Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 711K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Μηνύματα
380
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Πόσο το μαλλί φίλε μου και για τις 2;
οπου τις πιασεις ειναι φιλε αναλογως την πεινα και την ωρα !!!το κανονικο κυμαίνεται στα 50 η μια . για μιση ωριτσα . τωρα τι θα πεις τι θα εκματελευτεις ειναι στην δικια σου ευχερεια
 

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
162
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συνεορτάσομεν τα γενέθλια της barwoman κορασίδος -κεράκια τουρτα-μετά εκΛεκτων συνοδοιπόρων.Νάστε καλά παιδιά πάντα τέτοια.Αχ κι αυτά τα ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ..... :'( :'( :'( :'(
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
περασμα σημερα για χαλαρο καφεδακι . επιλογη τησ αδερφες εκ ρουμανιας . μπορω να πω οτι ναι συγκαταλεγονται στις τιμιες επιλογες. θα τις ξανατιμισω σιγουρα

Είσαι σίγουρος ότι προτίμησες και τις 2? :think: Γιατί εμείς..... άλλα είδαμε. ;)
 

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Μηνύματα
275
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Καλώς τονε, κι ας άργησε..... Εσύ ποιά κορασίδα έχεις τιμήσει τελευταίως? :think:

Tην κλασσική τριάδα που συγκατοικούν εδώ και χρόνια στην Αθήνα

Γιατί να κάνω πειράματα ?
 

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Μηνύματα
380
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Είσαι σίγουρος ότι προτίμησες και τις 2? :think: Γιατί εμείς..... άλλα είδαμε. ;)
ναι και τις δυο ανηφορισα εισ τισ κλινες με την ξανθια ,μετα δεκαλεπτου ομως ειπα να δοκιμασω διπλο και με την μικρα μελαχροινη . ειδοποιηθικε λοιπον και ηρθε να ολοκληρωθει η θεραπεια του πεος μου
 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Μηνύματα
4.025
Like
4
Πόντοι
16


Χθες περί ωραν δεκάτην εβδόμην  απογευματινή κατέγραψα τα εξής:
1  Στο πρώτο τραπέζι (είσοδος από την δεξιάν  πάντα) δυο αγωνιστές ο ένας με γυαλιά ο έτερος με άσπρα μαλλιά (πρώιμα όχι μεγάλης ηλικίας )στη συνέχεια προσετέθη και τρίτος στην παρέα!
2  Στο επόμενο τραπέζι μοναχικός συναθλητής ασχολούμενος με το κινητό  του.
3  Εν συνεχεία μεσόκοπος αγωνιστής με γυαλιά και μούσι (όχι γενειάδα) αξιολογούσε τα τεμάχια.
4  Στο προ της τουαλέτας τραπέζι έτερος γκριζομάλλης χώστης ταλεγε με δυο νεαρές (από τις άκυρες από εμέ) η μια νομίζω λέγεται Μελισα  (αυτή με τα στενά σουτιέν) .
5  Επί του μπαρ καβλάντιζαν δυο με τις Ναντιν ,Ρεβέκκα , ο ένας θηριώδης κουβάλαγε και κράνος.
6  Επί του πάγκου λίγο μετά το ταμείο έτερος κέρασε κατιτίς την Ρωξάνη (μάλλον προηγουμένως τον κερνούσε αυτή επί κλίνης άνωθεν)
7  Ηχηρά  η απουσία της Σιμονας……
8  Απούσα και η σοκολάτα!
9  δυο τρεις νέες αφίξεις δεν αξιολογήθηκαν…..
10  Προσπάθησα να απεμπλακώ από Μάγδα και το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσω μετά τον καφέ αγαμητος!!
11 Ήρθε να πιάσει δουλειά και η Εβελινα στις ομορφιές της !(άλλο μέγα απωθημένο μου)
              Την «πιτσίλισε» κανείς???????????????
              Πέστε μου σκάω με το κοντοπουτανοκαβλο!
Αυτά χθες……….. 
 

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Μηνύματα
157
Like
0
Πόντοι
1



Από αυτά που διαβάζω βγάζω το συμπέρασμα ότι χθες σημειωθήκαν «πιένες» στο αγαπημένο  Ίδρυμα της Ανεξαρτησίας!
Δυστυχώς δεν κατάφερα να συμμετέχω και αυτοπροσώπως και θα τη «βγάλω »πάλι με τις περιγραφές των  συντρόφων.
Βλέπω μνεία και για νέες αφίξεις ….υπάρχει δοκιμή??
Αναφέρατε παρακαλώ!
Από το ρεπορτάζ του Λαγαρού βλέπω ότι χθες πρέπει να «τσίκνισαν» πρόωρα αρκετοί αγωνιστές των Ρουμανικών υψωμάτων---σπηλαίων----κοιλοτήτων κλπ.
Εν αναμονή για τις περιγραφές τους…..
 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
2.676
Κριτικές
190
Like
12.216
Πόντοι
34.267
Το νου μας συμπαίχτες....καραδοκεί ο Big Brother Λαγαρός που καταγράφει τις κινήσεις μας!!!! :police:(πλάκα κάνω..)
Αγαπητέ Λαγαρέ, λησμόνησες να αναφερθείς στην παρέα των 5-6 "φουσκωτών" μαγκιτών, που είχε αναπτυχθεί στους καναπέδες, στο βάθος, απέναντι της εισόδου. Οι οποίοι εκάλεσαν πρόσκαιρα τη νέαν μελαχροινήν κορασίδαν, αγνώστου ονόματος, με το απίθανο κορμί και το πανέμορφο μπούστο. Η οποία υστερεί σε πρόσωπο και επρότεινε ο Agiana στάση πισωκολλητού, με σκοπό το θαυμασμό του κορμιού και μόνον.  
Η δε ΙΟΝ αμυγδάλου πέρασε αίφνης από την πίσω μεριά του μπαρ, προς τις τουαλέτες, και εχάθη, προφανώς, στα άνωθεν πατώματα της ηδονής. Η κοινή συζήτηση των μελών για τη συγκεκριμένη, ενδεχομένως, της αύξησε δραματικώς την πελατείαν.
Το καυλοράπανο, η Πολωνέζα μπαργούμαν, εισήλθε βαστάζουσα γλύκισμα εντός κυτίου. Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια άφιξής μου στο χώρο, την εμπάνισα κινούμενη και λικνίζοντας τα αξιόμαχα οπίσθιά της, εντός του μαύρου κολάν, και δεν άντεξα-αν και δεν το συνηθίζω-και την απεκάλεσα καύλα και αρρώστια, επί της οδού Μάγερ. Λίγο πριν εισχωρήσω στην αίθουσα, έμπαινε αυτή μέσα και με χαιρέτησε με....νόημα αφήνωντάς με ελαφρώς μακάκα! Όταν δε, μας έφερε το κέρασμά της άδραξα της ευκαιρίας να της δώσω δυό γλυκά φιλιά στα βελούδινα μαγουλάκια της.
Κι η σερβιτόρα η κοντούλα, αν και σχετικώς άκεφη, ανέσταινε και πεθαμένο.
Χάρμα ειδέσθαι και η Ιωάννα που αποφάσισε, επιτέλους να αλλάξει το casual στυλ και άφησε εκτεθειμένη την προκλητική της πλάτη-με το totoo-ενώ το παντελόνι και η μπλούζα της αναδύκνειαν τα σωματικά της προσόντα. Το υπέροχο σύνολο συμπλήρωνε το ανανεωμένο μαλί με τις κυματοειδής πινελιές.
Στα new entry και ένα ξανθό, το δεύτερο στη σειρά από τα δύο ξανθά της δεξιάς πτέρυγας και τελευταίο από τα "εκτιθέμενα" κορίτσια, κάτι λέει...θέλει περαιτέρω έρευνα. Γενικά το mood, ίσως λόγω των γενεθλίων της Πολωνέζας, ήταν ανώτερο από τις τελευταίες μου επισκέψεις.
Ιδιαίτερη μνεία για τους δύο φίλους Tiop και Agiana, που εκτός της ευγένειας και ήθους που αποπνέουν, μας ένωσε η κοινή χημεία, έτσι τουλάχιστον αισθάνθηκα εγώ, και θεωρώ ότι μαζί με τον Tyrael κατατάσσονται στους φίλους που νιώθω ότι τους γνωρίζω χρόνια και όχι μέσα από ένα ιστότοπο.
Φίλοι μου σας ευχαριστώ γιατί με τη παρέα σας ξεχάστηκα λίγες ώρες από το πρόβλημα των τελευταίων ημερών...Ξέρετε εσείς.. ;)
 

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Μηνύματα
380
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εκατσα λοιπον να απολαθσω το καφεδακι μου και εγω ηρεμα στην αριστερα πλευρα του μπαρ !!. καθως λοιπον περιεργαζομουν το χωρο, ακουγα πολα πσσιττ και αναρωτιουμουν , εχει γατεσ το man ray ??   :huh: . αφου απολαυσα τισ πρωτες γουλιες καιμιλησα στο κινητο μου ωστε να μην εχω περιεργες κλησεις μετα , ειπα να σχοληθω με τις θαμωνες του εν λογω bar . ηρθε λοιπον μια μανταλενα ρουμανα μαυρομαλλα ,καλο κορμακι και μοθ λεει sex  απο ολα . τι λες τωρα βαζει και τζατζίκι ακου απο ολα !!! ρωταω κολι παιζει ?? οχι η κυρια !!!!  ποτισμα παιζει  :pipa1: ? οχι η κυρια !!! ε  τοτε αντε γεια !!! καλω την μεγαλη αδερφη ευκολη συνενοηση , απλα πραγματα ρε παιδι μου ,και ανηφορισα τον δρομο για το δωματιο του 3 οροφου . εκει λοιπον θελησα να τιμησω και την μικρα αδερφή , η οποια ηρθε γρηγορα στο δωματιο . αφου λοιπον ξεβρωμισαμε ξαπλωσαμε και αρχισαμε τα σεξουαλικα κολπα . ευρεθησαν 2 ομορφα κολαρακια τα οποια και ετιμιθηκαν δεοντως , 4 μεγαλα φυσικα βυζια τα οποια και αυτα νιωσαν την χαρα τους , το τελος βρηκε τισ κυριες γονιπετις να περιμενουν με χαρα το λευκο ορμονουχο υδωρ , το οποιο απλοχερα τουσ το χαρισα ,δινοντασ τεσ να καταλαβουν οτι θα εχει και συντομη συνεχεια !!! αυτα τα ολιγα !!  
 

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Μηνύματα
157
Like
0
Πόντοι
1
. ευρεθησαν 2 ομορφα κολαρακια τα οποια και ετιμιθηκαν δεοντως ,  

Α  αυτό αποτελεί ΤΗΝ είδηση (για μένα),διότι είχα μείνει στην ιδέα ότι η Μιχαελα (εντυπωσιακό  :pipa2:, :pipa2:) δεν παραχωρούσε πρωκτό!
Έτσι την είχα κόψει για ένα διάστημα, αν και υποψιαζόμουν ότι είχε εμπλουτίσει το μενού της.
Με την παραπάνω σαφή περιγραφή , σιγουρεύτηκα και θα δοκιμάσω με πρώτη ευκαιρία!
Ευχαριστώ συναγωνιστή ,γιατί εύκολα μπορείς να πληροφορείσαι δια τα προσφερόμενα από τις νέες ,αλλά είναι δύσκολο να μαθαίνεις το νέο κατάλογο από τις «γνωστές» 
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom