πλατεία Βάθης, το σημείο καλτίλας ήταν αυτό, όλα τ' άλλα είναι σε κυριλέ σημεία ... δεν θα γίνουν ποτέ αμνεζια
...πλατεια βαθη club original
πλατεία Βάθης, το σημείο καλτίλας ήταν αυτό, όλα τ' άλλα είναι σε κυριλέ σημεία ... δεν θα γίνουν ποτέ αμνεζια
........πλατεία Βάθης, το σημείο καλτίλας ήταν αυτό, όλα τ' άλλα είναι σε κυριλέ σημεία ... δεν θα γίνουν ποτέ αμνεζια
........
....... άγαπητέ μου έώρακες όρθώς !!
..... Ας όψονται όμως γιά όλα αύτά οί έρμαφρόδιτοι καιροί........
Η καλτιλα απο την ξεφτιλα δεν απεχουνε πολυ..........Ε ναι... Τα vibes καλτίλας που εισέπραττες περπατώντας τη Μαιζώνος ήταν όλη η ιστορία!
Η καλτιλα απο την ξεφτιλα δεν απεχουνε πολυ..........
Το Amnezia ειχε vibes καλτιλας.Cheyenne φαντάζομαι αυτήν την ατάκα δεν την πέταξες για το Amnezia στο οποίο ήσουν κι εσύ συχνός θαμώνας, έτσι; Γιατί όσα vibes καλτίλας εισέπραττα εγώ, άλλα τόσα εισέπραττες κι εσύ... Αν την πέταξες γενικά και αόριστα, έχει μεγάλη βαρύτητα επειδή ξεστομίζεται από έναν συναγωνιστή όπως εσύ ο οποίος πριν αρχίσουν να φυτρώνουν τα studio σαν μανιτάρια είχες περπατήσει και ο ίδιος σ' αυτήν τη λεπτή γραμμή που χωρίζει την καλτίλα απ' την ξεφτίλα, όπως άλλωστε και όλοι οι περπατημένοι μπουρδελάκηδες που χώνουν την πούτσα τους παντού και όχι μόνο στα σπίτια της "κυριλάτης" Φυλής...
Ε ναι... Τα vibes καλτίλας που εισέπραττες περπατώντας τη Μαιζώνος ήταν όλη η ιστορία!
Το Amnezia ειχε vibes καλτιλας.
Ξεφτιλα ηταν οι πρεζουδες της Μαιζωνος και των γυρω δρομων
Εσυ στην Μαιζωνος αναφερθηκες οχι στο μεγαρο
ΥΓ: Δεν σημαινει πως οσοι το κανουν (εκτος απο πρεζουδες) ειναι κατακριτεοι απο εμενα. Περι ορξεως..........
Αλλα λεω εγω αλλα καταλαβαινεις εσυ.Έλα τώρα ρε Cheyenne, να συνεννοούμαστε... Με ξέρεις τόσα χρόνια...........
........ εκτός αν πιστεύεις ότι η δική σου άποψη περί τούτου πρέπει να αποτελεί πανάκεια.
Α ρε γουμαν.... τι 'χες γιαννη... τι 'χα παντα!!!!
Αλλα λεω εγω αλλα καταλαβαινεις εσυ.
Και ειδικα το τελευταιο με κανει και συμπεραινω οτι τοσα χρονια, δεν με καταλαβες καθολου.......
Eγω ο ιδιος γραφω "περι ορεξεως¨και εσυ ανταπαντας "η δική σου άποψη περί τούτου πρέπει να αποτελεί πανάκεια"
Εγω απλα ειπα οτι τις πρεζουδες στην Μαιζονος και στις γυρω περιοχες τις θεωρω ξευτιλα και οχι καλτιλα, και οτι καμια σχεση δεν εχουν με το Amnezia.
Αυτο μονο. Και εσυ εγραψες εκθεση ιδεων.........
Δειξε μου ενα απαξιωτικο σχολιο μου.........Κατάλαβα πολύ καλά τί έγραψες. Αλλά υπονόησες ότι εγώ μιλώντας για τα vibes καλτίλας που εισέπραττες περπατώντας τη Μαιζώνος εννοούσα τις πρεζούδες, κάτι που προφανώς δεν ισχύει. Όσο για το "περί ορέξεως" το δικό σου, είναι αλήθεια ότι το λες αλλά όταν παράλληλα συνοδεύεται με ένα σωρό απαξιωτικά σχόλια για όσους έχουν διαφορετικές επιλογές απ' τις δικές σου ή απ' ό,τι θεωρείς "μέσο όρο" είναι σαν να αυτοαναιρείσαι. Αλλά καλύτερα να τον σταματήσουμε εδώ αυτόν το διάλογο γιατί δεν αφορά όλους τους συμμετέχοντες στο thread.
Δειξε μου ενα απαξιωτικο σχολιο μου.........
