Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ειναι στον πεζοδρομο κια εχει μια μεγαλη πινακιδα
ειναι στον ιδιο πεζοδρομο με το χοτελ και χει πινακιδα amnezia συντροφε?
ειναι στον πεζοδρομο κια εχει μια μεγαλη πινακιδα
ειναι στον ιδιο πεζοδρομο με το χοτελ και χει πινακιδα amnezia συντροφε?
ναι εκει..επειδη δουλευα πολλα χρονια 3 στενα πιο κατω...πηγαινε απογευματινες ωρες καλυτερα...ειναι απο τις πιο μυστηριες περιοχες...και καλυτερα πηγαινε με φιλους
απλα τωρα λογω του γεγονοτος που σκοτωσαν τον ανθρωπο γινονται καποια ντου απο το πουθενα...και τα βραδια κυκλοφορουν μονο μελαμψες αποχρωσεις...τωρα που νυχτωνει στις 9 το βραδυ πηγαινε πριν τις 9 για να ξερεις και πως ειναι οι δρομοι..αν πας με την μηχανη αστην στο γκαραζ που εχουν και μπες...επισης αργα το βραδυ απεναντι στο Γερμανο παιζει ενα teen αλβανακι...!αξιζει να το δοκιμασεις!!!!αλλα αυτο παιζει αργα και εκτος μαγαζιου!
ναι χοτελ το αλβανακι αλλα πες της να πατε σε αυτο που δε βρωμαει!!!!teen εννοω 20!!!!!χαχαχαχα ακου 13!!!!!θα μας βαλουν μεσα με αυτα που λες!!!παρκαρε το μηχανακι στ καφε απεναντι που ειναι ανοιχτο συνεχεια και τσιμπα το...αμα προλαβεις γιατι εχει ζητησει το μωρακι....εχει νταβαδες αλλα για να μην φαει ξυλο...οχι για να σε δειρουν....Αλλιως πεταξου μια μεχρι κασσανδρας και κανε δουλεια σου χωρις φοβο...
ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
Ταλαιπωρούμαι μέν, άλλα προσποιούμαι ..
μα που ακριβως ειναι το amnezia club? βρηκα ενα δρομακι που ναι το hotel xdream. που ναι το amnezia?
Πράγμα άδιανόητο γιά έσένα άπό άπόψη μεγεθών, και συσχετισμού δυνάμεων.
Πιθανώς spedoula ή διάισθηση να λανθάνει σέ όλους !!!!
Κάθε άναποδιά στό μυαλό μου, είναι άναμενόμενη καί σχεδόν σίγουρη.......σιγα τυπακι θα το σπασεις το κεφαλι σου
Πότε θά πάμε γιά ψώνια ????Να χρησιμοποιείς μικρότερα strapon μωρό μου! Νομίζω, ότι θα το απολαύσεις περισσότερο.
Κάθε άναποδιά στό μυαλό μου, είναι άναμενόμενη καί σχεδόν σίγουρη.......
Ενημερώσου γιά τον καιρό πρίν ξεκινήσεις το ταξίδι σου!!!!
Ενημερώσου γιά τον καιρό πρίν ξεκινήσεις το ταξίδι σου!!!!
Πότε θά πάμε γιά ψώνια ????
Όταν γίνουν τα εγκαίνια του θερινού.