Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.789
Πόντοι
216
ούτε σήμερα είχε Αλεξάνδρα.................
Μόλις γύρισα από το μέγαρο και το διαπίστωσα  :( :(
Δεν πειράζει ήπια τις μπύρες μου , άλλαξα και 2 κουβέντες με την μαυρομάλλα barwoman , next week again :)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Eχεις άντερα να βάζης πούτσα στό κώλο σου ..... άντράκι μου !!!!!!

Εγώ όμως έχω ..........
ετσι εξηγουνται τα 200 κατι γαμησια σου στο μεγαρο..... ειναι με strapon.... ξεκαθαρισε το οτι γαμαγες με τον κωλο..... τωρα καταλαβα που ειπες οτι γαμηθηκατε με την μιχαελα απο τον κωλο.... εννοουσες τον δικο σου κωλο .... εισαι θεα.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
ετσι εξηγουνται τα 200 κατι γαμησια σου στο μεγαρο..... ειναι με strapon.... ξεκαθαρισε το οτι γαμαγες με τον κωλο..... τωρα καταλαβα που ειπες οτι γαμηθηκατε με την μιχαελα απο τον κωλο.... εννοουσες τον δικο σου κωλο .... εισαι θεα.....

Kαί όχι μόνο , κυριέ μου.....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Με τον χρονο, θα ενημερωθεις και θα καταλαβεις το λαθος, σε αυτα που γραφεις !!! :think:
Για αυτο σου λεω, δεν ηξερες, δεν ρωταγες !!! :uglystupid:
Οτι λαμπει, δεν ειναι χρυσος !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ανταποκρίσεις δε βλέπω και ανησυχώ...............

μήπως έγινε κανα ευτράπελο κατά την απουσία μου?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Ανταποκρίσεις δε βλέπω και ανησυχώ...............

μήπως έγινε κανα ευτράπελο κατά την απουσία μου?

Kαλημέρα άγαπητέ , λαγαρε (χωρίς τόνο) έγώ σταμάτησα νά (γράφω πότε συνουσιάστηκα)
διότι ύπάρχη λίαν παρεξηγήσημη άποψις διά τό άτομόν μου .......

Δηλαδή είναι κάκιστον πού ήμεθα καί όλίγον έως πολύ καί gay ??

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Kαλημέρα άγαπητέ , λαγαρε (χωρίς τόνο) έγώ σταμάτησα νά (γράφω πότε συνουσιάστηκα)
διότι ύπάρχη λίαν παρεξηγήσημη άποψις διά τό άτομόν μου .......

Δηλαδή είναι κάκιστον πού ήμεθα καί όλίγον έως πολύ καί gay ??

Άσε  ρε  που  κάνεις  νάζια !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Για την αυτοδιάθεση των λαών έχουν χυθεί ποταμοί αίματος!!

επικροτούμε την αυτοδιάθεση του κώλου.

ειμεθα αντίθετοι σε κάθε πράξη πίεσης και καταναγκασμού (βλέπε στρος καν)!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Για την αυτοδιάθεση των λαών έχουν χυθεί ποταμοί αίματος!!

επικροτούμε την αυτοδιάθεση του κώλου.

ειμεθα αντίθετοι σε κάθε πράξη πίεσης και καταναγκασμού (βλέπε στρος καν)!

Και των βυζάρων!!!  ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267
Καταδρομή χθες για καφέ. Η Μάγδα απλά δε παιζότανε με το sexy φορεματάκι της που αναδείκνυε την, σκόπιμα κρυμμένη, θηλυκότητα και το ατίθασο κορμάκι της. Γενικά το mood σε χαμηλότατο επίπεδο, ενδεχομένως λόγω της μεγάλης εορτής και της έλλειψης πελατών. Χωρίς καλά καλά να το καταλάβω ενεπλάκην στο δίλλημα Ρεβέ ή Μάγδα....αφού η πρώτη με τσίγκλαγε εξ'αποστάσεως... :think:
Η ζαριά έπεσε στη Μάγδα κι ενώ σηκωνόμουν για άνοδο, την αγκάζαρε αίφνης έταιρος παίχτης και χάθηκαν στα άδυτα του γαμιστρώνος!
Φυσικά και δεν έμεινα με τον πέοντα ανά χείρας...φρόντισε για αυτό το Ρεβε(κάκι) και με αποζημίωσε με το παραπάνω. Δε θα αναφερθώ στα της μάχης.... Οφείλω όμως παίδες, να εξήρω την αφοσίωσή της (σε όλη τη διάρκεια του ματς είσαι απλά ο άνδρας της!), την υπομονή της (δεν έχει μα, μου, όχι αυτό, τέλειωνε μωρό μου και άλλες μαλ...), την παιδεία της (μάζεψε χαρτιά, προφυλακτικό, τακτοποίησε πετσέτες), το σεβασμό πάνω απ'όλα, που έχει για σένα και τον εαυτό της και τέλος τον τρόπο που σου δείχνει την ευχαρίστησή της που την προτίμησες, κάνοντάς σου τρυφερή παρεούλα και μετά τη μάχη και το ντους αλλά και στο μπαρ χωρίς να ζητήσει ποτό!!!!! Για το χαρακτήρα της πιστεύω ότι είναι άριστος, ειδικότερα στο χώρο που δραστηριοποιείται και γενικά σε κερδίζει σε σημεία που άλλες απλά δεν ασχολούνται.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
διαβαζω συνεχεια τοσα πολλα για την ρεβεκα , και ομως ρε παιδια την πρωτη φορα που πηγα στο ιδρυμα αυτην διαλεξα αλλα το στηθος της με ξενερωσε τελειως , δεν λεω στην επι κρεβατο μαχη καλη και δεκτικη σε ολα , αλλα πολυ χαλια το στηθος !!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ομολογω οτι εμαφανησιακα δεν με ενθουσιαζει και δυσκολα θα την επελεγα.9Ρεββεκα)

Ομως πιστευω οτι ειναι η Νο 1 σε συμπεριφορα, τσαχπινια και θεωρω πολυ στα υπερ της οτι κατανακλώνει αρκετο χρονο με τον επισκεπτη της μετα την καθοδο απο το δωματιο.

Οσοι γνωστοι εχουν περαει μαζι της, μου εχουν μιλησει με τα καλυτερα λογια και για τις επιδοσεις της.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.789
Πόντοι
216
Παρόλα αυτά εχει πολύ πέραση η ρεββεκα τελευταία.
Όσες φορές έχω περάσει απο το Μέγαρο η πάνω θα είναι
Η στα προεορτια με συναγωνιστή.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
διαβαζω συνεχεια τοσα πολλα για την ρεβεκα , και ομως ρε παιδια την πρωτη φορα που πηγα στο ιδρυμα αυτην διαλεξα αλλα το στηθος της με ξενερωσε τελειως , δεν λεω στην επι κρεβατο μαχη καλη και δεκτικη σε ολα , αλλα πολυ χαλια το στηθος !!!!

Την ξεπατώσανε ρεεεεεεεέ!!!!

Και απο στενότητα..... κούκου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom