You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 716K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ACE 21
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλή αρχή Ενωσίτη αδερφέ μου!!!Που να πάρω κι εγώ δηλαδή..Στους ΤΟΠ 10 θα πάω!!!!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ποιο ειναι το μωρο σου ???Αχ το μωρό μου δεν εχει γυρίσει ακόμα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ευχαριστώ αλλα μπα....Αμα εχεις πάει στο "ΑΡΤΕΜΙΣ" όλα τα άλλα σου φαίνονται πολύ κάτω...Καλή αρχή Ενωσίτη αδερφέ μου!!!
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.735
- Πόντοι
- 216
Αλεξάνδρα αχ αχποιο ειναι το μωρο σου ???
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
τελικα οπως παρακμαζει και αυτο το forum ετσι παρακμαζει και το πορνομεγαρο !!! χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι . αλλη μια φορα νεκρα 19:00 . μετρια πραγματα τα κοριτσια εκει περιμεναν τα 50νταρικα κανεις ομως εκτο ελαχιστων εξαιρεσεων δεν τουσ τα προσφερε !!! πηρα το καφεδακι μου εκοψα και λιγο κινηση και απεχωρησα απραγως αλλη μια φορα . καποια στιγμη ευελπιστώ να βρω κατι καινουργιο να με συγκινησει ωστε να ενδοσω στον πειρασμο . τισ καλημερες μου
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
για το φόρουμ δεν αναφέρω γιατί είναι πολύπλοκη η ανάλυση, και η λύση πρέπει να δοθεί από τους "ειδικούς"!
Για το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ η κύρια ευθύνη βρίσκεται στο "άλλο" στο Σύνταγμα, και η παρουσία μας εκεί καθημερινά παίζει σημαντικό ρόλο,και ίσως ανατρέψει και την πορεία των πραγμάτων!
Ας κάνουμε την προσπάθεια με την απλή παρουσία μας εκεί ....κάτι θα βγει!
Για το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ η κύρια ευθύνη βρίσκεται στο "άλλο" στο Σύνταγμα, και η παρουσία μας εκεί καθημερινά παίζει σημαντικό ρόλο,και ίσως ανατρέψει και την πορεία των πραγμάτων!
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
για το φόρουμ δεν αναφέρω γιατί είναι πολύπλοκη η ανάλυση, και η λύση πρέπει να δοθεί από τους "ειδικούς"!
Εγώ και ο λαγαρος τρώγαμε βροχή , και οι άλλοι ρίχνανε @@@τσα
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
καλα θα ηταν να αλλαξει κατι !!! θα μας αφησουν ομως ? μας κυνηγάν απο παντου !!!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εγώ και ο λαγαρος τρώγαμε βροχή , και οι άλλοι ρίχνανε @@@τσα
μπα οι ποιο πολλοί μόνο μάτι.................
οι παρτολες του συντάγματος φροντίζουν για αυτό.............
σαν "κοπεί" και το ρεύμα θα παίρνουμε μάτι στα σκοτάδια!
τότε ούτε οι Ισπανοί δεν θα μας "ξυπνάνε".
μπορούσα να τον "εφαρμόσω" χθες στο φιλόξενο κωλαράκι της "αδυναμίας" μου αλλά και η καλοκαιρινή μπόρα έχει την καύλα της!
Πέρασμα από το κατάστημα πριν λίγες ημέρες.
Έκατσα σε ένα σκαμπό (αριστερή πτέρυγα) και παρήγγειλα το cappuccino μου, ενώ πολλά μάτια άρχισαν να καρφώνονται επάνω μου. (φρέσκο κρέας ήμουν φαίνεται)
Η ώρα ήταν περίπου 6 το απόγευμα, και η μουσική ευχάριστη. (παραδόξως και ο καφές καλώς)
Τις κοίταγα, με κοίταγαν, μου χαμογελούσαν, μου έκαναν κάτι ψιλό-νοήματα... τέλος πάντων, δίπλα ήταν μία κοπέλα λεπτή, μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, ωραίους και μεγάλους , με σκούρα μαλλιά, και ένα γαλάζιο φόρεμα όλο τρούπες..
Σάρα μου συστήθηκε, και αφού μου εξήγησε το πρόγραμμα της (εις την Αγγλική) ανεβήκαμε στο δωμάτιο του διπλανού hotel, όπου και προχωρήσαμε στα υπόλοιπα, αφού πρώτα κάναμε ΚΑΙ οι δύο το ντουζάκι μας.
