Μακάρι να είχε και μια υποτυπώδη πισίνα, ντεκόρ Χαβάης και τα μωρά με μαγιώ....Ο ζύθος να ρέει άφθονος και οι συμπαίχτες να απολαμβάνουν τα .....αντρικά προνόμια!
Το μυαλό σου στα FKK εσένα......
Μακάρι να είχε και μια υποτυπώδη πισίνα, ντεκόρ Χαβάης και τα μωρά με μαγιώ....Ο ζύθος να ρέει άφθονος και οι συμπαίχτες να απολαμβάνουν τα .....αντρικά προνόμια!
Ρε συναγωνιστές που ακριβώς θα γίνει το καλοκαιρινό μαγαζί σε ποιο σημείο ακριβώς του μαγαζιού ;
να φορεσεις και τσιγκινο σωβρακακι, σε λιγο θα σκασει ο γουμαν για τις αδερφες και πρεπει να εχει πολλες καυλες.... γι αυτο φορα το τσιγκινο μην εχουμε κανενα απροοπτοΉρθε η ώρα για το μεσημεριανό καφεδάκι με συνοδεία σιγαρέτων και όμορφες παρουσίες γύρω μου...
Ήρθε η ώρα για το μεσημεριανό καφεδάκι με συνοδεία σιγαρέτων και όμορφες παρουσίες γύρω μου...
;) ;) ;)Ρε μπας και το pitsirikos1 είναι παραπλανητικό και είσαι μπαμπαλήκος ??
Τέτοιοι καθόμασταν χτες στα έδρανα…………
Γιατί ρε μάστορα?????????????? Τόσο μελάνι έχει χυθεί σ'αυτό το νήμα κι εσύ πετάς έτσι απλά τα δυσεύρετα ευρά σου?επισκεψη πρωτη φορα απογευμα, αρχικα χαρηκα που βρηκα να παρκαρω στα 50μ, μετα εκανα το σταυρο μου που εφτασα και εφυγα σωος με τις φατσες που συναντησα στη διαδρομη.
Το μπαρ ομορφο, με καμμια 20αρια γυναικες, οσο εβλεπε το ματι μου μετριοτης, λιγοτεροι αντρες. Καθησα κοντα σε καποια Μονικα με ομορφο πρόσωπο αλλα σωμα χαλαρο επιμελως κρυπτομενο σε στενα ρουχα.
Εμμονη της να παμε επανω, και δικη μου περιεργεια να τεκμηριωσω την αρμονικη συνεργασια μπαρ-ξενοδοχειο.
Ακολουθησε 15 λεπτη ξεπετα εκμεταλευομενη με την εμπειρια της την συγκινησιακη μου φορτιση
Χτες ο Κλουζω επί τω έργω!
Άφιξη περί 14:00 .
Κύριοι η άνοιξη μπήκε και στο Μαν ρέει όπου φορέθηκαν και τα πρώτα μίνι φουστάκια
Κλαούντια – Άντρα έξω ο κωλος (για την β φόρα παρτίδα και η κυτταρίτιδα)!
Ιωάννα εντυπωσιακή (μακρυπόδαρη) δεν χρειάζεται να βγάλει κωλο!
Εκκωφαντικά απούσα η Μάγδα!
Το πρωτοφανές χθες ήταν η άνετη επικράτηση της αριστεράς!
Δεξιά – Αριστερά σημειώσατε 2 !!
Αυτό δεν ξανάγινε ρε παιδιά.. από την δεξιά η Ιωάννα και η Λωρένα πήγαν ένα δρομολόγιο και οι άλλες 0.
[size=10pt][size=10pt]Από την άλλη η Μόνικα πήγε 3 η 4 και το ένα πρέπει να ήταν νέο ξεπετορεκορ ,επέστρεψε στα 17 λεπτά![/size][/size]
Πιο pitsirikos δεν γινεται.........Ρε μπας και το pitsirikos1 είναι παραπλανητικό και είσαι μπαμπαλήκος ??
Τέτοιοι καθόμασταν χτες στα έδρανα…………
Πιο pitsirikos δεν γινεται.........
Εγω εχω σκοπο το πρωτο μου βημα να το κανω με την Αλεξανδρα
Τι λενε οι εμπειρωτεροι
Δεν εχω διαβασει κατι αρνητικο για την εν λογω κορασιδα
Στην χειροτερη να το παιξω καμικαζι και οτι βγει........για βοηθείστε συναγωνιστές...την κοιτάζει, αλλά το βήμα δεν το κάνει...όποιος μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία για την όμορφη κορασίδα, ευπρόσδεκτος !
Για πειτε 4-5 στανταρακια.Μονο την Ιωαννα και τη Μαγδα εχω ακουσει.Αλλες?
διαβαστε ρε μια δυο σελιδες ....σιγουρα θα σχολιαζουν τις ξεπετες Κλαουντια -- Μονικα!
για βοηθείστε συναγωνιστές...την κοιτάζει, αλλά το βήμα δεν το κάνει...όποιος μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία για την όμορφη κορασίδα, ευπρόσδεκτος !
Μιας και όποιος προσπαθήσει να διαβάσει 200+ σελίδες η έχυσε η έχασε...Στην χειροτερη να το παιξω καμικαζι και οτι βγει........