν ψαρας εσυ ηταν πανευκολο!!!
απο κει και περα να γραψω και 2 τελευταια λογια για το αμνεζια που τοσο αγαπησαμε!!! ενα μπουρδελακι πολυτελειας με αρκετες ανθρωπινες ψυχες να υποφερουν... και αυτο το υπογραφω!!! αδιστατοι ιδιοκτητες ... αδιστακτοι μπατσοι να νταλαβεριζονται... αδιστακτοι πολιτικοι να πληρωνουν υπερογκα ποσα για να παρουν τα πιτσιρικια αβγαλτα πουτανακια και να γαμησουν... και οταν μιλαω υπερογκα να πληρωνουν διχιλιαρα και τριχιλιαρα για 3ωρα ραντεβου με 2 ή 3 κοπελες ταυτοχρονα!!!! κοπελες αρρωστες με σοβαρες ασθενειες να κανουν ακαποτα γαμησια εν γνωση των ιδιοκτητων!!! κοπελες αξιοπρεπεστατες που σου πεταγαν το πενηνταρικο στη μουρη και αν δεν σας εδιναν κωλο ηταν για καποιους η πουτανα που θα στρωσει!!! για ολα αυτα σιχαθηκα το αμνεζια και χαρηκα που εκλεισε...!!! γιατι καποιες σωθηκαν γιατι απλα ηθελαν να σωθουν!!! και προχωρησαν μπροστα και χιλια μπραβο σε αυτες και στους αρχιδατους μαγκες που τις τραβηξαν απο εκει!!!!
υ.γ.1 σας χαιρετω και δεν θα με ξαναδειτε!!! στα @@ καποιων βεβαια γιατι τους χαλαγα την μανεστρα...
υ.γ.2 τιμη και δοξα στο αμνεζια γιατι μου εμαθε πραγματα και με εκανε καλυτερο!!!!  εμπειριες ζωης!!!!!!

Το τηλέφωνό μου δεν μπορώ να ξέρω πώς το βρήκες, αλλά αυτό που λες αποκλείεται να ισχύει γιατί αφ' ενός είναι αρχή μου να μη δίνω ΠΟΤΕ τηλέφωνο μέσω pm, αφ' ετέρου θα πρέπει να μου εξηγήσεις και το γιατί ενώ όπως ισχυρίζεσαι είχαμε μιλήσει παλιά σε φιλικό κλίμα και είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί στο Amnezia (κάτι που λες ότι δε θυμάμαι), 3 χρόνια τώρα σαν εμπαθής κομπλεξικός περιμένεις να δεις πότε θα ποστάρω για να πεταχτείς και να με προσβάλλεις ή να πεις τη μαλακία σου. Γιατί μεταξύ μας ποτέ δεν έγινε κάτι που να ερμηνεύει αυτή σου τη συμπεριφορά και το ξέρεις. Επίσης θα πρέπει να εξηγήσεις από που κι ως που με αποκαλούσες προμότορα (αλήθεια, με έναν προμότορα κανόνιζες να πας παρέα στο Amnezia;), όπως και το γιατί με την αδερφή αυτής της αξιοπρεπέστατης κοπέλας στην οποία αναφέρεσαι έχω αυτήν τη στιγμή μια χαρά σχέσεις χωρίς να έχει κάποιο οικονομικό συμφέρον από 'μένα, καθώς έχω πάει μαζί της μόλις μία φορά. Όσο το ότι κάποιοι, για να μην πω αρκετοί θα σε γράψουν στ' αρχίδια τους, μη σε κάνει ν' απορείς γιατί αυτή είναι η τύχη κάθε μέλους εδώ μέσα που βρίζει, προσβάλλει ή τραμπουκίζει με την πρώτη ευκαιρία άλλα μέλη απρόκλητα και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ τους. Όπως επίσης αυτή είναι και η τύχη όσων κάνουν συστηματικά τους έξυπνους. Τράβα πνίξου τώρα και ας είπες και 5 αλήθειες για το Amnezia στο τελευταίο σου post, οι οποίες όμως δεν ισχύουν μόνο για το Amnezia αλλά και για άλλα ευαγή ιδρύματα του αγοραίου έρωτα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
...ενα μπουρδελακι πολυτελειας με αρκετες ανθρωπινες ψυχες να υποφερουν... και αυτο το υπογραφω!!! αδιστατοι ιδιοκτητες ... αδιστακτοι μπατσοι να νταλαβεριζονται... αδιστακτοι πολιτικοι να πληρωνουν υπερογκα ποσα για να παρουν τα πιτσιρικια αβγαλτα πουτανακια και να γαμησουν... και οταν μιλαω υπερογκα να πληρωνουν διχιλιαρα και τριχιλιαρα για 3ωρα ραντεβου με 2 ή 3 κοπελες ταυτοχρονα!!!! κοπελες αρρωστες με σοβαρες ασθενειες να κανουν ακαποτα γαμησια εν γνωση των ιδιοκτητων!!! κοπελες αξιοπρεπεστατες που σου πεταγαν το πενηνταρικο στη μουρη και αν δεν σας εδιναν κωλο ηταν για καποιους η πουτανα που θα στρωσει!!! για ολα αυτα σιχαθηκα το αμνεζια και χαρηκα που εκλεισε...!!! γιατι καποιες σωθηκαν γιατι απλα ηθελαν να σωθουν!!! και προχωρησαν μπροστα και χιλια μπραβο σε αυτες και στους αρχιδατους μαγκες που τις τραβηξαν απο εκει!!!!

