pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
ακομα ρε συναθλητη δεν εχεις παει??? αντε απο το 2009 θες να πας....
Το καλό πράμα αργεί
ακομα ρε συναθλητη δεν εχεις παει??? αντε απο το 2009 θες να πας....
ενταξει ρε λαγαρε εσυ θες να πας στο βερολινο εγω στην ταυλανδη και ο γουμαν στην πλατεια βαθης .... ευχομαι σε ολους μας να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μας....Θα θυμίσω λίγο τον ποιητή, που λέει να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη, γιατί ποιο πολύ αξίζει η διαδρομή και η προσμονή από την άφιξη.
Και εγώ από τότε που διάβασα για Άρτεμις –Βερολίνο (2008-2009), θέλω να πάω και συνέχεια προγραμματίζω, αλλά τελικά δεν αξιώθηκα και παίρνω υποκατάστατα στο πορνομέγαρο της Βάθης!
Μη το γελάς άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
ενταξει ρε λαγαρε εσυ θες να πας στο βερολινο εγω στην ταυλανδη και ο γουμαν στην πλατεια βαθης .... ευχομαι σε ολους μας να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μας....
Το θρεντ του Πορνομέγαρου έχασε τη δημοτικότητα του?
Είναι μέρες τώρα που σπανίζουν τα νέα πόστς.
Τι να συμβαίνει άραγε????
Μήπως έχετε βρει νέες φωλιές και τις κρατάτε μυστικές?
Μήπως τα λεφτά άλλαξαν χέρια ?
Μήπως η εξάρτηση που με ταλαιπωρεί φούντωσε?
Απουσιάζει και ο Αγιάννα !
Θα προσέλθω για επιτόπια έρευνα…….
Θα τσεκάρω και το τοσταδικο με τα κινέζικα που ανάφερε ο Πύραυλος!
Άμα πετυχω Μάγδα θα …..θα …….και θα!
Και η ερώτηση ………..
Το τατού της Εβελίνας, ακόμα δεν βρέθηκε κανείς σύντροφος – τρόφιμος στο Πορνομέγαρο να το περιγράψει με σαφήνεια και με όλες του τις λεπτομέρειες?
συναγωνιστές, απο θεσσαλονίκη είμαι, θέλω στο άμεσο μελλον να επισκεφτώ το εν λόγω ίδρυμα.μια ερώτηση, γενικότερα οι κοπέλες έρχονται και σου μιλάνε όπως στα κωλόμπαρα, ή εσύ "σταμπάρεις" κάτι και κάνεις κίνηση. ρωτάω, γιατί απ' ότι διαβάζω πρέπει να είναι αρκετά "καθως πρέπει" σε σχέση με άλλα μαγαζιά. και ακόμη κάτι: η γειτονιά είναι επικίνδυνη το βράδυ??
συναγωνιστές, απο θεσσαλονίκη είμαι, θέλω στο άμεσο μελλον να επισκεφτώ το εν λόγω ίδρυμα.μια ερώτηση, γενικότερα οι κοπέλες έρχονται και σου μιλάνε όπως στα κωλόμπαρα, ή εσύ "σταμπάρεις" κάτι και κάνεις κίνηση. ρωτάω, γιατί απ' ότι διαβάζω πρέπει να είναι αρκετά "καθως πρέπει" σε σχέση με άλλα μαγαζιά. και ακόμη κάτι: η γειτονιά είναι επικίνδυνη το βράδυ??
Καμία σχέση τύπε. Μπροστά του τα κωλόμπαρα είναι παρθεναγωγία.
Στιλ σουβλατζίδικο "πίασε 2 απ' ολα" είναι η φάση.
Βέβαια η φαντασία του καθενος οργιάζει και μπορει να φαντάζεται οτι βρίσκεται στο bar του Rich και να βγάζει γκόμενα...
ασε μας ρε προμοτορακο γουμαν.... δηλαδη στο μανρει δεν κινδυνευεις???? αααα επι της ευκαιρειας την προηγουμενη εβδομαδα εκλεισαν 2 χρονια απο το μεγαλο πεσιμο.....Χαλαρώστε. Το ότι τσιμπάς όποια θες και πας και τη γαμάς δε σημαίνει ότι το μαγαζί είναι περισσότερο λάσπη απ' τα κωλόμπαρα. Αν πάει κάποιος σε αληθινά κωλόμπαρα που βρίσκονται εκεί στην περιοχή κινδυνεύει ακόμα και που θα πατήσει το πόδι του. Και η σωματική του ακεραιότητα και κυρίως η τσέπη του.
οτι πεις.... απλα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσοςΤο μαγαζί είναι κυριλε φιλαράκι, ωραίος χώρος ωραία μουσική και πληρώνεις ότι παίρνεις. Καμία σχέση με κάτι κωλόμπαρα του αισχύστου είδους που πληρώνεις σαν μαλακας και στο τέλος αφού έχεις δώσει του κόσμου τα λεφτά καταλήγεις να τον παίζεις αντί να γαμας. Θεσσαλονικιε κατεβα αθήνα και μην αγχώνεσαι θα περάσεις σούπερ. Και αν διαλέξεις και στάνταράκι ακόμα καλύτερα
Εγώ θέλω να ξαναγυρίσω στο ΚΑΠΗ από το οποίο με έχουν αποβάλει δια παντός δίοτι έβαζα χέρι στις νοσοκόμες .
ασε μας ρε προμοτορακο γουμαν.... δηλαδη στο μανρει δεν κινδυνευεις???? αααα επι της ευκαιρειας την προηγουμενη εβδομαδα εκλεισαν 2 χρονια απο το μεγαλο πεσιμο.....
Εγώ θέλω να ξαναγυρίσω στο ΚΑΠΗ από το οποίο με έχουν αποβάλει δια παντός δίοτι έβαζα χέρι στις νοσοκόμες .
θειο θα σε κάνω ίνδαλμα μουΕγώ θέλω να ξαναγυρίσω στο ΚΑΠΗ από το οποίο με έχουν αποβάλει δια παντός δίοτι έβαζα χέρι στις νοσοκόμες .