Παρθενική επίσκεψη στο μαγαζί σήμερα το μεσημερι....προφανως πήγα νωρίς....κάθησα 1 ωρα περίπου και την περισσότερη ώρα ημουν μόνος μου με 10 γκόμενες να με κοιτάζουν,να με χαιρετάνε να μου χαμογελάνε....είπα ότι περιμένω κάποιον φίλο για να μην με ζαλίζουν....το επίπεδο των κοριτσιών είναι γενικά καλό.....
Ο χώρος καλός είναι,αλλά σχετικά μικρός.Ισως εχω υπ' όψιν μου μεγαλύτερα μαγαζιά.Σίγουρα ομως καλοφτιγμένος και ασφαλώς μοναδικός στο είδος του....Η barwoman ευγενέστατη,το ίδιο και ο νεαρός σερβιτόρος,ονόματι Σάκης,ο οποιος βέβαια σε ερωτησή μου για το ποιά είναι η Μάγδα,είπε οτι δεν ξέρει ονόματα......
Τέλος πάντων,έπιασα κουβέντα με 2-3 μέλη της Ρουμανικης παροικίας,αλλά δεν προχώρησα περισσότερο....Μία μόνο,ονόματι Μαργαρίτα,ωραίο κομμάτι,γυφτορουμάνα μελαχροινή,προχώρησε περισσότερο,με προσωπικό show...τι κωλοτούμπες έκανε στους καναπέδες,τι βυζιά πέταξε εξω,τι την κυλότα κατέβασε και έβαζε δάκτυλο,τι δεν έκανε.....Ολα αυτά ανακράζοντας ρυθμικά "τέλω γκαμίσι....τέλω γκαμίσι...."
Ακολουθώντας την γενικά αρχή ότι οι ωραίες κοπέλλες είναι συνηθως ξεπέτες,δεν τίμησα ούτε αυτήν....η αλήθεια είναι ότι αισθανόμουν λίγο αβολα,και ντράπηκα να ρωτήσω ονομαστικά μια μια,ώστε να χρησιμοποιήσω τα "σκονάκια μου",που λέγανε Ρεβέκκα,Μάγδα και Αλεξάνδρα.....έτσι αποχώρησα άπρακτος,αλλά θα επανέλθω σε καλύτερη ώρα,ώστε να μπορώ να κινηθώ άνετα και να μην είμαι σαν τη μύγα μες το γάλα....
Λίγο πριν φύγω,ενεφανίσθη συναγωνιστής,ώριμος,με καομπόυκο καπέλλο,το οποιο έγινε ανάρπαστο απο τις κορασίδες.....ντράπηκα να πάω να του μιλήσω,είχε πάντως μεγάλη οικειότητα με τις κοπέλλες.....είναι κανείς απο σας αγαπημένοι συναγωνιστές?