ρε γουμαν το καλυτερο για σενα ειναι να μην εχεις αποψη!!!! απλα διαβαζε και γαμα... αστα τα αλλα..!!!Εδώ μέσα κανένα... Μη μ' αναγκάζεις να πω πράγματα που δε θέλω. Γι' αυτό πρότεινα να μη συνεχίσουμε τη συζήτηση, είναι θέματα που δεν ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στο thread.
......Σήμερα ειναι 1150 ημέρες απο τότε που ""ανελήφθη "" το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ και η σκέψη μας στοιχειώνει μέσα του .............
Με προκαλείτε να μελαγχολήσω αλλα θα αντισταθώ !
ποτε δεν περιμενα οτι μεσα σε αυτο το forum θα μπορουσαν να διαφωνισουν 2 παλοοι συναγωνιστες !. οκ η περιοχη ηταν μαυρρα χαλια . εκει μεγαλωσα εκει πηγα σχολειο εκει γυμνασιο -λυκειο , την εχω ζησει . μεσα στο μαγαζι ομως καμια σχσε με το απο εξω , οσο για τις κοπελες ,οι περισσοτερες ειχαν ολα τα χαρτια τους και καποιες ειχαν ιδωτικη ασφαλεια και εκαναν ολες τις εξετασεις , μην ξεχνατε οτι και αυτες ανθρωποι ειναι και ενδιαφερονται για την υγεια τους οπως και εμεις !!!, και ναι το εκαναν για τα λεφτα οπως το κανουμε και εμεις αλλωστε , για αυτο δεν δουλευουμε ??? δουλεια ηταν και ειναι για αυτες . εχει ρωτησει κανεις πως να ζεις σε ενα κολωχωρι στην ρουμανια ? να τρως ψωμι απο καλαμποκι γιατι μονο αυτο υπαρχει !! η τουαλετα ειναι 50 μετρα μακρια 1 τρυπα στο χωμα και να την φτυαριζεις ανα 10 μεες γιατι εχει γεμισει ?? ειμαστε καλητεροι εμεις που μας εδινε ο μπαμπας μας ενα 5χιλιαρο να βγουμε για σαβατοκυριακο ενω αυτοι επαιρναν 100 δραχμες τον μηνα !! νομιζεται πως ολλες ηρθαν να γαμηθουν και να παρουν τα λεφτα μας ? υπαρχουν και οι καλλοι ανθρωποι που αναγκαζονται να το κανουν αλλοι που δεν αντεχουν την δυστηχια την βρωμα αλλα εξακολουθουν και σεβονται τον εαυτο τους και αλλοι που αστα να πανε . ο καθενας εχει την δικια του αποψη , δεν περιμενω να συμφωνησει κανεις μαζι μου , δεν με απασχολει κιολας , εγω περασα ομορφες στιγμες κει μεσα και μαλιστα σε μια εποχη που πραγματικα δυσκολευομουν με εμενα , ηατνα ενα ευχαριστο διαλλειμα οι στιγμες εκει μεσα . και δεν μιλαω μονο για το σεξ . εξαλου δεν πηγαινα μονο για σεξ . τοσεξ ειναι παντου και με 5 ευρω και 10 και 50 και 1000
Τοτε λοιπον μην γραφεις ανακριβειες και δημιουργουνται εντυπωσεις. Γιατι τα γραπτα μενουν. Τα αλλα ειναι λογια του αερα, που ειτε καλοπρεραιτα έιτε κακοπροεραιτα μπορουν να λεχθουν και να αμφισβητηθουν.Εδώ μέσα κανένα... Μη μ' αναγκάζεις να πω πράγματα που δε θέλω. Γι' αυτό πρότεινα να μη συνεχίσουμε τη συζήτηση, είναι θέματα που δεν ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στο thread.
ποτε δεν περιμενα οτι μεσα σε αυτο το forum θα μπορουσαν να διαφωνισουν 2 παλοοι συναγωνιστες !. οκ η περιοχη ηταν μαυρρα χαλια . εκει μεγαλωσα εκει πηγα σχολειο εκει γυμνασιο -λυκειο , την εχω ζησει . μεσα στο μαγαζι ομως καμια σχσε με το απο εξω...............
Ώπα ρε μεγάλε, κατούρα και λίγο πριν βγάλεις απόφαση ποιός δικαιούται να έχει άποψη και ποιός όχι.
Τοτε λοιπον μην γραφεις ανακριβειες και δημιουργουνται εντυπωσεις. Γιατι τα γραπτα μενουν. Τα αλλα ειναι λογια του αερα, που ειτε καλοπροαιρετα έιτε κακοπροαιρετα μπορουν να λεχθουν και να αμφισβητηθουν.
Και αφου προτεινεις να μην συνεχισουμε την συζητηση, μπορεις καλλιστα να σταματησεις να μου απαντας.
Δεν ειπα τιποτα διαφορετικο.
Αντ΄αυτου βγηκε ο Γουμαν και ειπε οτι γραφω απαξιωτικα ποστ.