Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
Γεγονός ότι το ύφος  του ξυγγράματος ομοιάζει. Πάρα τούτο, οι ιστορικές αναφορές είναι λιγοστές και οι πηγές απουσιάζουν, θείε Πουρίνιο :cool2:
Kαι άλλού ίσως περιττεύει, άλλού ίσως να χρειάζεται ή να πρέπει να έπαναληφθεί
το μέγεθος της προσοχής στά γραφφφφφφόμενα τού τεράστιου ξαπάτ για έμφαση.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
παντως ρε μαγκες κανεις δεν εχει αναφερθει στην πραγματικη ουσια του amnezia, ολοι σταθηκατε στα γαμησια στα τσιμπουκια και στις παρτουζες, κατι το οποιο το βρισκεις παντου, στο δρομο, στα μπουρδελα στα στουντιο στα μασαζ.... η ουσια ειναι αλλη και πιστευω εκεινη ειναι η μοναδικοτητα αυτου του μαγαζιου.... η ουσια ειναι λοιπον η αμεσοτητα που εχεις με την εργαζομενη κοπελα.... ο απλος καφες των 4 ευρω που θα πιεις με την εργαζομενη κοπελα.... δεν θα πληρωσεις νταβατζιλικι για να μιλησεις για να ακουσεις για να σε ακουσουν.... αυτο λοιπον κανει το μαγαζι μοναδικο στο ειδος του.... απο την αλλη ομως η αμεσοτητα αυτη ξεδιπλωνει αλλα σκελη και αλλες παραμετρους.... βλεπεις την πραγματικοτητα και ερχεσαι καταματα με την πραγματικοτητα, δεν κρυβω οτι ειμαι πελατης καμια τετραετια εκει και για μενα προσωπικα αν και δεν ειμαι μικρος σε ηλικια και εχω κανει πολλα η τετραετια αυτη ηταν σχολειο, διδαχτηκα παρα πολλα, ειδα παρα πολλα και ακουσα ακομα περισσοτερα... ειδα νταβατζηδες να πινουν καφε στο διπλανο τραπεζι απο εμενα  και να επιτηρουν, νταβατζηδες να προσελκυουν καποιες και να τις παραμυθιαζουν για να τις παρουν μαζι τους, παιδια καθημερινα οπως οι διδυμοι (χρηστος και βασιλης) οικογενειαρχες με παιδια να εργαζονται μες στις πουτανες για να ζησουν τις οικογενειες τους, ακουσα τις ανησυχιες απο τις κοπελες, τα προβληματα τους για το σπιτι τους, τις οικογενειες τους.... καποιες ειχαν ονειρα ειχαν στοχους καποιες αλλες ηταν πιο ευαλωτες και ανεχοντουσαν πιο ευκολα την ολη κατασταση.... δεν θελω να μακρυγορησω και να γινω κουραστικος... θελω μονο να υπαρχει σεβασμος προς αυτες τις κοπελες, που καθε μια ξεχωριστα ανεβαινει το δικο της μυστικο γολγοθα και κουβαλαει το δικο της σταυρο.... για μενα ο κυκλος του amnezia εκλεισε.... δεν προκειται να ξαναπαω εκει αφου οτι ηταν να παρω το πηρα απο αυτο το μαγαζι.... και πιστευω οτι πηρα και εμαθα παρα πολλα και πιστεψτε με ειναι παρα πολλα αυτα που πηρα, ηταν μαθημα ζωης για μενα και τα κραταω για τον εαυτο μου και κανεναν αλλο....φευγοντας λοιπον και κλεινοντας το κεφαλαιο amnezia θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι στον εαυτο μου.... ενα τραγουδι που μου αρεσει πολυ και ειναι ασχετο με το μαγαζι απλα μου αρεσει πολυ..... γεια σας φιλοι μου και καλη συνεχεια και σεβασμο στις κοπελες

φίλε μου διάβασα το ποστ σου και διαπίστωσα ότι "έχασα" το κοπυ ραιτ για λίγες μέρες.
Το προσυπογράφω με χέρια και πόδια και μειδιώ με την σκέψη ότι αν το διάβαζε κάποια συγκεκριμένη θα με πέρναγε για σένα (εκτός αν μας γνωρίζει ήδη).
Δεν ξέρω πότε θα το κόψω και εγώ (πλησιάζει η ώρα),αλλά είναι γεγονός ότι η χαρά εκεί μέσα έγινε δυσεύρετη πια!
Η γνωριμία με μερικούς "συναγωνιστές" και ο καφές μαζί τους είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσω.
Η πτώση του τζίρου και η επίπτωση που έχει στο προσωπικό είναι επιβαρυντικός παράγων!

