λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Γνωρίζει κανένας συναγωνιστής εαν επέστρεψε η Αλεξάνδρα στις επάλξεις ;
ούτε σήμερα είχε Αλεξάνδρα.................
Γνωρίζει κανένας συναγωνιστής εαν επέστρεψε η Αλεξάνδρα στις επάλξεις ;
τί ωράριο έχει το εν λόγω κατάστημα;
Μόλις γύρισα από το μέγαρο και το διαπίστωσαούτε σήμερα είχε Αλεξάνδρα.................
εχθρος ειμαι και το παραδεχομαι, παπαροφιλοσοφος ομως οχι...
ετσι εξηγουνται τα 200 κατι γαμησια σου στο μεγαρο..... ειναι με strapon.... ξεκαθαρισε το οτι γαμαγες με τον κωλο..... τωρα καταλαβα που ειπες οτι γαμηθηκατε με την μιχαελα απο τον κωλο.... εννοουσες τον δικο σου κωλο .... εισαι θεα.....Eχεις άντερα να βάζης πούτσα στό κώλο σου ..... άντράκι μου !!!!!!
Εγώ όμως έχω ..........
ετσι εξηγουνται τα 200 κατι γαμησια σου στο μεγαρο..... ειναι με strapon.... ξεκαθαρισε το οτι γαμαγες με τον κωλο..... τωρα καταλαβα που ειπες οτι γαμηθηκατε με την μιχαελα απο τον κωλο.... εννοουσες τον δικο σου κωλο .... εισαι θεα.....
Με τον χρονο, θα ενημερωθεις και θα καταλαβεις το λαθος, σε αυτα που γραφεις !!!ετσι εξηγουνται τα 200 κατι γαμησια σου στο μεγαρο..... ειναι με strapon.... ξεκαθαρισε το οτι γαμαγες με τον κωλο..... τωρα καταλαβα που ειπες οτι γαμηθηκατε με την μιχαελα απο τον κωλο.... εννοουσες τον δικο σου κωλο .... εισαι θεα.....
Ανταποκρίσεις δε βλέπω και ανησυχώ...............
μήπως έγινε κανα ευτράπελο κατά την απουσία μου?
Kαλημέρα άγαπητέ , λαγαρε (χωρίς τόνο) έγώ σταμάτησα νά (γράφω πότε συνουσιάστηκα)
διότι ύπάρχη λίαν παρεξηγήσημη άποψις διά τό άτομόν μου .......
Δηλαδή είναι κάκιστον πού ήμεθα καί όλίγον έως πολύ καί gay ??
Άσε ρε που κάνεις νάζια !
Για την αυτοδιάθεση των λαών έχουν χυθεί ποταμοί αίματος!!
επικροτούμε την αυτοδιάθεση του κώλου.
ειμεθα αντίθετοι σε κάθε πράξη πίεσης και καταναγκασμού (βλέπε στρος καν)!
διαβαζω συνεχεια τοσα πολλα για την ρεβεκα , και ομως ρε παιδια την πρωτη φορα που πηγα στο ιδρυμα αυτην διαλεξα αλλα το στηθος της με ξενερωσε τελειως , δεν λεω στην επι κρεβατο μαχη καλη και δεκτικη σε ολα , αλλα πολυ χαλια το στηθος !!!!