Προσυπογράφω....

Θα μιλήσει κανένας απ'όλους όσους το αναπολούν για τα ανήλικα κοριτσάκια που βρέθηκαν μέσα δύο φορές;

Για την ιδιοκτησία και το συνάφι της που σε κάποιον που γράφει εδώ μέσα (όταν άρχισε να ψάχνει το θέμα) έβγαλε πιστόλι αλλά μετά παρακαλούσε σαν ελεεινή και τρισάθλια λινάτσα για απόσυρση καταγγελιών;

Ας μη πω και άλλα.....

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Προσυπογράφω....

Θα μιλήσει κανένας απ'όλους όσους το αναπολούν για τα ανήλικα κοριτσάκια που βρέθηκαν μέσα δύο φορές;

Για την ιδιοκτησία και το συνάφι της που σε κάποιον που γράφει εδώ μέσα (όταν άρχισε να ψάχνει το θέμα) έβγαλε πιστόλι αλλά μετά παρακαλούσε σαν ελεεινή και τρισάθλια λινάτσα για απόσυρση καταγγελιών;

Ας μη πω και άλλα.....
είναι προφανές ότι αυτά τα μαγαζιά τα ελέγχει υπόκοσμος και όχι του κατηχητικού, όμως αν ισχύουν όλα αυτά καλώς έκλεισε...τα ιδια όμως δεν ισχύουν περίπου για τα μπουρδέλα? πόσα ειναι νομιμα και ποσες πουτανες σε αυτα ειναι νομιμες? ακομα το xbar κατι παρομοιο δεν ειναι?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μπήχτη ή Μάβερικ ή τραβελογλίτσα επειδή ξέρω ποιανού κλώνος ήσουν ή είσαι τράβα γαμήσου και μακρυά από μένα γιατί θα πέσουν γαμωμάνες και θα κλαις πάλι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.044
Πόντοι
22.785
είναι προφανές ότι αυτά τα μαγαζιά τα ελέγχει υπόκοσμος και όχι του κατηχητικού, όμως αν ισχύουν όλα αυτά καλώς έκλεισε...τα ιδια όμως δεν ισχύουν περίπου για τα μπουρδέλα? πόσα ειναι νομιμα και ποσες πουτανες σε αυτα ειναι νομιμες? ακομα το xbar κατι παρομοιο δεν ειναι?
......

