Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ένα δυο  ένα δυο.........
άκρα του τάφου σιγή..........

τι έγινε ρε παιδιά πέσαμε στο κώμα?
ούτε λέξη?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
Μετριοτης στη δεξια πλευρα χθες βραδυ στο μεγαρο με τη μανταλινα να αποτελει την μονη αξιοπρεπη (οπτικα) εμφανιση.

Προβληματισμος απο την καταληψη της κλασικης γωνιας μαγδας απο μελαμψους αδιευκρινιστης προελευσης θαμωνες.

Αρκετα ανεβασμενος ο μεσος ορος ηλικιας των εκλεκτων θαμωνων.

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
ένα δυο  ένα δυο.........
άκρα του τάφου σιγή..........

τι έγινε ρε παιδιά πέσαμε στο κώμα?
ούτε λέξη?

Τι κώμα και τελεία.

'Εξωθεν των τραπεζών και εντός άνω σχώμεν και θρώσκωμεν τα ευρώ.
Που να ευρεθεί πανδαμάτωρ για τον ναόν της παφίτισσας κύπριδας θεάς

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
οιμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μωρέ τη σύσφιξη θα την παλέψουμε......

την απόφραξη φοβάμαι!

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Παρασκευή απόγευμα. Πρώτη μέρα "εργασίας" για νεαρή μελαχρινή Ρουμάνα μαυρισμένη αρκετά -μάλλον από σολάριουμ. Το όνομά της αν δεν κάνω λάθος Ραμόνα. Αν κάποιος ανηφόρισε μαζί της ας πει δυο λόγια.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Χθές απόγευμα, απούσες Μάγδα - Μικαέλα - τριάδα από Ανώνυμα πουτανάκια που κάθονται δίπλα στον dj.

Καινούργια παρουσία, που ανέφερε και ο mlw, Ραμόνα γυφτομελαχρινή, με μπυροκοιλιά, αλλά μεγάλα βυζιά και σφιχτό κώλο. Της μίλησα, προσφέρει ελεύθερο στοματικό, φιλιά άφθονα. δεν ρώτησα για πρωκτικό. Καθόταν και έβλεπε στο κινητό της τσοντοβιντεάκια και γελούσε. Κάποια στιγμή μπήκε φουριόζος συναγωνιστής και αφού χαιρέτησε Κλαούντια, την πήρε και ανέβηκαν στο δωμάτιο. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.

Κόσμος αρκετός και αρκετά δρομολόγια από τα κορίτσια.

Ευτράπελα, ο μυστακοφόρος μεσήλιξ που επέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες, υπό τα χειροκροτήματα των κοριτσιών και ο σωσίας του Rory Galagher, με το δερμάτινο παντελόνι, που κουνούσε τη γλώσσα του μπροστά στη Μανταλένα και τη Χριστίνα, προσπαθώντας να ανεβάσει την ερωτική τους διάθεση.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παρασκευή απόγευμα. Πρώτη μέρα "εργασίας" για νεαρή μελαχρινή Ρουμάνα μαυρισμένη αρκετά -μάλλον από σολάριουμ. Το όνομά της αν δεν κάνω λάθος Ραμόνα. Αν κάποιος ανηφόρισε μαζί της ας πει δυο λόγια.
Ραμόνα οντως.  :thumbsup:

Ψηλη μελαμψη νταρντανα με μακρυα ισια μαλλιά. Σωστοτατη η υπολοιπη περιγραφη του dimit31.
Περίπου στα κυβικά της Ρωξανης με πιο "αγρια" χαρακτηριστικα προσωπου.
Μοναχικη κοπελα, προτιμαει να καθετε μονη στον καναπε,πινοντας φραπε ή redbull

Με θητεια στην Κρητη, οπως μου εκμυστηρευτηκε σε ολιγολεπτη συζητηση που ειχαμε.
Ομιλητικη και ευγενικη.
Για τα του δωματιου δεν εχω αποψη.

Για συναγωνιστες που αρεσκονται σε large γυναικες. Οι πιπινολατρες θα την αποφυγουν σιγουρα.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Eπισκεψη Παρασκευη αργα απογευμα...
15 μερες εκτος Ελλαδας λογω προσωπικων υποχρεωσεων,ψιλοστεγωνσαν λιγο την τσεπη μου αλλα μολις πατησα το ποδι μου στα πατρια εδαφη (παρασκευη μεσημερακι) δεν ξερω τον λογο αλλα το μονο που ηθελα ηταν να παω στον ναο..και αυτο εκανα αργα το απογευμα...

Ραμόνα
Οι περιγραφη ακριβως οπως την καταθετουν οι συναγωνιστες CHEYENNE και dimit31

...ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ...
Και αυτο ειναι που με ωΘησε να ρισκαρω και πριν ακομα τελειωσω τον καφεδακο μου,να ανηφορισω μαζι της στα ψηλα..
Σημειωση : δεν ειμαι και φαν τετοιου τυπου γυναικας αλλα που και που το κανω κεφι...
Στο θεμα μας λοιπον,
Ντουζακι,χαμουρεματακι,αρκετα καλο τσιμπουκακι (οχι βαθυ) και μετριο κρεβατακι (εναλλαγες στασεων και καταληξη στην πλατουλα)..
Να πω την αληθεια,οπτικα με προειδεασε για πιο σκληρο κρεβατι αλλα ισως και λογω της ωρας να ειχαν ψιλοπεσει οι αντοχες και οι ορεξεις της.

Γενικως και κατα την κριση μου,ειναι μια καλη επιλογη για τους λατρεις γυναικων του στυλ της.
Εγω προσωπικα περασα καλα μαζι της,και η αληθεια ειναι οτι αν και δεν τρελαινομαι για γυναικες τετοιου τυπου,θα την ξανακαλουσα να ανεβουμε μαζι στα ροζ δωματια του διπλανου ξενωνα του ερωτα.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Καλημέρα και καλή εβδομάδα συναγωνιστές. Λόγω οικογενειακών προβλημάτων εχω καιρό να επισκεφτώ το μέγαρο, αλλά η σκέψη μου είναι μαζί σας και το πόσο ωραία περνάτε με τα κορίτσια εκεί. Ελπίζω να καταφέρω στις επόμενες μέρες να επισκεπτώ και εγώ το ίδρυμα.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χθές απόγευμα, απούσες Μάγδα - Μικαέλα - τριάδα από Ανώνυμα πουτανάκια που κάθονται δίπλα στον dj.

Καινούργια παρουσία, που ανέφερε και ο mlw, Ραμόνα γυφτομελαχρινή, με μπυροκοιλιά, αλλά μεγάλα βυζιά και σφιχτό κώλο. Της μίλησα, προσφέρει ελεύθερο στοματικό, φιλιά άφθονα. δεν ρώτησα για πρωκτικό. Καθόταν και έβλεπε στο κινητό της τσοντοβιντεάκια και γελούσε. Κάποια στιγμή μπήκε φουριόζος συναγωνιστής και αφού χαιρέτησε Κλαούντια, την πήρε και ανέβηκαν στο δωμάτιο. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.

Κόσμος αρκετός και αρκετά δρομολόγια από τα κορίτσια.

Ευτράπελα, ο μυστακοφόρος μεσήλιξ που επέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες, υπό τα χειροκροτήματα των κοριτσιών και ο σωσίας του Rory Galagher, με το δερμάτινο παντελόνι, που κουνούσε τη γλώσσα του μπροστά στη Μανταλένα και τη Χριστίνα, προσπαθώντας να ανεβάσει την ερωτική τους διάθεση.
Όντως το χορευτικό ήταν όλα τα λεφτά!!!
Έπιασα κουβέντα με μία Ραλούκα εκ Βουκουρεστίου, μιλούσε μόνο την Αγγλικήν, τόνιζε συνέχεια safe seχ - safe sex, φοβήθηκα όμως το ρίσκο και τελικά δεν την τίμησα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μην  αγχώνεστε !

