Θύμισέ μου, γνωριζόμαστε από κοντά για να είσαι σε θέση να γνωρίζεις τί είδους σχέση έχω πλέον με τη Μικαέλα; Για να τελειώνει όμως αυτή η ιστορία με τον τσακωμό μου με τον xpapad την οποία κάποιοι ανακυκλώνετε συνέχεια ίσως γιατί θρέφεστε απ' το κουτσομπολιό, να πω ότι με τη Μικαέλα μετά απ' την παρεξήγηση μεταξύ εμού και της αδερφής της για ένα διάστημα οι σχέσεις μας όντως δεν ήταν καλές. Ένα χρόνο όμως μετά και αφού είχε κλείσει το Amnezia και η Μικαέλα πλέον δούλευε στο studio με δέχτηκε σαν πελάτη κανονικά και μάλιστα όχι με το στανιό - πέρασα υπέροχα μαζί της - και στη συνέχεια την έχω συναντήσει αμέτρητες φορές σε τσάρκες με γνωστούς συναγωνιστές από το site - πολλοί εκ των οποίων συμμετέχουν και στο παρόν thread - και είναι διαχυτικότατη μαζί μου όπως κι εγώ μαζί της φυσικά, με τα αστεία μας, με τα πειράγματά μας. Επιπλέον έχουμε επικοινωνία και μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα όχι από επαγγελματικό της προφίλ. Χρειάζεται ν' αναφέρω κάτι περισσότερο; Δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι ήταν υπερβολική η αντίδρασή της στην παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ εμού και της Ιωάννας ή απλά πέρασε ο καιρός και θεώρησε ότι δεν έχει νόημα να μου κρατάει κακία, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και προσωπικά τη συμπαθώ πολύ. Όσο για τον xpapad που ορισμένοι συνεχίζετε να γλείφετε και μετά την αποχώρησή του ήταν είρων με πολλούς από εδώ μέσα και επιπλέον όσον αφορά εμένα προσβλητικός και υβριστής χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ μας. Είχε βγάλει προσωπικά μου στοιχεία στη φόρα και δεν αναφέρομαι μόνο στο τηλέφωνο (αναφορά στο αν έχω πάρει πτυχίο κ.τ.λπ.), με αποκαλούσε αναίτια προμότορα, τί να πρωτοθυμηθώ...