Παίδες πήγα κατά τις 20:30 σήμερα με πρόθεση να πάρω τις δύο αδερφές Ιωάννα - Μικαέλα μαζί αλλά τελικά πήρα μόνη της την Ιωάννα γιατί η Μικαέλα νταραβεριζόταν πολλή ώρα μ' ένα καψούρι στους καναπέδες με τον οποίο ανέβηκε κιόλας μετά πάνω... Ρε παιδιά τί βολικό πλάσμα είναι αυτή η Ιωάννα! Εκεί που τα συζητούσαμε για την τιμή τη ρωτάω (κακώς βέβαια) αν θέλει επιπλέον χρήματα για πρωκτικό και μου αρνήθηκε από μόνη της λέγοντάς μου ότι περιλαμβάνεται στην τιμή των 50 ευρώ! Τελικά ακόμη κι αυτά τα ζήτησε μετά το
μου έκανε εντύπωση... Επί του πρακτέου τώρα το γκομενάκι πανέμορφο (αν και η Μικαέλα που την είδα μου άρεσε ακόμη περισσότερο), ΤΡΕΛΟ βυζί για το σώμα της, μόνο ο κώλος της δε μ' άρεσε... Στο δωμάτιο πολύ βολική, δεχόταν κάθε καθοδήγηση, το βασικότερο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πίπα, το έβαζε ολόκληρο στο στόμα της μέχρι τη ρίζα... 2 φορές τη σταμάτησα για να μη χύσω πρόωρα, έκανα κι ακάποτο βέβαια (Μαλακία; Ίσως...) Όσο για τη συνέχεια πολύ καλές αντοχές, ιδιαίτερα στο πρωκτικό μ' εντυπωσίασε, την κάρφωνα μ' όλη μου τη δύναμη και δε διαμαρτυρόταν... Κατάθεση στα βυζιά τελικά. Το μόνο κακό είναι ότι ήταν ελαφρώς απόμακρη, να δω πότε θα βρω στο Amnezia ένα ζουζουνιάρικο μωρό... Μου είπε να γράψω και γι' αυτή εδώ, τελικά το
το διαβάζουν όλες για να μαθαίνουν τί λέει ο κόσμος γι' αυτές...