Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
εισαι ωραιος τυπε ευχαριστω. δινεις απλοχερα πληροφοριες  :2funny: το αλβανακι αυτο το παιρνεις στο χοτελ φανταζομαι. δε μου λες, δεν εχει καμια συμμορια με 5-6 αλβανους νταβαδες ε? να παρκαροω και τη μηχανη ετοιμη να την κανω αν χρειαστει!! α και τι teen εννοεις? μη ειναι κατω των 18? ποσο ειναι, 13-14?

Ρε φίλε σοβαρέψου, teen είπε ο συναγωνιστής... Το γάμησες τελείως!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αν ο Jybe δεν  είναι  κλώνος  του  Θρούλη ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παρθενική επίσκεψη στο μαγαζί σήμερα το μεσημερι....προφανως πήγα νωρίς....κάθησα 1 ωρα περίπου και την περισσότερη ώρα ημουν μόνος μου με 10 γκόμενες να με κοιτάζουν,να με χαιρετάνε να μου χαμογελάνε....είπα ότι περιμένω κάποιον φίλο για να μην με ζαλίζουν....το επίπεδο των κοριτσιών είναι γενικά καλό.....
Ο χώρος καλός είναι,αλλά σχετικά μικρός.Ισως εχω υπ' όψιν μου μεγαλύτερα μαγαζιά.Σίγουρα ομως καλοφτιγμένος και ασφαλώς μοναδικός στο είδος του....Η barwoman ευγενέστατη,το ίδιο και ο νεαρός σερβιτόρος,ονόματι Σάκης,ο οποιος βέβαια σε ερωτησή μου για το ποιά είναι η Μάγδα,είπε οτι δεν ξέρει ονόματα...... :rockon:
Τέλος πάντων,έπιασα κουβέντα με 2-3 μέλη της Ρουμανικης παροικίας,αλλά δεν προχώρησα περισσότερο....Μία μόνο,ονόματι Μαργαρίτα,ωραίο κομμάτι,γυφτορουμάνα μελαχροινή,προχώρησε περισσότερο,με προσωπικό show...τι κωλοτούμπες έκανε στους καναπέδες,τι βυζιά πέταξε εξω,τι την κυλότα κατέβασε και έβαζε δάκτυλο,τι δεν έκανε.....Ολα αυτά ανακράζοντας ρυθμικά "τέλω γκαμίσι....τέλω γκαμίσι...."
Ακολουθώντας την γενικά αρχή ότι οι ωραίες κοπέλλες είναι συνηθως ξεπέτες,δεν τίμησα ούτε αυτήν....η αλήθεια είναι ότι αισθανόμουν λίγο αβολα,και ντράπηκα να ρωτήσω ονομαστικά μια μια,ώστε να χρησιμοποιήσω τα "σκονάκια μου",που λέγανε Ρεβέκκα,Μάγδα και Αλεξάνδρα.....έτσι αποχώρησα άπρακτος,αλλά θα επανέλθω σε καλύτερη ώρα,ώστε να μπορώ να κινηθώ άνετα και να μην είμαι σαν τη μύγα μες το γάλα....
Λίγο πριν φύγω,ενεφανίσθη συναγωνιστής,ώριμος,με καομπόυκο καπέλλο,το οποιο έγινε ανάρπαστο απο τις κορασίδες.....ντράπηκα να πάω να του μιλήσω,είχε πάντως μεγάλη οικειότητα με τις κοπέλλες.....είναι κανείς απο σας αγαπημένοι συναγωνιστές?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το καπέλο είχε φτερό ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παρθενική επίσκεψη στο μαγαζί σήμερα το μεσημερι....προφανως πήγα νωρίς....κάθησα 1 ωρα περίπου και την περισσότερη ώρα ημουν μόνος μου με 10 γκόμενες να με κοιτάζουν,να με χαιρετάνε να μου χαμογελάνε....είπα ότι περιμένω κάποιον φίλο για να μην με ζαλίζουν....το επίπεδο των κοριτσιών είναι γενικά καλό.....

Μία μόνο,ονόματι Μαργαρίτα,ωραίο κομμάτι,γυφτορουμάνα μελαχροινή,προχώρησε περισσότερο,με προσωπικό show...τι κωλοτούμπες έκανε στους καναπέδες,τι βυζιά πέταξε εξω,τι την κυλότα κατέβασε και έβαζε δάκτυλο,τι δεν έκανε.....Ολα αυτά ανακράζοντας ρυθμικά "τέλω γκαμίσι....τέλω γκαμίσι...."

Λίγο πριν φύγω,ενεφανίσθη συναγωνιστής,ώριμος,με καομπόυκο καπέλλο,το οποιο έγινε ανάρπαστο απο τις κορασίδες.....

Τί σκηνικά  χάνω  ο μαλάκας !!!

Ο νέος  πάντως  έχει ταλέντο .
Περιμένω , σύντομα , περισσότερα  και  πιο ουσιαστικά . 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

AMNEZIA GIRL

τρελό κορίτσι
τέλει γκαμίσι
κυλότα βγάζει
δάχτυλο βάζει

βυζά πετάει
λοξά κοιτάει
λοκό κουνάει
και ξεπουλάει !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάντως  με  το καουμπόυκο  καπέλο  τα  γύρωθεν  πρεζάκια  θα  πάθανε  εμπλοκή  νεφρού  από  το  γέλιο

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πλάκα πλάκα, για να κυκλοφοράς εκεί , πρέπει να είσαι απο Φίλ Ντέφερ και πάνω ,...

καπέλο, μπότες, σπιρούνια , τραπουλόχαρτα στα μανίκια και μακρύ δερμάτινο σακάκι ! Κομπλέ ! :grin:

Α ! Και μάτι, Αετίσιο !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
Ο χώρος καλός είναι,αλλά σχετικά μικρός.Ισως εχω υπ' όψιν μου μεγαλύτερα μαγαζιά.Σίγουρα ομως καλοφτιγμένος και ασφαλώς μοναδικός στο είδος του....Η barwoman ευγενέστατη,το ίδιο και ο νεαρός σερβιτόρος,ονόματι Σάκης,ο οποιος βέβαια σε ερωτησή μου για το ποιά είναι η Μάγδα,είπε οτι δεν ξέρει ονόματα...... :rockon:
Τέλος πάντων,έπιασα κουβέντα με 2-3 μέλη της Ρουμανικης παροικίας,αλλά δεν προχώρησα περισσότερο....Μία μόνο,ονόματι Μαργαρίτα,ωραίο κομμάτι,γυφτορουμάνα μελαχροινή,προχώρησε περισσότερο,με προσωπικό show...τι κωλοτούμπες έκανε στους καναπέδες,τι βυζιά πέταξε εξω,τι την κυλότα κατέβασε και έβαζε δάκτυλο,τι δεν έκανε.....Ολα αυτά ανακράζοντας ρυθμικά "τέλω γκαμίσι....τέλω γκαμίσι...."
Ακολουθώντας την γενικά αρχή ότι οι ωραίες κοπέλλες είναι συνηθως ξεπέτες,δεν τίμησα ούτε αυτήν....η αλήθεια είναι ότι αισθανόμουν λίγο αβολα,και ντράπηκα να ρωτήσω ονομαστικά μια μια,ώστε να χρησιμοποιήσω τα "σκονάκια μου",που λέγανε Ρεβέκκα,Μάγδα και Αλεξάνδρα.....έτσι αποχώρησα άπρακτος,αλλά θα επανέλθω σε καλύτερη ώρα,ώστε να μπορώ να κινηθώ άνετα και να μην είμαι σαν τη μύγα μες το γάλα....
Λίγο πριν φύγω,ενεφανίσθη συναγωνιστής,ώριμος,με καομπόυκο καπέλλο,το οποιο έγινε ανάρπαστο απο τις κορασίδες.....ντράπηκα να πάω να του μιλήσω,είχε πάντως μεγάλη οικειότητα με τις κοπέλλες.....είναι κανείς απο σας αγαπημένοι συναγωνιστές?

:headbang: :headbang: :headbang: Τζάμπα τό μάθημα......
τί σού είπα νά κάνης ??????

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πλάκα πλάκα, για να κυκλοφοράς εκεί , πρέπει να είσαι απο Φίλ Ντέφερ και πάνω ,...

καπέλο, μπότες, σπιρούνια , τραπουλόχαρτα στα μανίκια και μακρύ δερμάτινο σακάκι ! Κομπλέ ! :grin:

Α ! Και μάτι, Αετίσιο !

Αρκεί  το  καπέλο

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0

Α ! Και μάτι, Αετίσιο !

Chuck Norris θελεις να πεις!
μη λέμε τώρα και ανακρίβιες... :)

τις επόμενες μέρες αρχίζω περιοδίες
θα επανακάμψω δριμύτερος και μετα-δοτικός

:sunglasses:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συγγνώμη παμμέγιστε καθηγητά,ένα πμ μόνο πήρα,με συγκεκριμένη υπόδειξη....τι να κάνω ομως? να ρωτάω μία μία πως την λένε? ντράπηκα....ο καριόλης ο σερβιτόρος έκανε τον Κινέζο.......

α,έχω κι άλλα......σε κάποια στιγμή,2-3 κορασίδες παρήγγειλαν κλαμπ σαντουιτς το οποιο ετίμησαν παρέα με βαρύ τύπο,ίσως τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού? η οπτική μου γωνία δεν ήταν καλή για να αναμεταδώσω τα τεκταινόμενα,όμως θυμάμαι ότι τι σαντουιτς το παρήγγειλε η Μαργαρίτα με την "πονηρή" επισήμανση να έχει μπόλικη μαγιονέζα!!!!!!
Πάντως,έχω την αίσθηση οτι οι προτιμήσεις των θαμώνων είναι καθαρά επιλεκτικές.Το λέω αυτό,διότι κάποιες κορασίδες είχαν μια αλλη άνεση και τρελλό κέφι,ενω κάποιες άλλες φαινόντουσαν σαφώς παραπονεμένες και σε κακό κέφι....προφανώς,το "εισόδημα" δεν μοιράζεται ισομερώς και λογικό είναι...ειδικά μία,ονόματι Μόνικα νομίζω,μου έδωσε την εντύπωση οτι και τζάμπα θα ερχότανε....και βεβαίως,άλλες ντυμένες προκλητικά και άλλες πιο "casual", με παντελόνια,μπλούζες,κλπ....Ισως για να κρύψουν κάποιες ατέλειες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom