Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δε θα παρεξηγηθει!!!το μωρο απλα εγω δε θα αντισταθω στο κουλουρι τησ και το ξερει!!!απλα
πρεπει να βρω αλλη που να δινει πρωινο κουλουρι και να τα πινει :sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παντωσ τα πρωινα 11 12 εχει πολλεσ απουσιεσ κατι πρεπει να γινει!!τελικα τι λεει η μανταλενα???
διπλο με ναντιν και ρεμπεκα αλλα ξενερωσα γιατι δεν εκαναν τιποτα μεταξυ τουσ!!μονο η διπλη :pipa1: αξιζε με τελειωμα στα :pipa2: και των δυο αξιζε σαν εμπειρια!καμια σχεση με μαρια και σιμονε!!παω για μαγδα με μικαελα αλλα πρεπει να κανουν
μεταξυ τουσ αλλιωσ δε λεει!μετα πηγα για μασαζ βαλεντινη θησεωσ τα παντα ολα και μετα ζανα γιατι η θεα να τησ παιρνεισ το κουλουρι και να χωνει δονιτι στο μουνι τησ και να τησ τα δινεισ στο στομα στο τελοσ ειναι καλη φαση!!ψαχνω για καλο διπλο
τα παντα ολα!!τι προτεινετε??α περασα και απο αντριαννα πρωην στουρν29 για κουλουρι μονο και...ξερετε εσεισ :sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυριο το πρωι θα ειμαι εκει και οποια προλαβω!!ειναι κατι σαν το καφε πριν τη δουλεια ενα πραμα!!μετα απο εκει
ειμαι πιο παραγωγικοσ και χαλαροσ :sunglasses:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
της Ρεβέκκας η οπή θα γίνει άβυσσος
θα ναι κόλαση και όχι πια παράδεισος
εγκρατείς ναστε αδέρφια μη τη σκίζετε
να πάρουμε όλοι και μετά τη ξαναρχίζετε

Σοφά  λόγια  βγαλμένα  από τη  ζωή

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
παντωσ τα πρωινα 11 12 εχει πολλεσ απουσιεσ κατι πρεπει να γινει!!τελικα τι λεει η μανταλενα???
διπλο με ναντιν και ρεμπεκα αλλα ξενερωσα γιατι δεν εκαναν τιποτα μεταξυ τουσ!!μονο η διπλη :pipa1: αξιζε με τελειωμα στα :pipa2: και των δυο αξιζε σαν εμπειρια!καμια σχεση με μαρια και σιμονε!!παω για μαγδα με μικαελα αλλα πρεπει να κανουν
μεταξυ τουσ αλλιωσ δε λεει!μετα πηγα για μασαζ βαλεντινη θησεωσ τα παντα ολα και μετα ζανα γιατι η θεα να τησ παιρνεισ το κουλουρι και να χωνει δονιτι στο μουνι τησ και να τησ τα δινεισ στο στομα στο τελοσ ειναι καλη φαση!!ψαχνω για καλο διπλο
τα παντα ολα!!τι προτεινετε??α περασα και απο αντριαννα πρωην στουρν29 για κουλουρι μονο και...ξερετε εσεισ :sunglasses:

Να  τρως  και  ωμά  φιλέτα  και βιταμίνες  να  αναπάρεις λίγο .
Διότι  έτσι  που  το πας  θα  ρέψεις !

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ολα αυτα εγιναν το σκ που ελειπε η γυναικα και ναι απο διατροφη καλα παω!!!η φτωχεια θελει καλοπεραση!!αν κοψουμε και αυτο
και το χιουμορ τοτε ..... :headbang:θα τρελαθουμε καλα ολοι εισται στο μεγαρο τετοια ωρα??κανεισ να βοηθεισει??

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τελικα τι λεει η μανταλενα???
Η Μανταλινα κατα την αποψη μου ειναι μια απο τις ομορφοτερες κοπελες του μεγάρου.

Δυσυχως ομως η φημη της για τις υπηρεσιες της δεν ειναι αναλογη της εμφανισης της.

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω μαζι της, αλλα 3 συναγωνσιτες που την εχουν τιμησει περιμεναν περισσοτερα.

ΥΓ: Σας χαιρετω, ξεκιναω για μεγαρο !!!!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχεισ δικιο ειναι κουκλα!!αλλα μαλλον θα μπει στη λιστα αναμονησ!!καλα να περασεισ!!καλα κανεισ δεν παει πρωινα μονο εγω??

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ευχομαι ο Μανιτού να οδηγεί σωστά τα βήματα του μεγάλου αρχηγού !

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι που θα σε καταλαβουν ?? τσαμπα εγραψες τοσα πολλα !! καλητερα να τα κραταγες για τον εαυτον σου και ισως για πολι λιγους που καταλαβενουν . τωρα για το που πας ? καλα κανεις . και εγω που περασα εχτες , το μαγαζι ηταν νεκρο 2 ατομα πιναν perier , κατι 70ρηδες ξερογληφοντουσαν με την μανταλινα . τα στανταρακια καθοντουσαν χωρις δουλεια μικαελα απουσα οπως και η ιωαννα . μαγδα σταθερα εκει χωρις δουλεια οπως και σιμονα αντρα αλλα και η σοκολατου , λιγο πιο διπλα ενα πηγαδακι απο τις αριστερες ξεπετες . συμπερασμα !!!! νεκρα !!!! το μαγαζι σβηνει εκτος και αν γινει κατι με το καλοκαιρινο !!!. αντε !! παμε για αλλα !!!!

Πάντα έτσι νέκρα είναι τέτοια εποχή ή εκτιμάτε ότι τώρα τελευταία έχει αρχίσει και παρακμάζει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
φίλε μου διάβασα το ποστ σου και διαπίστωσα ότι "έχασα" το κοπυ ραιτ για λίγες μέρες.
Το προσυπογράφω με χέρια και πόδια και μειδιώ με την σκέψη ότι αν το διάβαζε κάποια συγκεκριμένη θα με πέρναγε για σένα (εκτός αν μας γνωρίζει ήδη).
Δεν ξέρω πότε θα το κόψω και εγώ (πλησιάζει η ώρα),αλλά είναι γεγονός ότι η χαρά εκεί μέσα έγινε δυσεύρετη πια!
Η γνωριμία με μερικούς "συναγωνιστές" και ο καφές μαζί τους είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσω.
Η πτώση του τζίρου και η επίπτωση που έχει στο προσωπικό είναι επιβαρυντικός παράγων!

πρέπει να κάναμε πολλά χιλιόμετρα καθισμένοι δίπλα δίπλα.
Την φάση που περνάει, την έβλεπα να ρχεται από το περασμένο καλοκαίρι και έκανα μια προσπάθεια,(άκουσα και τα μπινελίκια από σένα)όμως η κρίση είναι ανίκητη!
σαν την ανθρώπινη μαλακία ένα πράμα...........
Δεν γράφω άλλα γιατί μπλέκω και θα πω αυτά που δεν κάνει.
να σαι καλά, γιατί είσαι ωραίος!

Ο διαχωρισμός της πούτσας από τη βούρτσα έγινε ζητούμενο από αυτονόητο, στις μέρες μας!

ΕΜΕΙΣ η ένδοξη γενιά του 15% , του 114 , της Νομικής και του Πολυτεχνείου, της μεταπολίτευσης, φτιάξαμε ένα μπουρδέλο τέτοιο που δεν είχαν καταφέρει ούτε οι Βυζαντινοί!

Λαγαρέ κόφ' το... Σοβαρά τώρα, μην μπερδεύεις τα ιερά και τα όσια με τους νταβάδες... Ένα μαγαζί είναι που για να δουλεύει μ' αυτόν τον τρόπο χωρίς να σκάει το Ηθών κάθε λίγο και λιγάκι σίγουρα πληρώνει τρελή προστασία στους μπάτσους, κοινώς ασφαλιτομάγαζο... Αυτή είναι η αλήθεια πέρα από όποιους συναισθηματισμούς.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Λοιπόν,διάβασα με προσοχή όσα έγραψε ο xpapad,αλλά και ο λάγαρος.....και επειδή ανήκω κι εγω στην λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου,θα πω 2 πράγματα....Η γενιά αυτή,είναι ,με διαφορά όμως,η χειρότερη γενιά που εξέθρεψε αυτός ο τόπος....Είναι η μόνη γενιά που "εξαργύρωσε" την όποια προσφορά στην πατρίδα με το να διαλύσει,να ξεπατώσει,να αφανίσει την πατρίδα....Οι προηγούμενες γενιές πέρασαν πολέμους,κατοχές,εμφύλιους,πείνες και όμως οχι μόνο άντεξαν,αλλά δημιούργησαν κιόλας αυτά που εμείς σήμερα σπαταλάμε με περισσή ελαφρότητα....Η επόμενη γενιά,η γενιά των σημερινων 20ρηδων,θα φτιάξει πράγματα γιατί απλούστατα δεν θα βρεί τίποτα να χαλάσει....

:rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Τελικά αυτά περί θερινού ισχύουν ή είναι απλώς φήμες;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Λαγαρέ κόφ' το... Σοβαρά τώρα, μην μπερδεύεις τα ιερά και τα όσια με τους νταβάδες... Ένα μαγαζί είναι που για να δουλεύει μ' αυτόν τον τρόπο χωρίς να σκάει το Ηθών κάθε λίγο και λιγάκι σίγουρα πληρώνει τρελή προστασία στους μπάτσους, κοινώς ασφαλιτομάγαζο... Αυτή είναι η αλήθεια πέρα από όποιους συναισθηματισμούς.

Το μπουρδέλο στο οποίο αναφέρομαι, δεν είναι στη πλατεία Ανεξαρτησίας (κάτι λέει κι αυτό) αλλά στο σύνταγμα, αυτό είναι το κατόρθωμα μου σα γενιά................

μελετάτε τας γραφας................

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Το μπουρδέλο στο οποίο αναφέρομαι, δεν είναι στη πλατεία Ανεξαρτησίας (κάτι λέει κι αυτό) αλλά στο σύνταγμα, αυτό είναι το κατόρθωμα μου σα γενιά................

μελετάτε τας γραφας................

Αυτό ναι... Sorry το παρεξήγησα! ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αυτη την φορα δεν θα αναφερθω σε απουσιες παρουσιες στον χωρο, αλλα στην πολυ ευχαριστη εκπληξη που μας επιφυλαξε ο dj Λεο, ειδικα σε εμας τους θαμωνες καποιας ηληκιας, με τις μουσικες επιλογες του.

Σε κλιμα 70s - 80s κυμανθηκε η σημερινη μουσικη υποκρουση.

Παλιες αξεχαστες επιτυχιες ακουστηκαν, δινοντας πραγματικα ενα αλλο χρωμα στην σημερινη βραδυα. Κατι που εδειξε να αρεσει και στα κοριτσια μιας και δεν διστασαν να ξεδιπλωσουν τις χορευτικες τους αρετες.

Απο πλευρας μου ευχομαι να επαναληφθει ταχιστα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πάντως με την ένταση της μουσικής δεν μπορεί να συσκεφθεί και να συζητήσει μια μπουρδελο-σύναξη ...  

Κατι που εδειξε να αρεσει και στα κοριτσια μιας και δεν διστασαν να ξεδιπλωσουν τις χορευτικες τους αρετες.
Κάτι πρέπει να ξέρουν τα κορίτσια για να εκδηλώνονται με τις μουσικές επιλογές που αρέσουν στους θαμώνες κάποιας ηλικίας ...  
;)

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Από εγκυρότατες πληροφορίες το παρόν site mpourdela έχει ανοιχτή γραμμή με το άλλο μπουρδέλο στην πλατεία συντάγματος τη βουλή.
Δεν γνωρίζω ακόμη αν υπάρξη αδελφοποίηση των μπουρδέλων.
Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι αι τριακόσιαι ετέραι του συντάγματος απαιτούν και τις θυγατρικές,amnegia και λοιπά κωλόμπαρα.
Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους ηρωικώς. "amnegia"

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αντιγράφω από ανάρτηση που έκανε σε άλλο τοπικ ο αξιόλογος σύντροφος πουρειτζερ .

πρέπει να βρούμε το κουράγιο να ξεκολλήσουμε αδέρφια από τον καναπέ και να κάνουμε κάτι και για αυτό το τόπο που βήμα-βήμα εξαφανίζεται!

Χτες  δεν  πήγα   σε  στριπ  , σε  κωλόμπαρα  , δεν πήγα  να  γαμήσω
Δεν  πήγα  με  τους  φίλους  μου  για  ποτό , για  κρασί ,για καφέ
Ούτε  σπίτι  πήγα  να  κλέισω  τις  πόρτες  και  στην  ασφάλεια  του  Κάστρου μου , να  παίξω  την  κιθάρα  μου  , ή  να  ακούσω  τη  μουσική μου  πίνοντας  το αγαπημένο  μου  ουίσκυ .
Κατέβηκα  στο  Σύνταγμα .
Εγώ  που  την  τελευταία φορά  που  βγήκα  στο  δρόμο , ήταν  επί Χριστόδουλου , για  να  συνοδέψω  τη  θεια  μου  την  Παρασκευούλα , θεός  σχωρέστην , που  με  το μπαστουνάκι  ήθελε  σώνει  και  καλά  να  διαδηλώσει  για  τις  ταυτότητες  με τη  σημαιούλα  στο  χέρι . Κι  ας  ήταν  πιτσιρίκα  επονίτισσα .
Ο κόσμος  ήταν  πολύς .
Πάρα  πολύς .
Αξιοπρεπής .
Σιωπηλός .
Οργισμένος .
Διαδήλωνε  χωρίς  φωνή , χωρίς  συνθήματα . Όμως  η  σιωπή  ήταν  πιο δυνατή .
Για   την  κατάντια  της  περιοχής  που  κάποτε  ήταν  χώρα  με  το όνομα  Ελλάδα .

Ούτε  μειήθηκε  το έλλειμα
Ούτε  μηδενίστηκε  η  ανεργία
Ούτε  έγινε  επανάσταση

Όμως   κάτι  έγινε , δεν  υπήρχαν  τα  χρεωκοπημένα  πολιτικά  σχήματα , από  την άκρα  δεξιά  , ως την  άκρα  αριστερα , όλα  καλολαδωμένα  γρανάζια  του  συστήματος .
Είτε  ως  πιστοί  υπηρέτες  του
Είτε  ως  φόβος  , ως  λύκος  που  μαζεύει  τα  πρόβατα  στη  στρούγκα .
Κανένας  δεν θα  καπηλευθεί σήμερα  την παρουσία μας !

Δείχνουμε  όμως  ότι  δεν  υπάρχει  συναίνεση  στον  άνευ  όρων  κατήφορο  της  Χώρας .
Δεν   συναινούμαι  στη  διάλυση αυτών που τόσες  γενιές  ανθρώπων πάλεψαν  για  να  χτίσουν  .

Μαζί  μας  ήσουν  και  εσύ .
Εσύ  που  φοβήθηκες   για  επεισόδια . Για  βία  .
Εσύ  που  όπως  και  εγώ  δεν  βγαίνεις   από  το  σπίτι  σου .
Εσύ  που πας  στην παραλία  , αντί  για την  κάλπη .
Εσύ  που  θεωρείς  ότι  ο  καταλληλότερος  Πρωθυπουργός  για  τη  χώρα  είναι  ο  κανένας
Εσύ  που  δεν  ξέρεις  δεν  απαντάς

Σήμερα   στις   6.00  έλα  και  εσύ  μαζί  μας .
Και  αύριο
Και  μεθαύριο
Μέχρι  να  λάβουν  το μήνυμα  αυτοί  που  πρέπει !  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom