Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
ποτε δεν περιμενα οτι μεσα σε αυτο το forum θα μπορουσαν να διαφωνισουν 2 παλοοι συναγωνιστες !. οκ η περιοχη ηταν μαυρρα χαλια . εκει μεγαλωσα εκει πηγα σχολειο εκει γυμνασιο -λυκειο , την εχω ζησει . μεσα στο μαγαζι ομως καμια σχσε με το απο εξω , οσο για τις κοπελες ,οι περισσοτερες ειχαν ολα τα χαρτια τους και καποιες ειχαν ιδωτικη ασφαλεια και εκαναν ολες τις εξετασεις , μην ξεχνατε οτι και αυτες ανθρωποι ειναι και ενδιαφερονται για την υγεια τους οπως και εμεις !!!, και ναι το εκαναν για τα λεφτα οπως το κανουμε και εμεις αλλωστε , για αυτο δεν δουλευουμε ??? δουλεια ηταν και ειναι για αυτες . εχει ρωτησει κανεις πως να ζεις σε ενα κολωχωρι στην ρουμανια ? να τρως ψωμι απο καλαμποκι γιατι μονο αυτο υπαρχει !! η τουαλετα ειναι 50 μετρα μακρια 1 τρυπα στο χωμα και να την φτυαριζεις ανα 10 μεες γιατι εχει γεμισει ?? ειμαστε καλητεροι εμεις που μας εδινε ο μπαμπας μας ενα 5χιλιαρο να βγουμε για σαβατοκυριακο ενω αυτοι επαιρναν 100 δραχμες τον μηνα !! νομιζεται πως ολλες ηρθαν να γαμηθουν και να παρουν τα λεφτα μας ? υπαρχουν και οι καλλοι ανθρωποι που αναγκαζονται να το κανουν αλλοι που δεν αντεχουν την δυστηχια την βρωμα αλλα εξακολουθουν και σεβονται τον εαυτο τους και αλλοι που αστα να πανε . ο καθενας εχει την δικια του αποψη , δεν περιμενω να συμφωνησει κανεις μαζι μου , δεν με απασχολει κιολας , εγω περασα ομορφες στιγμες κει μεσα και μαλιστα σε μια εποχη που πραγματικα δυσκολευομουν με εμενα , ηατνα ενα ευχαριστο διαλλειμα οι στιγμες εκει μεσα . και δεν μιλαω μονο για το σεξ . εξαλου δεν πηγαινα μονο για σεξ . τοσεξ ειναι παντου και με 5 ευρω και 10 και 50 και 1000
Εύγε anemos, συγκινητικό το post σου.