..... συμβαίνουν τέτοια πράγματα ??  :think:  :think:  :headbang:

.... έκπλήησομαι , άρνούμαι νά τά πιστέψω.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Μπήχτη ή Μάβερικ ή τραβελογλίτσα επειδή ξέρω ποιανού κλώνος ήσουν ή είσαι τράβα γαμήσου και μακρυά από μένα γιατί θα πέσουν γαμωμάνες και θα κλαις πάλι
δε σε πιανω man ..κλωνος του εαυτου μου ειμαι οκ χωρια και αγαπημενα

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
υ.γ.2 τιμη και δοξα στο αμνεζια γιατι μου εμαθε πραγματα και με εκανε καλυτερο!!!!  εμπειριες ζωης!!!!!!
συμφωνω σε ολα. ετυχε να τον γνωρισω τον xpapad, αυτο που εχω να πω οτι ηξερε πολλες παρασκηνιακες καταστασεις για το συγκεκριμενο μαγαζι!!η πηγη του, που αντλουσε τις πληροφοριες ηταν αλανθαστη!! δεν θα αναφερω κατι παραπανω για αυτο!!! οτι εχει πει ειναι σωστο.!!! καλως η κακως σε καποιους δεν αρεσε αυτο και το επαιξαν εξυπνακηδες και πουλησαν ειρωνεια ή ηθελαν να ζουν στο σκοταδι γιατι ετσι τους βολευε.
οσο αναφορα την παρεξηγηση με τον womanholic αν οντως του ειχες δωσει το τηλ σου και σε δουλευε ψιλο γαζι εισαι αξιος του δουλεματος που εφαγες.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτές τις περίφημες ανήλικες πάντως εγώ δεν τις είδα ποτέ...
εκτός κιαν μεγαλοδείχναν...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ακομα το xbar κατι παρομοιο δεν ειναι?
το Χ-Μπάρ φίλε είναι ακριβό...
με 50 + χοτελ + καφεδάκι στο Αμνήζια έπαιρνες φούλ της πίπας μετα κώλου για ένα μισάωρο...
και εκεί μεσα πολλές δίναν κώλο...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
όπως και το γιατί με την αδερφή αυτής της αξιοπρεπέστατης κοπέλας στην οποία αναφέρεσαι έχω αυτήν τη στιγμή μια χαρά σχέσεις χωρίς να έχει κάποιο οικονομικό συμφέρον από 'μένα, καθώς έχω πάει μαζί της μόλις μία φορά. .  ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ . ΑΛΛΑ μολις διαβασα αυτο !!!! πραγματικα εισαι μεγαλος ψευτης !!. δεν εχεις καμια σχση με την αδερφη της συγκεκριμενης κοπελας !!!! το αν γαμησες μια φορα ,αυτο δεν ειναι και σχεση !!!. οσο για τον xpad  καλο παιδι και με πολλες γνωσεις σε καποιυς τα μοιραζοτανε ,ισως καποιους τους δουλευε , αν τρωγανε κουτοχορτο δεν φταιει αυτος , εμεις που το τρωγαμε !! .

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αρκετό χρόνο μετά το κλείσιμο του μεγάρου, νοιώθω την ανάγκη να γράψω τη γνώμη μου μια και υπήρξα απο τους τακτικότερους ''σιωπηρούς '' θαμώνες του.

Κατ' αρχάς έχω να πώ ότι απο τις λίστες με τις κοπέλες που προαναφέρθηκαν λείπουν και κάποιες σημαντικές παρουσίες όπως η Ρεβέκα, η όπως η Ελενα ( η ξαδέλφη της  Μιχαέλας ) που αρχικά έγραφε ιστορία, και άλλες σημαντικές παρουσίες.

Κατά τη γνώμη μου το μαγικό στοιχείο του μεγάρου που το διαφοροποιούσε από άλλα μαγαζιά του ''χώρου'' ήταν το γεγονός ότι σου δημιουργούσε τη ψευδαίσθηση ότι δεν είσαι σε μαγαζί του ''χώρου'' αλλά σε ένα νορμάλ ''καφέ μπαρ''. Ο τρόπος που οι κοπέλες ήταν ντυμένες ( εν αντιθέσει με το XBAR για παράδειγμα όπου οι κοπέλες είναι σχεδόν με μαγιό ), η σωστή αναλογία γυναικών - ανδρών, το γεγονός ότι πέρα απο καμμιά πονηρή ματιά οι κοπέλες σχεδόν ποτέ δεν έπαιρναν πρωτοβουλία να σου μιλήσουν, κλπ συνηγορούσαν στην ψευδαίσθηση ότι και καλά είσαι σε ένα ''συνηθισμένο'' μαγαζί όπου τυχαίνει να έχει όμορφες κοπέλες και εσύ ''γκομενίζεις''.