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, λέω να κατηφορίσω στον Ναό, για ένα cappuccino.
Και εάν δεν κάτσει τίποτε καλό, το Σύνταγμα 2 βήματα είναι.
Ευκαιρία να βγάλω τα απωθημένα μου, σε μούντζες απέναντι από έναν άλλον Ναό του "πληρωμένου" sex.
Την Βουλή των πουλημένων (και όχι των Ελλήνων... δεν των δικαιούνται αυτό τον τίτλο οι 300 που κοιμούνται εκεί μέσα).

Υ.Γ.
Πρέπει να βρούμε κάτι να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον συνάδελφο εκεί μέσα. (αναφέρομαι στο amnesia)
Είναι μετά από λίγο βαρετά εάν δεν έχεις κανέναν ομοϊδεάτη, να "κουτσομπολέψεις" τα εργαζόμενα κορίτσια. :grin: :grin:

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Σήμερα, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, λέω να κατηφορίσω στον Ναό, για ένα cappuccino.
Και εάν δεν κάτσει τίποτε καλό, το Σύνταγμα 2 βήματα είναι.
Ευκαιρία να βγάλω τα απωθημένα μου, σε μούντζες απέναντι από έναν άλλον Ναό του "πληρωμένου" sex.
Την Βουλή των πουλημένων (και όχι των Ελλήνων... δεν των δικαιούνται αυτό τον τίτλο οι 300 που κοιμούνται εκεί μέσα).

Υ.Γ.
Πρέπει να βρούμε κάτι να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον συνάδελφο εκεί μέσα. (αναφέρομαι στο amnesia)
Είναι μετά από λίγο βαρετά εάν δεν έχεις κανέναν ομοϊδεάτη, να "κουτσομπολέψεις" τα εργαζόμενα κορίτσια.

Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ το Σάββατο, κοίταζα καχύποπτα τους υπόλοιπους θαμώνες και αναρωτιόμουν ποιοι μπορεί να είναι συναγωνιστές!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Καινούργια παρουσία, Ραμόνα γυφτομελαχρινή, με μπυροκοιλιά, αλλά μεγάλα βυζιά και σφιχτό κώλο. Της μίλησα, προσφέρει ελεύθερο στοματικό, φιλιά άφθονα. δεν ρώτησα για πρωκτικό. Καθόταν και έβλεπε στο κινητό της τσοντοβιντεάκια και γελούσε.

Καλό ακούγεται :think: :think: :think: Το δοκίμασε κανείς;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ το Σάββατο, κοίταζα καχύποπτα τους υπόλοιπους θαμώνες και αναρωτιόμουν ποιοι μπορεί να είναι συναγωνιστές!!!

Προσπαθούσες  να  καταλάβεις  ποιος  δεν είναι του  site , ή  ποιος  δεν πήγε  από  το Σύνταγμα ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:  
Ρε :woldman: καυλιαρολεφτάδες, σε κάνα μηναράκο,τα τανάκια του μεγάρου θα μπαίνουν στο πορνορούμ τρία-τρία για ένα εβδομηντάρι!!! Και εχτρα δώρο μπυρίτσα!!!
Να πηδήσει και ο φτωχός επιτέλους!!! :happy:
:2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: 
Ρε :woldman: καυλιαρολεφτάδες, σε κάνα μηναράκο,τα τανάκια του μεγάρου θα μπαίνουν στο πορνορούμ τρία-τρία για ένα εβδομηντάρι!!! Και εχτρα δώρο μπυρίτσα!!!
Να πηδήσει και ο φτωχός επιτέλους!!! :happy:
:2funny: :2funny:

Μέχρι τότε  ξεκαβλώνουμε  στο Σύνταγμα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom