The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
Μας λείπει κι ο θείος Πουρίνιο και μιά σοκολατόφατσα μελαγχολεί :'(
Συναγωνιστές τώρα χωρίς πλάκα και χωρίς πρωταπριλιάτικα ψέματα μαγδα τέλος από το ίδρυμα. Είναι οριστικό.
Πες μας κι εμάς βρε Θοδωρή, που 'χεις την πούτσα καθαρή...
λοιπον μαγκοπαιδο εγω εχω παει σαββατο κι ανεβηκα στο δωμα 1παρα[νυχτα]..μαλιστα επειδη ηταν μετα τις 12 πληρωσα για το δωμα 15ε..Παιδες τα σαββατα μεχρι τι ωρα δουλευει το μαγαζι και οι κοπελες?
Mαγκοπαιδο?Δεν καταλαβα το χαρακτηρισμο σε ξερω απο καπου και σου χω δωσει την εντυπωση του μαλακομαγκα?λοιπον μαγκοπαιδο εγω εχω παει σαββατο κι ανεβηκα στο δωμα 1παρα[νυχτα]..μαλιστα επειδη ηταν μετα τις 12 πληρωσα για το δωμα 15ε..
οχι,ρε φιλε μην αρπαζεσαι..καλος ειναι ο χαρακτηρισμος,οχι κακος..διαβασες καμμια βρισια? μηπως εχεις δει να φερθω πουστικα σε καποιον εδω μεσα? και απ τη ν απαντηση,ειδες να σ απαξιωνω?αν σε ειχα για μαλακομαγκα δε θα ασχολουμουν..Mαγκοπαιδο?Δεν καταλαβα το χαρακτηρισμο σε ξερω απο καπου και σου χω δωσει την εντυπωση του μαλακομαγκα?
ακου..εχω τα 2πλα σου χρονια ισως..αρα εισαι παιδι,για μενα...μαγκο παιδο ;)..αν δε σου κανει,τοτε ο.κ. με καποιους που δε γουσταρω εχω ανταλλαξει βαριες κουβεντες..με σενα δεν υπαρχει λογος..μετρα καλυτερα..Mαγκοπαιδο?Δεν καταλαβα το χαρακτηρισμο σε ξερω απο καπου και σου χω δωσει την εντυπωση του μαλακομαγκα?
Χαλαρωσε φιλε.Μου φανηκε ειρωνικο το υφος σου και δεν βρηκα το λογο αυτο ειναι ολο.ακου..εχω τα 2πλα σου χρονια ισως..αρα εισαι παιδι,για μενα...μαγκο παιδο ;)..αν δε σου κανει,τοτε ο.κ. με καποιους που δε γουσταρω εχω ανταλλαξει βαριες κουβεντες..με σενα δεν υπαρχει λογος..μετρα καλυτερα..
οχι παληκαρι..δεν εχω λογο να σε ειρωνευτω..ολα καλα.Χαλαρωσε φιλε.Μου φανηκε ειρωνικο το υφος σου και δεν βρηκα το λογο αυτο ειναι ολο.
εξαιρετικά!Πανσπερμία, άφθονο αλκοόλ,χοροί, λικνίσματα και γέλια των κορασίδων συνέθεταν το σκηνικό της χαράς του άντρα!