Εκεί ακριβώς ήταν πιστεύω η επιτυχία του μεγάρου. Πρόσφερε στους θαμώνες του ένα γιαλαντζί sex appeal rock star. Και καλά είμαι σε θέση όποια θέλω εδώ μέσα να τη πηδήξω με συνοπτικές διαδικασίες. Πολλοί άντρες πήγαιναν εκεί μόνο για να νοιώθουν τη παραπάνω ψευδαίσθηση και όχι για να γαμήσουν Αυτός ήταν και ο λόγος που κάποιοι  ''θαμώνες'' κάθονταν με τις ώρες εκεί έπειναν καφέδες η ποτά κάποιοι έτρωγαν κιόλας, και χαριεντίζονταν κερνώντας πολλές φορές τις κοπέλες με σημαντικά ποσά χωρίς να ανεβαίνουν στο ξενοδοχείο. Τη ψευδαίσθηση του ''γκόμενου'' πλήρωναν όχι το σεξ.  

Προσωπικά δεν ανήκω στη παραπάνω κατηγορία μια και τίμησα σχεδόν όλες τις κοπέλες μέσα απο την εκεί πορεία μου, με εξαίρεση βέβαια τις 3 που μου φαινόντουσαν ανήλικες και συστηματικά απέφευγα μη μπλέξω. Μου άρεσε όμως να κάθομαι και να παρατηρώ τους τρόπους και τις αντιδράσεις των θαμώνων εκεί μέσα. Αν ήξερες να βλέπεις καταλάβαινες πολλά πράγματα. Δεν θέλω να κουράσω γράφοντας σεντόνια θα αναφερθώ μόνο σε ένα παράδειγμα, τελειώνοντας το απολογιστικό post μου σε μια κατάσταση που έβλεπα και συνειδητοποιούσα.

Ηταν πραγματικά εντυπωσιακό και ενδεικτικό της ψυχολογίας που διακρίνει εμάς τους άντρες το παρακάτω. Ενας σωρός άντρες ανάμεσα σε περίπου 15 αντικειμενικά όμορφες ( οι περισσότερες ) γυναίκες, και πολλοί άντρες  αντί να κάνουν φάση με κάποια απο τις 15, τι έκαναν ?? Κοίταγαν, χαλβάδιαζαν, και ξερογλυφόντουσαν με τη Πηνελόπη τη ψηλή μελαχροινή σερβιτόρα και bar woman που προφανώς δεν ήταν διαθέσιμη ( απο όαο ήξερα τέλος πάντων !!). Αμεση απόδειξη ότι το  μη προσβάσιμο, η το πολύ δύσκολα προσβάσιμο, η  το απαγορευμένο, εμάς τους άντρες με ένα περίεργο τρόπο μας έλκει και μας ερεθίζει. Οι γυναίκες το διαισθάνονται αυτό και το χρησιμοποιούν σεα αυτό το παιχνίδι ποθ λέγεται αντρική γυναικεία έλξη. Οι άντρες που συνήθως οι περισσότεροι απο εμάς σε τέτοια θέματα είμαστε κάγκουρες, καλό είναι να τα βλέπουμε να τα συνηδειτοποιούμε, και να προσαρμόζουμε τη συμπεριφορά μας ανάλογα.

Τελειώνοντας εύχομαι σύντομα το ίδιο το μέγαρο η κάποιο μαγαζί σαν το μέγαρο να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του. Παρακολουθόντας τα ''δρώμενα'' του χώρου βλέπω ότι η σχετική προσπάθεια στο West Rose πάσχει απο ένα συνδυασμό ''κρίσης ταυτότητας'' και ''παιδικών ασθενειών''. Εύχομαι να τα ξεπεράσει.

Χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές, και κυρίως ''Ειρήνη Υμίν''

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
αυτές τις περίφημες ανήλικες πάντως εγώ δεν τις είδα ποτέ...
εκτός κιαν μεγαλοδείχναν...
υπηρχαν ανηλικες. οι πιο παρατηριτικοι θα διαπιστωναν οτι κοπελα που εσβηνε τα 20 κερακια στην τουρτα των γενεθλιων της εκει στο μαγαζι δουλευε 3,5 χρονια στο xdream-amnezia...!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom