greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!! θα το δοκιμάσω και θα βάλω αναφορά!
Το μεσημέρι, στη διασταύρωση Καποδιστρίου & Γάμα Σεπτεμβρίου, νεαρές Ανατολικοευρωπαίες έκλειναν το μάτι σε περαστικούς.
Τη νύχτα, στην ίδια γωνία, το μάτι το κλείνουν Αφρικανές.
Τη μέρα οι λευκές, τη νύχτα οι μαύρες.
Στην πλατεία Ανεξαρτησίας, ή αλλιώς Βάθης, ή αλλιώς Βάθη, ή αλλιώς Βάθους, στο Amnezia, ο έγχρωμος βεληγκέκας έκανε ηλιοθεραπεία στην είσοδο.
Στα ενδότερα, γνωστά πρόσωπα, εκδιδόμενα και μη.
Το σκηνικό των 73 ευρώ.
Μ Α Γ Κ Α Σ .....
Στο δικό μας στην Καλογρέζα αποβάλλουν τις νοσοκόμες με την αιτιολογία ότι προκαλούν-ταράζουν τα πουρά!
Κάνε μεταγραφή.
....και καλά αυτές οί νοσοκόμες ΚΥΡΙΕ,έχουν το φλερτάκι τους,χαριεντίζονται, κουλούρα να πάρουν καί οί δύο αφού χαχανίζουν και μασάνε τσίχλα ΟΛΗ την ώρα.
Εγώ?
Εγώ?? (ξαναλέω)
Τι ζήτησα?
Ένα βαθμούλη πού να άντικατοπτρίζει ότι έμαθα τά τελευταία χρόνια στό man ray...........
Θα μού τον δώσετε?
Δέν είναι παρακαλητό, Καθηγητά μου...διεκδίκηση είναι !!!!!
Τρίξι καὶ Ἔμυ αἱ ὁποῖαι δὲν εὑρίσκονται πλέον ἀνάμεσὰ μας... (ἐπαγγελματικῶς).Παιδες ποιες κοπελες απεικονιζονται στις φωτο?
επισης θα ηθελα να μαθω ποια απο τα στανταρακια δεχετε εκτονωση μεσα στην στοματικη κοιλότητα ? και αν υπαρχει καποια που να κανει και καταπωση
επισης θα ηθελα να μαθω ποια απο τα στανταρακια δεχετε εκτονωση μεσα στην στοματικη κοιλότητα ? και αν υπαρχει καποια που να κανει και καταπωση
Γιατί άραγε βλέποντας το βίντεο που ευγενώς μας προσφέρατε ο νους μου πήγε στην Μιχαελα??
αυτες τισ κυριες τισ εχω ηδη δωσει τους χυμους μου , μιλαμε για κατι αλλο αν και ιωαννα εχω να την δω καιροΜόνο έκτόνωση στό στόμα .......Ιωάννα , Μικαέλα
πάρε 2 όνόματα τώρα , καί μάθε άγαπητέ νά μήν
τά θέλης όλα έτοιμα ..........
ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΟΛΙΓΟΝ τό θρέντ Ε ???????????