Πίπα χωρίς , εναλλαγή 3 στάσεων και ολοκλήρωση εντός της.(με σκούφο εννοείτε)
Δεν πέρασα άσχημα, αλλά κάτι δεν μου άρεσε... ίσως έχω εθιστεί στα μασάζοκαταστήματα και η όλη διαδικασία μου φάνηκε πολύ "πρόχειρη".
Θα ξαναπάω όμως, γιατί μπορεί όλα τα παραπάνω να ήταν "κακιά σύμπτωση" και για να μπορέσω να έχω μία πιο.... εμπεριστατωμένη άποψη για το κατάστημα και τις κορασίδες εκεί.
Έκατσα σε ένα σκαμπό (αριστερή πτέρυγα) και παρήγγειλα το cappuccino μου, ενώ πολλά μάτια άρχισαν να καρφώνονται επάνω μου. (φρέσκο κρέας ήμουν φαίνεται)
Η ώρα ήταν περίπου 6 το απόγευμα, και η μουσική ευχάριστη. (παραδόξως και ο καφές καλώς)
Τις κοίταγα, με κοίταγαν, μου χαμογελούσαν, μου έκαναν κάτι ψιλό-νοήματα... τέλος πάντων, δίπλα ήταν μία κοπέλα λεπτή, μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, ωραίους και μεγάλους , με σκούρα μαλλιά, και ένα γαλάζιο φόρεμα όλο τρούπες..
Σάρα μου συστήθηκε, και αφού μου εξήγησε το πρόγραμμα της (εις την Αγγλική) ανεβήκαμε στο δωμάτιο του διπλανού hotel, όπου και προχωρήσαμε στα υπόλοιπα, αφού πρώτα κάναμε ΚΑΙ οι δύο το ντουζάκι μας.
Δεν πέρασα άσχημα, αλλά κάτι δεν μου άρεσε... ίσως έχω εθιστεί στα μασάζοκαταστήματα και η όλη διαδικασία μου φάνηκε πολύ "πρόχειρη".
Θα ξαναπάω όμως, γιατί μπορεί όλα τα παραπάνω να ήταν "κακιά σύμπτωση" και για να μπορέσω να έχω μία πιο.... εμπεριστατωμένη άποψη για το κατάστημα και τις κορασίδες εκεί.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πέρασμα από το κατάστημα πριν λίγες ημέρες.
Είσαι ο πρώτος που μίλησε για τη Σάρα ! Επιτέλους !
Ήταν ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά, όσον αφορά τις υπηρεσίες της ;)
Είσαι ο πρώτος που μίλησε για τη Σάρα ! Επιτέλους !
Ήταν ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά, όσον αφορά τις υπηρεσίες της ;)
Χαίρομαι που βοήθησα.
Πάντως τα κορίτσια ήταν αρκετά, (μέτριο επίπεδο όμως, με 2 εξαιρέσεις στην δεξιά πτέρυγα) που και πιο κόσμια ντυμένες ήταν, και δεν έκαναν τόσα "νούμερα" για να τις προσέξω.
Ελπίζω η επόμενη φορά, να είναι πιο εποικοδομητική και πιο "ευχάριστη" για εμένα.
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.735
- Πόντοι
- 216
Βρέχει ,
Κρίμα και έλεγα να πεταχτώ για λίγο πριν πάω Σύνταγμα
Μπορεί και να κόψει όμως ...
Εγώ ένα καφέ θα τον ποιο πάντως (πριν η μετά το σ47)
Χαίρομαι που βοήθησα.
Πάντως τα κορίτσια ήταν αρκετά, (μέτριο επίπεδο όμως, με 2 εξαιρέσεις στην δεξιά πτέρυγα) που και πιο κόσμια ντυμένες ήταν, και δεν έκαναν τόσα "νούμερα" για να τις προσέξω.
Ελπίζω η επόμενη φορά, να είναι πιο εποικοδομητική και πιο "ευχάριστη" για εμένα.
Φίλε adam69,με 50 ευρώ για μισή ώρα και μπανάκια μέσα στον χρόνο αυτόν,τι περίμενες?την άλλη φορά,πάρε μια ωρα (δεν ξέρω πόσο τη χρεώνουν) ρίξε ενα γρήγορο στην αρχή και μετά με την ησυχία σου το δεύτερο (προς το τέλος του αγωνα)....κάτι σαν τις συναντήσεις με τα call girls δηλαδή....
τουλάχιστον στα μασατζίδικα εγω εχω καταφέρει να εχω καθαρό χρόνο με την κοπέλλα 45-50 λεπτά....τα ντους,τα ντυσίματα και τα υπόλοιπα εξτρα χρόνος....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις