The Panther
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Τί συνέβη ρε Πύραυλε;;;
Τί συνέβη ρε Πύραυλε;;;
τιμή και δόξα σε όσα μέλη έχουν κάνει ρεβεγιόν στο ένδοξο πάλαι ποτέ παλατάκι !!! από εμενα τα σέβη μου !!
Ημουν ενας απο αυτους !!!!!!!!!!!τιμή και δόξα σε όσα μέλη έχουν κάνει ρεβεγιόν στο ένδοξο πάλαι ποτέ παλατάκι !!! από εμενα τα σέβη μου !!
Μην μου τα θυμίζεις... :'(Ημουν ενας απο αυτους !!!!!!!!!!!
Ρεβεγιον χριστυγεννων 2011 με Μιχαελλα, Μαγδα, Σιμονα, Ρωξανη. Μελισσα, Ντενιζα, Κλαουντια !!!!
Kαι για να είμαστε ακριβείς...Οταν πιστεύουμε σέ κάτι άνύπαρκτο μέ πάθος, το δημιουργούμε............
2006 ..... 2013.........
ΜΙΑ ΖΩΗ ....στόν ναό !!
ποια κατάληξη εννοείς;Ἀς ἐπισημάνωμεν πάντως ὅτι τὸ Man Ray ἐξεκίνησεν ὡς ποτοπωλεῖον κιναίδων.
Ἡ κατάληξὶς του βεβαίως ἀπετέλεσεν θρίαμβον τῆς ὁμαλότητος.
...Αυτό που διαφημίζει το site West rose λετε να είναι κατι παρόμοιο? εχει κανείς πληροφορίες?
Ή ίσως την αρχιτεκτονικήν κάτοψιν - και την χωροταξικήν περιγραφικήν ανάλυσιν ?!
__>
Αυτό που διαφημίζει το site West rose λετε να είναι κατι παρόμοιο? εχει κανείς πληροφορίες?
...
.... είμεθα έν άναμονή άγαπητέ.
πολυ φοβαμαι οτι το γουεστ ροουζ θα ειναι φθηνη απομιμηση των δυο που αναφερθηκαν.
Πολλα ταζει και βλεπω να χλωμιαζει,ειμαι περιεργος να δω ποσο γνωστες θα ειναι αυτες οι ωραιες παρουσιες
που λεει,τα προγραμματα αλλα και τις τιμες,οπως τα περιγραφει θα ειναι πολυχωρος.
Να δουμε πως θα τα αναμιξει αυτα τα τρια ως πυρηνα εκτος απο τα ταβλια και τις μπαλες.
Λετε να εχουμε γερμανοκαγκελαρια κι εκει;
.....Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς που προλάβαμε το Amnezia είναι να έχει έστω και λίγο το cult στοιχείο του Amnezia και να βρίσκεται σε παρακμιακή - ρομαντική τοποθεσία. Ειδάλλως κυριλάτη και ως εκ τούτου "φτηνή" απομίμηση του πάλαι ποτέ ναού υπάρχει ήδη στη Συγγρού...