πρέπει να κάναμε πολλά χιλιόμετρα καθισμένοι δίπλα δίπλα.
Την φάση που περνάει, την έβλεπα να ρχεται από το περασμένο καλοκαίρι και έκανα μια προσπάθεια,(άκουσα και τα μπινελίκια από σένα)όμως η κρίση είναι ανίκητη!
σαν την ανθρώπινη μαλακία ένα πράμα...........
Δεν γράφω άλλα γιατί μπλέκω και θα πω αυτά που δεν κάνει.
να σαι καλά, γιατί είσαι ωραίος!

Ο διαχωρισμός της πούτσας από τη βούρτσα έγινε ζητούμενο από αυτονόητο, στις μέρες μας!

ΕΜΕΙΣ η ένδοξη γενιά του 15% , του 114 , της Νομικής και του Πολυτεχνείου, της μεταπολίτευσης, φτιάξαμε ένα μπουρδέλο τέτοιο που δεν είχαν καταφέρει ούτε οι Βυζαντινοί!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
οριστε φιλε xpad σιγα σιγα αρχιζουν και σε καταλαβαινουν . ειχες ομως και συμπαρασταση ετσι  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
Άπό έσωτερικη πληροφόρηση , μαθαίνω ότι έντός τών ήμερών
θά γίνη στέκι μιάς έκλεκτής όμάδας ΟΥΚΑΔΩΝ.....

;) ;) ;) Άκουσες ΕΤΑ ??

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ήσουν πιστός στις επιταγές του παλαιού σου αβαταρ (η γκόμενα με τα απαραίτητα) και να τα αποτελέσματα......

ΠΙΚΡΑ !

Το  άλλαξες κιόλας!

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Αγαπητέ Αδελφέ Λάγαρε ξέχασες και την 17η Νοέμβρη. Εδώ τώρα έχουμε σε φιλοσοφικές αναζητήσεις αυτόκλητους συμπαραστάτες.
Την θυμήθηκα από τους αυτόκλητους τιμωρούς του Βότση.
Επίσης ξέχασες να αναφέρεις το Βυζάντιο που έπνεε τα λοίσθια και ενέπνεε 100000 νέους "ο ανθός"¨να βρίσκονται καταχωνιασμένοι στα μοναστήρια.
Απόψεις αδέλφια.
Ποτέ ένα χαρέμι δεν εκόρεσε ερωτικά κανέναν.
Οικονομικά εξωθούμεθα "εξαναγκαζόμαστε" σε αποστροφή της υπέρτατης ηδονής που παρέχει η συνουσία όπως ασφαλώς το ίδιο δυστυχώς επιτυγχάνει και η τραγική συνήθεια της νυφικής παστάδας ανάμεσα στα αδυσώπητα γρανάζια του χρόνου που απομυζούν αδιάκοπα στιγμές από την τόσο μικρή ζωή μας.
Όσο για το σεβασμό είναι μια αμοιβαία ιδιότης η οποία μεγεθύνετε και κορυφώνετε σύμφωνα με το μορφωτικό επίπεδο των συναλλασσομένων μερών.

Με Συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Λοιπόν,διάβασα με προσοχή όσα έγραψε ο xpapad,αλλά και ο λάγαρος.....και επειδή ανήκω κι εγω στην λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου,θα πω 2 πράγματα....Η γενιά αυτή,είναι ,με διαφορά όμως,η χειρότερη γενιά που εξέθρεψε αυτός ο τόπος....Είναι η μόνη γενιά που "εξαργύρωσε" την όποια προσφορά στην πατρίδα με το να διαλύσει,να ξεπατώσει,να αφανίσει την πατρίδα....Οι προηγούμενες γενιές πέρασαν πολέμους,κατοχές,εμφύλιους,πείνες και όμως οχι μόνο άντεξαν,αλλά δημιούργησαν κιόλας αυτά που εμείς σήμερα σπαταλάμε με περισσή ελαφρότητα....Η επόμενη γενιά,η γενιά των σημερινων 20ρηδων,θα φτιάξει πράγματα γιατί απλούστατα δεν θα βρεί τίποτα να χαλάσει....

Το Amnezia λοιπόν,όπως τα εκατοντάδες μασατζίδικα,στριπτιζάδικα,κωλόμπαρα και λοιπά ευαγή ιδρύματα,που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια τα τελευταία χρόνια,δεν είναι τίποτε άλλο παρά το τέλος μιάς παρακμιακής εποχής,που ξεκίνησε το 1990,κορυφώθηκε την "χρυσή τετραετία" 2000-2004 (χρηματιστήριο,ευρώ,Ολυμπιακοί,"ισχυρή Ελλάδα") και τώρα πνέει τα λοίσθια....Είναι στα τελευταία της,αφού οχι μόνο γκρέμισε και αφάνισε όλο τον πλούτο της Ελλάδας,αλλά το χειρότερο,αφού δημιουργησε εναν λαό με καταστροφική νοοτροπία....αυτοκαταστροφική θα έλεγα.....βλέπετε τι γίνεται γύρω μας,βλέπετε πως αντιδράνε οι άλλοι λαοί και πως εμείς στην κοσμάρα μας.....

Αυτά που λέει ο xpapad,εγω τα εχω ζήσει τα τελευταία χρόνια πολύ περισσότερο και πολύ πιο κοντά,με μια άλλη ιδιότητα....που χωρίς να εμπλέκομαι στο παραμικρό με τα κυκλώματα αυτά,είχα άμεση γνώση των τεκταινομένων....Παρατήρησα λοιπόν,στην αρχή με έκπληξη και στην συνέχεια με λύπη,την σταδιακή διάβρωση της μεγάλης μαζας του λαού μας....και δυστυχώς,του καλύτερου κομματιού του,της νέας γενιάς που καλείται να δημιουργήσει,να καινοτομήσει,να χτίσει το αύριο....Παρατήρησα την επιβολή της αρχής της "ήσσονος προσπάθειας"....την ροπή προς την εύκολη ζωή,το αραλίκι,το φραπόγαλο,τη ρεμούλα....είδα να ζούνε 4-5 άνθρωποι απο το εισόδημα,οχι μιας πουτάνας,αλλά μιάς μεσαίας τραγουδίστριας....και δεν μιλάω για την οικογένειά της....μιλάω για κάθε είδους "managers",μπροστά στους οποίους οι κλασσικοί νταβατζήδες ωχριούν.....αν ξέρατε,πόσοι άνθρωποι ζούνε,και καλοζούνε μάλιστα,απο αυτό εδώ το site,θα τρομάξετε.....μου έλεγε προχθές τσατσά μασατζίδικου,ότι πέρα απο τους αστυνομικούς και τους νταβατζήδες,πληρώνει 2-3 άτομα για να της κάνουν διαφήμιση και εδω,αλλά και σε άλλα μέρη....
Και ερωτώ....πως θα πεισθούν αυτοί οι άνθρωποι,που έχουν μάθει να σηκώνονται στις 11 και να ζούν απο "νταβατζιλίκια" παντός είδους,να πάνε να δουλέψουν παραγωγικά? θα μου πείτε,όταν τους τελειώσουν τα λεφτά....αμ δε.....τους έχει ποτίσει το εύκολο χρήμα,η ανετη ζωή,το αραλίκι και η νοοτροπία οτι μονον τα κορόιδα δουλεύουνε....θα δούμε ασχημα πράγματα,αγαπητοί φίλοι....δυστυχώς.

Κατά τα άλλα,προσυπογράφω το κείμενο του xpapad....φοίτησε σε ένα άλλο "σχολείο",πλήρωσε τα δίδακτρά του και τώρα θεωρεί οτι αποφοίτησε....μακάρι......

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπόν,διάβασα με προσοχή όσα έγραψε ο xpapad,αλλά και ο λάγαρος.....και επειδή ανήκω κι εγω στην λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου,θα πω 2 πράγματα....Η γενιά αυτή,είναι ,με διαφορά όμως,η χειρότερη γενιά που εξέθρεψε αυτός ο τόπος....Είναι η μόνη γενιά που "εξαργύρωσε" την όποια προσφορά στην πατρίδα με το να διαλύσει,να ξεπατώσει,να αφανίσει την πατρίδα....Οι προηγούμενες γενιές πέρασαν πολέμους,κατοχές,εμφύλιους,πείνες και όμως οχι μόνο άντεξαν,αλλά δημιούργησαν κιόλας αυτά που εμείς σήμερα σπαταλάμε με περισσή ελαφρότητα....Η επόμενη γενιά,η γενιά των σημερινων 20ρηδων,θα φτιάξει πράγματα γιατί απλούστατα δεν θα βρεί τίποτα να χαλάσει....

Αυτά αδελφέ μου τα συνυπογράφω και δια της δεξιάς και δια της αριστεράς.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τελικά καταλήξαμε  Παρνασσός.....................

με τις υγείες μας!

Α ρε γλυκιά Ιωάννα ... εσύ έφυγες νωρίς.

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Το Amnezia λοιπόν,όπως τα εκατοντάδες μασατζίδικα,στριπτιζάδικα,κωλόμπαρα και λοιπά ευαγή ιδρύματα,που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια τα τελευταία χρόνια,δεν είναι τίποτε άλλο παρά το τέλος μιάς παρακμιακής εποχής,που ξεκίνησε το 1990,κορυφώθηκε την "χρυσή τετραετία" 2000-2004 (χρηματιστήριο,ευρώ,Ολυμπιακοί,"ισχυρή Ελλάδα") και τώρα πνέει τα λοίσθια....

Αυτά μετα λύπης μου όχι ...
Οι ιέρειες της Αφροδίτης αποτελούν το αρχαιότερο επάγγελμα αδελφέ μου και προυπήρχαν οιασδήποτε κοινωνικής, οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
Μασατζίδικα,στριπτιζάδικα,κωλόμπαρα και λοιπά ευαγή ιδρύματα όπως αναφέρεις θα υφίστανται και θα μεγαλουργούν στο διηνεκές όσο θα κυνηγάμε το αιδοίον ή τον πρωκτό και δεν θα μας κυνηγούν αυτά. Αλλά και αυτό το τόσο θαυμαστό και προσδοκούμενο να συμβεί σε ένα αόρατο και βαθύ μέλλον και πάλι θα υφίστανται απλώς με αλλαγή προσωπικού.

Αγαπητέ και επιφανή Αδελφέ Λάγαρε ανάμεσα σε 2 συνουσιες μια φιλοσοφική αναζήτηση τύπου Παρνασσού επιφέρει μια δροσερή πνοή στις αραχνιασμένες απόψεις μας περί αιδοίων και πρωκτών.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16

Αγαπητέ και επιφανή Αδελφέ Λάγαρε ανάμεσα σε 2 συνουσιες μια φιλοσοφική αναζήτηση τύπου Παρνασσού επιφέρει μια δροσερή πνοή στις αραχνιασμένες απόψεις μας περί αιδοίων και πρωκτών.

Ναι δεν αντιλέγω ,αλλά με έχει πολιορκήσει η αναζήτηση και μένω πίσω από πρωκτοερευνες!

εξ ου και η αναφορά-κραυγή στη προθιέρεια Ιωάννα!

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παλι εκει σημερα το πρωι!!!τελικα εχω κολλημα με τη ρεμπεκα!φοραγε ενα φορεματακι σκετι καυλα το κοντοπουτανο!!
τα παντα ολα !!μια χαρα!!πρεπει να βρω καποια αλλη γιατι χορηγοσ καταντησα :headbang:αυριο παω για μαγδα!!αν δεν με
διαολισει η ρεμπεκα και καταληξω να τησ παιρνω το κουλουρι για κανα μισαωρο παλι :grin:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η μανταλενα αξιζει???υπηρεσιεσ σαν ρεμπεκα??ειναι αυτη η μελαχρινη ισιο μαλλι μεχρι το κωλο ωραιο σωμα και με τατουαζ
στην κοιλιακη χωρα?? :sunglasses:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
παλι εκει σημερα το πρωι!!!τελικα εχω κολλημα με τη ρεμπεκα!φοραγε ενα φορεματακι σκετι καυλα το κοντοπουτανο!!
τα παντα ολα !!μια χαρα!!πρεπει να βρω καποια αλλη γιατι χορηγοσ καταντησα :headbang:αυριο παω για μαγδα!!αν δεν με
διαολισει η ρεμπεκα και καταληξω να τησ παιρνω το κουλουρι για κανα μισαωρο παλι :grin:

Εσύ χρωστάς πολλά........................
το κοινό αναμένει αγωνιωδώς..........

της Ρεβέκκας η οπή θα γίνει άβυσσος
θα ναι κόλαση και όχι πια παράδεισος
εγκρατείς ναστε αδέρφια μη τη σκίζετε
να πάρουμε όλοι και μετά τη ξαναρχίζετε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

να σε ρωτήσω αδελφέ,για να ευθυμήσουμε και λίγο.....η ρεβέκκα θα "παρεξηγηθεί" αν προτιμήσεις άλλη? διότι,κατά την χθεσινή μου επίσκεψη,τα έλεγε με συναγωνιστή για κανένα τέταρτο,και μόλις αντελήφθη οτι δεν.....πήγε και κάθησε μόνη της απέναντί μου,προσφέροντάς μου φάτσα κάρτα το "προιόν" που πουλάει.....αυτό κράτησε για άλλα 2 λεπτά....όταν είδε οτι και απο εμένα δεν......βγήκε εξω να πάρει αέρα..... :rockon:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
να σε ρωτήσω αδελφέ,για να ευθυμήσουμε και λίγο.....η ρεβέκκα θα "παρεξηγηθεί" αν προτιμήσεις άλλη? διότι,κατά την χθεσινή μου επίσκεψη,τα έλεγε με συναγωνιστή για κανένα τέταρτο,και μόλις αντελήφθη οτι δεν.....πήγε και κάθησε μόνη της απέναντί μου,προσφέροντάς μου φάτσα κάρτα το "προιόν" που πουλάει.....αυτό κράτησε για άλλα 2 λεπτά....όταν είδε οτι και απο εμένα δεν......βγήκε εξω να πάρει αέρα..... :rockon:

είναι η πιο "δραστήρια" παρ ότι είναι κορυφαία και όχι ξεπετοαρπακτικο!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε λάγαρε,διάβαζα προ ολίγου κριτική συναγωνιστή που πήρε call girl,την πλήρωσε 200 ευρώ για 1 ώρα και στα 35 λεπτά του είπε "τελείωσε η ώρα φεύγω"......ξέρεις τι απάντησε στις διαμαρτυρίες του? "η ώρα μετράει απο την στιγμή που θα φύγω απο το σπίτι μου"...... :rockon: :rockon:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε λάγαρε,διάβαζα προ ολίγου κριτική συναγωνιστή που πήρε call girl,την πλήρωσε 200 ευρώ για 1 ώρα και στα 35 λεπτά του είπε "τελείωσε η ώρα φεύγω"......ξέρεις τι απάντησε στις διαμαρτυρίες του? "η ώρα μετράει απο την στιγμή που θα φύγω απο το σπίτι μου"...... :rockon: :rockon:

Άμα το διαβάσουν αυτό όσες εκεί την παλεύουν 35-50 λεπτά, με τα 50 ολ ινκλουντετ την πουτσίσαμε!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Άμα το διαβάσουν αυτό όσες εκεί την παλεύουν 35-50 λεπτά, με τα 50 ολ ινκλουντετ την πουτσίσαμε!
παντου γινονται αυτα...
τις προαλλες οι σιτιτουραδες λεγανε για μια ρωσιδα που τους επαιρνε 250/ωρα και στα μασαζ την ξεκωλιαζαμε με 60-70...

και διαφορες άλλες στα μασαζια τους σκαγαμε 80 και μετα μαθαιναμε οτι ειναι μεταγραφες απο μπουρδελακια του 20ρικου  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom