You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 716K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Doperman1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μετά μεγίστης εκπλήξεως διαβλέπω την αφύπνιση της γεννιάς του πολυτεχνίου.
Αδελφέ μου Πουρίνιο δεν συνάδει με τας ελάχιστας εναπομείναντες ηθικάς αξίας μας να συνουσιαστούμε πρώτιστα.
Να δαπανήσομεν 800-100 ευρώ και κατόπιν να βροντοφωνάξουμε εις την πλατεία του κορυφαίου μπουρδέλου ότι δεν διαθέτομεν τα ελάχιστα προς βρώσιν και πόσιν και ότι διερχόμεθα τραγικήν οικονομική κρίση.
Αδελφέ μου Πουρίνιο δεν συνάδει με τας ελάχιστας εναπομείναντες ηθικάς αξίας μας να συνουσιαστούμε πρώτιστα.
Να δαπανήσομεν 800-100 ευρώ και κατόπιν να βροντοφωνάξουμε εις την πλατεία του κορυφαίου μπουρδέλου ότι δεν διαθέτομεν τα ελάχιστα προς βρώσιν και πόσιν και ότι διερχόμεθα τραγικήν οικονομική κρίση.
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Γαμείτε γιατί αν χρεοκοπήσουμε θα γαμανε μονο οι ξενοιΜάγκες
Σας περιμένω σήμερα
Γαμείτε πριν ή μετά την κάθοδο στην Πλατεία
ΥΓ.
Γαμείτε και αύριο δεν θα πάθετε τίποτα !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Μετά μεγίστης εκπλήξεως διαβλέπω την αφύπνιση της γεννιάς του πολυτεχνίου.
Εγώ απέχω
(Αναγκαστικά , λόγω των πτωτικών τάσεων της ηλικίας )
Αλλά υπάρχουν και νέα παιδιά που δεν κρατιούνται
Οπότε ας έλθουν
Δεν χρειάζεται να κολάμε στο σταλινικό στυλ και να οικοδομούμε θεωρητική γραμμή γιατί το τσιμπούκι είναι και αριστερή πρακτική .
Προέχει η αντίδραση
ΥΓ
Μάλλον 80 -100 εννοείς
Αν εννοούσες 800 - 1000
Θα ήσουν μέσα στο μαρμάρινο !
ΥΓ 2
Δεν είναι κακό να γαμάς
Δεν είναι κακό να γαμάς πουτάνες
Όλοι οι μεγάλοι αγωνιστές από τον Αρμόδιο και τον Αριστογείτονα μέχρι τον Τσε ήσαν γνωστοί πουτανιάρηδες .
Ας τους μοιάσουμε και σε τίποτε άλλο !
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.043
- Πόντοι
- 6.515
καλη η διαμαρτυρια,αλλα δεν εχω ξεκαθαρο εναντιον ποιανου διαμαρτυρομαστε. Της Μερκελ?
Μηπως πρεπει να κανουμε και την αυτοκριτικη μας? Ποσες φορες ζητησαμε αποδειξη απο μπογιατζη, υδραυλικο, ηλεκτρολογο, κηπουρο, φροντιστη κλπ?
Για να μην αναφερω υπηρεσιες που σχετιζονται με το παρον site.
Μηπως πρεπει να κανουμε και την αυτοκριτικη μας? Ποσες φορες ζητησαμε αποδειξη απο μπογιατζη, υδραυλικο, ηλεκτρολογο, κηπουρο, φροντιστη κλπ?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.123
- Πόντοι
- 22.785
καλη η διαμαρτυρια,αλλα δεν εχω ξεκαθαρο εναντιον ποιανου διαμαρτυρομαστε. Της Μερκελ?
Άπαντήστε στήν έρωτηση τού geoman ........ γιά νά δώ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χτες το απόγευμα έκανα την παρθενική μου εμφάνιση στο μαγαζί,συνοδευόμενος απο δυο φιλαράκια που ειχαν βαρεθεί να σκάμε 120αρια + το δωματιο στο "BLAZER" και να περιμένουμε να δουμε τι θα μας έρθει...Λοιπόν ώρα 5.30 ,είχε μέσα γυρω στις 10 γυναίκες και 5-6 παρεες συναγωνιστών.Ηπιαμε καφεδάκι,βολιδοσκοπίσαμε το χώρο-καλή και χαμηλή μουσικη,καθόλου μπαφίλα,ανεκτός κλιματισμός-και τα κορίτσια..Ξεχωρίσαμε Αννα και Ιζαμπέλα τις οποίες και τίμησαν οι φίλοι μου-εγώ είμαι "καλό" παιδί και δεν κάνω τέτοια πράγματα -και αφήσαμε για την επόμενη φορά Ναντίν και Χριστίνα.Περιμένω σχόλια για κάποια Μάντυ που μου είπε ενας συνάδελφος αλλά δεν την είδα.Ισως να κάνω και λάθος το ονομα..Πάντως είναι καλή προσπάθεια και πρεπει να σκάει πολλά στην προστασία,αφού μέρα μεσημέρι γινεται της πουτάνας και δε σκάει το ΗΘΩΝ!!!
Να πως γινεται, η φοροδιαφυγη !!!Εγώ δέν ζητώ άποδειξεις ....... θά προσβάλω τάς κορασίδας ..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τη δευτερη φιλε.Φύγαμε κατά τις 7 γιατι μετά είναι και λίγο υψηλού κινδυνου η περιοχή...Εγω πηγα λιγο αργοτερα. δεν σε προλαβα !!
Μια διευκρινηση:
Την Αννα την ψηλη, ή την Αννα με πολυ μαυρα μαλλια καπως αφρατουλα?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγω γυρω στις 7:30 πηγα.Τη δευτερη φιλε.Φύγαμε κατά τις 7 γιατι μετά είναι και λίγο υψηλού κινδυνου η περιοχή...
Οποτε μπορεσεις θα θελαμε τις εντυπωσεις των φιλων σου για Αννα και Ιζαμπελλα.
Δεν υπαρχουν αρκετα data για το "βιογραφικο τους".
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Βεβαίως...Εγω γυρω στις 7:30 πηγα.
Οποτε μπορεσεις θα θελαμε τις εντυπωσεις των φιλων σου για Αννα και Ιζαμπελλα.
Δεν υπαρχουν αρκετα data για το "βιογραφικο τους".
Λοιπόν,Αννα:
Πολύ ευγενική,μας ξεκαθαρισε τι κάνει και τι όχι.Δηλαδή κανει χωρίς αλλά δεν φιλάει με γλώσσα!Βέβαια αυτό καταρρίφθηκε γιατι ο φίλος μου φτιάχνεται με γλωσσόφιλα οπότε υποχώρησε.Δε δίνει κώλο..Πολύ καθαρή ,έκανε μπανιο πριν και μύριζε ωραία εκει "κάτω"!ο φίλος μου τη σένιαρε με τη γλώσσα απ'ότι μας είπε και αυτή το ευχαριστήθηκε.Πρόθυμη σε στάσεις,κλασσική,στα τέσσερα και από πάνω.Στο τέλος ξαναέκανε μπανιο και μετά περασε απο το τραπέζι μας και μας ευχαρίστησε...
Ιζαμπέλλα:
Ψηλή,ωραίο κορμί,μελαχροινή,επίσης ξεκαθαρισε τι κάνει.Πίπα χωρίς και όχι κώλο..Ο άλλος φίλος δεν ηθελε γλωσσοφιλα ,ουτε σενιαρε "κατω" με τη γλώσσα..τελείωσε το φίλο μου στο 20άλεπτο,επίσης έκανε μπανιο πριν και μετά και μας ευχαρίστησε μετά από το τραπέζι..Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετα έως πολύ καλές...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Βεβαίως...
Λοιπόν,Αννα:
Πολύ ευγενική,μας ξεκαθαρισε τι κάνει και τι όχι.Δηλαδή κανει χωρίς αλλά δεν φιλάει με γλώσσα!Βέβαια αυτό καταρρίφθηκε γιατι ο φίλος μου φτιάχνεται με γλωσσόφιλα οπότε υποχώρησε.Δε δίνει κώλο..Πολύ καθαρή ,έκανε μπανιο πριν και μύριζε ωραία εκει "κάτω"!ο φίλος μου τη σένιαρε με τη γλώσσα απ'ότι μας είπε και αυτή το ευχαριστήθηκε.Πρόθυμη σε στάσεις,κλασσική,στα τέσσερα και από πάνω.Στο τέλος ξαναέκανε μπανιο και μετά περασε απο το τραπέζι μας και μας ευχαρίστησε...
Ιζαμπέλλα:
Ψηλή,ωραίο κορμί,μελαχροινή,επίσης ξεκαθαρισε τι κάνει.Πίπα χωρίς και όχι κώλο..Ο άλλος φίλος δεν ηθελε γλωσσοφιλα ,ουτε σενιαρε "κατω" με τη γλώσσα..τελείωσε το φίλο μου στο 20άλεπτο,επίσης έκανε μπανιο πριν και μετά και μας ευχαρίστησε μετά από το τραπέζι..Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετα έως πολύ καλές...
εξαιρετική και λεπτομερής ενημέρωση ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Που να πάρω κι εγώ δηλαδή..Στους ΤΟΠ 10 θα πάω!!!!εξαιρετική και λεπτομερής ενημέρωση ;)
Καλα εσυ αυτο περιμενε !!!Που να πάρω κι εγώ δηλαδή..Στους ΤΟΠ 10 θα πάω!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ναι αμέ!!!!!Καλα εσυ αυτο περιμενε !!!
Παρόμοια θέματα