Δεν κατάλαβα, επειδή είχε γίνει κάποια στιγμή παρεξήγηση με συγκεκριμένη κοπέλα εκεί μέσα πάει να πει ότι μπήκα σε καμία black list; Και από πού προκύπτει το συμπέρασμα ότι είμαι ΑΚΟΜΑ σε black list, κάτι το οποίο άλλωστε δεν έχει νόημα ακόμη και να λέγεται απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει και AMNEZIA... Η αλήθεια για ΤΩΡΑ απέχει παρασάγγας και αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν, γνωρίζουν. Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε σχέσεις που απεκατεστάθησαν με 50άρικα και 100άρικα, μ' αρέσει μάλιστα που θίγετε εσείς το θέμα λες και είχατε κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τις κοπέλες και δε σας έβλεπαν κι εσάς σαν χαρτονομίσματα... Και τρία τελευταία πραγματάκια για να τελειώνει το θέμα: Αν με ένα 100άρικο λυνόταν το θέμα, η εν λόγω κοπέλα (με την οποία έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι σχέσεις μας), θα το δεχόταν και την πρώτη φορά που επιδίωξα να πάω μαζί της ενώ είχε προηγηθεί η παρεξήγηση, κάτι που δεν έκανε. Δεύτερον, η εν λόγω κοπέλα έχει πάρει από 'μένα μόλις ένα 50άρικο στο στούντιο καθώς έχω συνευρεθεί μία φορά όλη κι όλη μαζί της, ποσό το οποίο σίγουρα δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να υποκρίνεται "αγάπες". Και τρίτον, αυτήν τη μία φορά είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τη συμπεριφορά μου σαν πελάτη και να βγάλει τα συμπεράσματά της για το αν η αρχική της εντύπωση απ' την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ήταν ορθή ή εσφαλμένη. Αυτά και θέλω να πιστεύω ότι το θέμα έληξε εδώ, εκτός αν ο xpapad το ανακινήσει ξανά για τους γνωστούς λόγους, άλλωστε το ρόλο του εδώ μέσα λίγο - πολύ όλοι τον έχουμε πάρει πρέφα...