Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Συγχωρέστε μου την παρέμβαση,εγω δραστηριοποιούμαι σε άλλο "χωρο",όμως εχω την εντύπωση οτι παραέχετε μπλέξει με το εν λόγω ιδρυμα και το "προσωπικό" του....Σε τέτοιους χώρους πάμε να διασκεδάσουμε και να φύγουμε μετά.....δεν είναι φρόνιμο να μπλέκουμε ούτε συναισθηματικά,και πολύ περισσότερο με τα κουτσομπολιά,τις ίντριγκες και τα "ενδότερα" του κόσμου αυτού....
Δεν ανήκετε σε αυτόν τον κόσμο και,πιστέψτε με,δεν θέλετε να ανηκετε......Οσοι έχουν κάποια ηλικία και κάποια εμπειρία,καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ....Οι υπόλοιποι είναι φυσικά ελεύθεροι να δοκιμάσουν να εμπλακουν περισσότερο,αλλά το τίμημα θα είναι βαρύ....και όχι απαραίτητα μόνο οικονομικό....

Καλή σας μερα

Εύγε !

gerolukos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συγχωρέστε μου την παρέμβαση,εγω δραστηριοποιούμαι σε άλλο "χωρο",όμως εχω την εντύπωση οτι παραέχετε μπλέξει με το εν λόγω ιδρυμα και το "προσωπικό" του....Σε τέτοιους χώρους πάμε να διασκεδάσουμε και να φύγουμε μετά.....δεν είναι φρόνιμο να μπλέκουμε ούτε συναισθηματικά,και πολύ περισσότερο με τα κουτσομπολιά,τις ίντριγκες και τα "ενδότερα" του κόσμου αυτού....
Δεν ανήκετε σε αυτόν τον κόσμο και,πιστέψτε με,δεν θέλετε να ανηκετε......Οσοι έχουν κάποια ηλικία και κάποια εμπειρία,καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ....Οι υπόλοιποι είναι φυσικά ελεύθεροι να δοκιμάσουν να εμπλακουν περισσότερο,αλλά το τίμημα θα είναι βαρύ....και όχι απαραίτητα μόνο οικονομικό....

Καλή σας μερα
Σωστότατος 1000 %

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785

Καλή σας μερα

Κερνάω νέε μου ένα διπλό ///////

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
Κι εγώ που προς στιγμήν νόμισα ότι επρόκειτο για ποτό...... :S

Τό λές σάν νά έχεις ΠΑΡΑΠΟΝΟ ..........Καλάααααααααααααααααααααααα
καλάααααααααααααααααααααααααα
καλάααααααααααααααααααααααααα

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
216
Γνωρίζει κανένας συναγωνιστής εαν επέστρεψε η Αλεξάνδρα στις επάλξεις ;

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
εγω το μονο που θα πω ξεροντας οτι πολλοι θα διαφωνισετε ειναι . οτι δινουμε τα ωραια μας λεφτα για να τισ γαμησουμε να τισ ξεκολιασουμε αν θελουτε. αλλα γαμαμε το σωμα ΟΧΙ  ΤΗΝ ΨΥΧΗ !!!!! ειναι και αυτες ανθρωποι μην το ξεχνατε . πειτε με αγαπουλη πειτε με μαλακα δεν εχω προβλημα . αυτο υποστηριζω και αν τουσ φερομαστε καλα σιγουρα θα βγουμε κερδισμένοι και πιο ικανοποιούμενοι . XPAD αδικα σε ειχαν κακοχαρακτηρισει
εγω θα σου αναφερω περιστατικο στο συγκεκριμενο ιδρυμα και πες με μαλακα αν θες.... ανεβαινω με νεαρα πανω στο δωματιο (δεν θα πω με ποια) και την εβλεπα καπως.... τη ρωταω τι εχει και μου λεει οτι περιμενει περιοδο απο στιγμη σε στιγμη και ποναει πολυ... και με παρακαλεσε αν μπορω να μην ειμαι βιαιος.... της εδωσα 50 ευρω δεν την ακουμπησα εκεινη τη μερα και φυγαμε μετα απο κανα σαρανταλεπτο αφου ειπαμε περι ανεμων και υδατων....
οταν στο διαλογο που ειχαμε της ειπα γιατι δεν φευγει και να ερθει μετα απο 5-6 μερες απεφυγε να απαντησει, δεν την πιεσα απλα καταλαβα.....
καποτε ειχα γραψει για το συγκεκριμενο ιδρυμα "οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος"

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εγω θα σου αναφερω περιστατικο στο συγκεκριμενο ιδρυμα και πες με μαλακα αν θες.... ανεβαινω με νεαρα πανω στο δωματιο (δεν θα πω με ποια) και την εβλεπα καπως.... τη ρωταω τι εχει και μου λεει οτι περιμενει περιοδο απο στιγμη σε στιγμη και ποναει πολυ... και με παρακαλεσε αν μπορω να μην ειμαι βιαιος.... της εδωσα 50 ευρω δεν την ακουμπησα εκεινη τη μερα και φυγαμε μετα απο κανα σαρανταλεπτο αφου ειπαμε περι ανεμων και υδατων....
οταν στο διαλογο που ειχαμε της ειπα γιατι δεν φευγει και να ερθει μετα απο 5-6 μερες απεφυγε να απαντησει, δεν την πιεσα απλα καταλαβα.....

Σε αυτά που είπε ο xpapad και σε όλα τα παραπάνω, να προσθέσω και κάτι ακόμα που πολλοί ξεχνάμε.

Μιλάμε για κορίτσια 20-25 χρονών, που όπως και να το κάνουμε, έχουν τα χούγια της ηλικίας τους. Αν τους συμπεριφερθούμε καλά, σίγουρα θα ανταμειφθούμε. Ακόμα και τα απλά πράγματα, όπως η καθαριότητα, ένα χαμόγελο και η στοιχειώδης ευγένεια, είναι εξίσου σημαντικά γι αυτές με το 50αρικο που δίνουμε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
τωρα οσο αναφορα την παρεξηγηση του γουμανχολικ με τη μιχαελα..... παραθετω το μηνυμα του γουμανχολικ για τη συναντηση του με την ιωαννα, εκει που λεει εκανα και ακαποτο βεβαια , ο γουμαν χολικ εννοει πιπα, η ιωαννα-μιχαελα, ετσι οπως το διατυπωνει(και οχι αδικα), καταλαβαν ακαποτο γαμησι....
επισης το αν γαμησε κωλο και το αν ειπε η ιωαννα να γραψει στο μπουρδελα.κομ για αυτην ειναι κατι που το γνωριζει αυτος καλυτερα καθως η πλευρα των αδερφων το διαψευδει κατηγορηματικα....

Είσαι το τελευταίο άτομο που περίμενα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους από αντικειμενική σκοπιά. Αυτό που διαψεύδει η Ιωάννα είναι το πρωκτικό βέβαια, δεν είπε ποτέ ότι ΔΕ μου είπε να γράψω εδώ γι' αυτή, το θέμα δημιουργήθηκε απ' το περιεχόμενο του post. Συγκεκριμένα στο δωμάτιο μου έλεγε πριν κάνουμε ό,τι κάνουμε ότι μπαίνει εδώ και διαβάζει όλα τα posts, ότι είχε δει που είχα γράψει ότι σκόπευα να πάω στο πορνομέγαρο εκείνη τη μέρα και με προέτρεψε να γράψω γι' αυτή εδώ αν μείνω ευχαριστημένος.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Δε χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος απ' τον ΤΡΟΠΟ που δουλεύει το πορνομέγαρο ότι μόνο χρυσός δεν είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom