You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 716K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.123
- Πόντοι
- 22.785
Από άυριο να αλλάξει όνομα το μαγαζί
Να γίνει Saloon Amnezia
Κύριε καθηγητά στήν΄άπάντηση 4821 τού andy δέν διακρίνετε
μία άμυδρά χλέβη πρός τό άτομό μου ??
andy51 διακρίνω κάποια είρωνεία ?? any way τό προσπερνώ .....
θά λάβετε φωτό σύντομα !!!!!!!
Αγαπητέ φίλε,καμία ειρωνεία και καμία χλεύη....προς Θεού.....Ισα,ίσα,σέβομαι την εμπειρία σου στο συγκεκριμένο ίδρυμα και προσδοκώ να επωφεληθώ απο αυτήν....
Απλά,είπα ότι αισθάνθηκα κάποια αμηχανία σαν πρωτάρης στο ίδρυμα και επιπλέον δεν με βοήθησε το γεγονός οτι ήμουν μόνος,οπότε όλη η προσοχή έπεσε πανω μου...
Για να πάμε τώρα και στο δικό μου πεδίο εμπειρίας αγαπητέ Amjik,είδα οτι πέρασες απο το Στουρνάρη 29 και έπεσες σε μποτιλιάρισμα.....λίγο πιο κάτω,στο 63,είχε κενές θέσεις και θα πέρναγες καλά....
1..σελίδα 249 χωροταξική κάτοψη των θέσεων των κορασίδων.
2..Μαγδα =λεπτό κοντοπουτανο με κοκκινωπό κοντοκουρεμενο μαλλί.
3..όχι Μαργαρίτα αλλά Μανταλενα !
μελετάτε τας γραφας.
Με όλο τον σεβασμό :
1.Οι κορασίδες άλλαζαν θέσεις ανά 3 λεπτά....παρατήρησα όμως ότι ποτέ δεν άλλαζαν πλευρά!!!!!
2. η Μάγδα καπνίζει? αν είναι αυτή που νομίζω απο την περιγραφή σου,καθόταν πρώτη στην δεξιά πλευρά όπως μπαίνεις,με κοιτούσε συνεχώς,χαμογελούσε και μου έκανε νοήματα.....ωραία κοπέλλα.....
3. Ακουσα Μαργαρίτα....μπορεί ομως και να κάνω λάθος....σε κάθε περίπτωση,μία κλάση ανώτερη απο τις άλλες....
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Προσπάθησα να καταλάβω από το σχεδιάγραμμα αλλά δεν τα κατάφερα... Κοντό, αδύνατο, συνήθως κάθεται στη γωνία του μπαρ δίπλα στη μηχανή του καφέ. Φοράει συνήθως παντελόνι και έχει ένα μεγάλο τατουάζ στη μέση. Μαλλί καστανό με ξανθιές ανταύγιες... γνωρίζουμε όνομα?(θέση 8 στο σχέδιο)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.046
- Πόντοι
- 6.515
Λίγο πριν φύγω,ενεφανίσθη συναγωνιστής,ώριμος,με καομπόυκο καπέλλο,το οποιο έγινε ανάρπαστο απο τις κορασίδες.....ντράπηκα να πάω να του μιλήσω,είχε πάντως μεγάλη οικειότητα με τις κοπέλλες.....είναι κανείς απο σας αγαπημένοι συναγωνιστές?
μια χαρα τα λες, θα προτεινα μην κολας σε ονοματα και σε χαρτες. Αν δεις κατι που σου κανει κλικ προχωρας και ανακαλυπτεις. Εξαλου καποια τυπισα που δεν βγαζει καλο εαυτο με εμενα μπορει να τον βγαλει με εσενα.
Ειναι αληθεια επισης οτι οταν ο κοσμος ειναι ελαχιστος υπαρχει αμηχανια γιατι πολλα ματια καρφωνονται πανω μας.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Λες να τανε κανένας (κ)αυλικός ?
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Αύριο το πρωί θα πάω στο καθαριστήριο ένα δερμάτινο σακάκι που έχει πάνω του πολλή βρώμα Βάθης, κυρίως από τα sex shows του χειμώνα.
Το έχουν ποδοπατήσει μεθυσμένοι αρχοντόγυφτοι που συνωστίζονταν για το ποιος θα πρωτοσμπρώξει τον πλαστικό φαλλό στους κόλπους των χορεύτριων καλλιτεχνικού ξεγυμνώματος.
Το έχουν πασαλείψει με κολπικά υγρά η Έμυ και η Τρίξι.
Το έχουν καταβρέξει με ποτά διάφοροι θαμώνες.
Το έχει καπνίσει η ατμόσφαιρα του καταστήματος.
Αναρωτιέμαι αν πλένεται...
Το έχουν ποδοπατήσει μεθυσμένοι αρχοντόγυφτοι που συνωστίζονταν για το ποιος θα πρωτοσμπρώξει τον πλαστικό φαλλό στους κόλπους των χορεύτριων καλλιτεχνικού ξεγυμνώματος.
Αύριο το πρωί θα πάω στο καθαριστήριο ένα δερμάτινο σακάκι που έχει πάνω του πολλή βρώμα Βάθης, κυρίως από τα sex shows του χειμώνα.
Αυτό πλέον είναι ... συλλεκτικό !!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Πολλά γράφεις και καρφώνεσαι μάστορα....Αγαπητέ φίλε,καμία ειρωνεία και καμία χλεύη....προς Θεού.....Ισα,ίσα,σέβομαι την εμπειρία σου στο συγκεκριμένο ίδρυμα και προσδοκώ να επωφεληθώ απο αυτήν....
Απλά,είπα ότι αισθάνθηκα κάποια αμηχανία σαν πρωτάρης στο ίδρυμα και επιπλέον δεν με βοήθησε το γεγονός οτι ήμουν μόνος,οπότε όλη η προσοχή έπεσε πανω μου...
Για να πάμε τώρα και στο δικό μου πεδίο εμπειρίας αγαπητέ Amjik,είδα οτι πέρασες απο το Στουρνάρη 29 και έπεσες σε μποτιλιάρισμα.....λίγο πιο κάτω,στο 63,είχε κενές θέσεις και θα πέρναγες καλά....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.123
- Πόντοι
- 22.785
Πολλά γράφεις και καρφώνεσαι μάστορα....
Tό δυναμωτικό τό πίνης ??? ;)
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
παντως ρε μαγκες κανεις δεν εχει αναφερθει στην πραγματικη ουσια του amnezia, ολοι σταθηκατε στα γαμησια στα τσιμπουκια και στις παρτουζες, κατι το οποιο το βρισκεις παντου, στο δρομο, στα μπουρδελα στα στουντιο στα μασαζ.... η ουσια ειναι αλλη και πιστευω εκεινη ειναι η μοναδικοτητα αυτου του μαγαζιου.... η ουσια ειναι λοιπον η αμεσοτητα που εχεις με την εργαζομενη κοπελα.... ο απλος καφες των 4 ευρω που θα πιεις με την εργαζομενη κοπελα.... δεν θα πληρωσεις νταβατζιλικι για να μιλησεις για να ακουσεις για να σε ακουσουν.... αυτο λοιπον κανει το μαγαζι μοναδικο στο ειδος του.... απο την αλλη ομως η αμεσοτητα αυτη ξεδιπλωνει αλλα σκελη και αλλες παραμετρους.... βλεπεις την πραγματικοτητα και ερχεσαι καταματα με την πραγματικοτητα, δεν κρυβω οτι ειμαι πελατης καμια τετραετια εκει και για μενα προσωπικα αν και δεν ειμαι μικρος σε ηλικια και εχω κανει πολλα η τετραετια αυτη ηταν σχολειο, διδαχτηκα παρα πολλα, ειδα παρα πολλα και ακουσα ακομα περισσοτερα... ειδα νταβατζηδες να πινουν καφε στο διπλανο τραπεζι απο εμενα και να επιτηρουν, νταβατζηδες να προσελκυουν καποιες και να τις παραμυθιαζουν για να τις παρουν μαζι τους, παιδια καθημερινα οπως οι διδυμοι (χρηστος και βασιλης) οικογενειαρχες με παιδια να εργαζονται μες στις πουτανες για να ζησουν τις οικογενειες τους, ακουσα τις ανησυχιες απο τις κοπελες, τα προβληματα τους για το σπιτι τους, τις οικογενειες τους.... καποιες ειχαν ονειρα ειχαν στοχους καποιες αλλες ηταν πιο ευαλωτες και ανεχοντουσαν πιο ευκολα την ολη κατασταση.... δεν θελω να μακρυγορησω και να γινω κουραστικος... θελω μονο να υπαρχει σεβασμος προς αυτες τις κοπελες, που καθε μια ξεχωριστα ανεβαινει το δικο της μυστικο γολγοθα και κουβαλαει το δικο της σταυρο.... για μενα ο κυκλος του amnezia εκλεισε.... δεν προκειται να ξαναπαω εκει αφου οτι ηταν να παρω το πηρα απο αυτο το μαγαζι.... και πιστευω οτι πηρα και εμαθα παρα πολλα και πιστεψτε με ειναι παρα πολλα αυτα που πηρα, ηταν μαθημα ζωης για μενα και τα κραταω για τον εαυτο μου και κανεναν αλλο....φευγοντας λοιπον και κλεινοντας το κεφαλαιο amnezia θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι στον εαυτο μου.... ενα τραγουδι που μου αρεσει πολυ και ειναι ασχετο με το μαγαζι απλα μου αρεσει πολυ..... γεια σας φιλοι μου και καλη συνεχεια και σεβασμο στις κοπελες
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι που θα σε καταλαβουν ?? τσαμπα εγραψες τοσα πολλα !! καλητερα να τα κραταγες για τον εαυτον σου και ισως για πολι λιγους που καταλαβενουν . τωρα για το που πας ? καλα κανεις . και εγω που περασα εχτες , το μαγαζι ηταν νεκρο 2 ατομα πιναν perier , κατι 70ρηδες ξερογληφοντουσαν με την μανταλινα . τα στανταρακια καθοντουσαν χωρις δουλεια μικαελα απουσα οπως και η ιωαννα . μαγδα σταθερα εκει χωρις δουλεια οπως και σιμονα αντρα αλλα και η σοκολατου , λιγο πιο διπλα ενα πηγαδακι απο τις αριστερες ξεπετες . συμπερασμα !!!! νεκρα !!!! το μαγαζι σβηνει εκτος και αν γινει κατι με το καλοκαιρινο !!!. αντε !! παμε για αλλα !!!!παντως ρε μαγκες κανεις δεν εχει αναφερθει στην πραγματικη ουσια του amnezia, ολοι σταθηκατε στα γαμησια στα τσιμπουκια και στις παρτουζες, κατι το οποιο το βρισκεις παντου, στο δρομο, στα μπουρδελα στα στουντιο στα μασαζ.... η ουσια ειναι αλλη και πιστευω εκεινη ειναι η μοναδικοτητα αυτου του μαγαζιου.... η ουσια ειναι λοιπον η αμεσοτητα που εχεις με την εργαζομενη κοπελα.... ο απλος καφες των 4 ευρω που θα πιεις με την εργαζομενη κοπελα.... δεν θα πληρωσεις νταβατζιλικι για να μιλησεις για να ακουσεις για να σε ακουσουν.... αυτο λοιπον κανει το μαγαζι μοναδικο στο ειδος του.... απο την αλλη ομως η αμεσοτητα αυτη ξεδιπλωνει αλλα σκελη και αλλες παραμετρους.... βλεπεις την πραγματικοτητα και ερχεσαι καταματα με την πραγματικοτητα, δεν κρυβω οτι ειμαι πελατης καμια τετραετια εκει και για μενα προσωπικα αν και δεν ειμαι μικρος σε ηλικια και εχω κανει πολλα η τετραετια αυτη ηταν σχολειο, διδαχτηκα παρα πολλα, ειδα παρα πολλα και ακουσα ακομα περισσοτερα... ειδα νταβατζηδες να πινουν καφε στο διπλανο τραπεζι απο εμενα και να επιτηρουν, νταβατζηδες να προσελκυουν καποιες και να τις παραμυθιαζουν για να τις παρουν μαζι τους, παιδια καθημερινα οπως οι διδυμοι (χρηστος και βασιλης) οικογενειαρχες με παιδια να εργαζονται μες στις πουτανες για να ζησουν τις οικογενειες τους, ακουσα τις ανησυχιες απο τις κοπελες, τα προβληματα τους για το σπιτι τους, τις οικογενειες τους.... καποιες ειχαν ονειρα ειχαν στοχους καποιες αλλες ηταν πιο ευαλωτες και ανεχοντουσαν πιο ευκολα την ολη κατασταση.... δεν θελω να μακρυγορησω και να γινω κουραστικος... θελω μονο να υπαρχει σεβασμος προς αυτες τις κοπελες, που καθε μια ξεχωριστα ανεβαινει το δικο της μυστικο γολγοθα και κουβαλαει το δικο της σταυρο.... για μενα ο κυκλος του amnezia εκλεισε.... δεν προκειται να ξαναπαω εκει αφου οτι ηταν να παρω το πηρα απο αυτο το μαγαζι.... και πιστευω οτι πηρα και εμαθα παρα πολλα και πιστεψτε με ειναι παρα πολλα αυτα που πηρα, ηταν μαθημα ζωης για μενα και τα κραταω για τον εαυτο μου και κανεναν αλλο....φευγοντας λοιπον και κλεινοντας το κεφαλαιο amnezia θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι στον εαυτο μου.... ενα τραγουδι που μου αρεσει πολυ και ειναι ασχετο με το μαγαζι απλα μου αρεσει πολυ..... γεια σας φιλοι μου και καλη συνεχεια και σεβασμο στις κοπελες
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
δεν ξεπλένεται με τίποτα!
του έχει μείνει η ρετσινιά.
συμπερασμα !!!! νεκρα !!!! το μαγαζι σβηνει εκτος και αν γινει κατι με το καλοκαιρινο !!!.
Έλλειψις χρημάτων, στάσις εμπορίου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Τον xpapad διαβάσαμε ή τον Καργάκο ?
Γεγονός ότι το ύφος του ξυγγράματος ομοιάζει. Πάρα τούτο, οι ιστορικές αναφορές είναι λιγοστές και οι πηγές απουσιάζουν, θείε Πουρίνιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις