magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Κυριος. δεν το αμφισβητισα..Αν ανατρέξεις τα χθεσινά Posts, θα διαβάσεις ότι είχα ήδη αναγγείλει την παρουσία μου εκεί.
Κυριος. δεν το αμφισβητισα..Αν ανατρέξεις τα χθεσινά Posts, θα διαβάσεις ότι είχα ήδη αναγγείλει την παρουσία μου εκεί.
και εγω το ιδιοΑν ανατρέξεις τα χθεσινά Posts, θα διαβάσεις ότι είχα ήδη αναγγείλει την παρουσία μου εκεί.
Αγαπητέ Λαγαρέ, λησμόνησες να αναφερθείς στην παρέα των 5-6 "φουσκωτών" μαγκιτών, που είχε αναπτυχθεί στους καναπέδες, στο βάθος, απέναντι της εισόδου. Οι οποίοι εκάλεσαν πρόσκαιρα τη νέαν μελαχροινήν κορασίδαν, αγνώστου ονόματος, με το απίθανο κορμί και το πανέμορφο μπούστο. Η οποία υστερεί σε πρόσωπο και επρότεινε ο Agiana στάση πισωκολλητού, με σκοπό το θαυμασμό του κορμιού και μόνον.
Αγαπητε Λαγαρέ συμφωνω με την παραθεση 2265 που έκανε ο mysterious και πιστεύω ότι ο καθένας απο εμας έχει αφήσει ήδη με τον τρόπο που γράφει το αποτύπωμά του.ΕΤΣΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΆ.Φίλε μου θέλω να λύσω το πρόβλημα της διατήρησης της ανωνυμίας που υπάρχει στο ΝΕΤ .
Δηλαδή να μπορώ να γράφω αβίαστα τις απόψεις μου χωρίς να σκέπτομαι τις αντιδράσεις των κορασίδων η των «κύκλων» τους.
Έχω την πείρα από τα «μασατζίδικα» όπου για διάφορους λόγους, πολλοί απλοί «χρήστες» αφού «ξεσκεπάστηκε» το νικ τους στις θεραπεύτριες, κατάντησαν διαφημιστές.
Αυτό θέλω να αποφύγω δεδομένου ότι οι κορασίδες του Μαν ρέι σερφάρουν τακτικά και βελτιώνουν και την ικανότητα τους στην ανάγνωση.
Χθες λοιπόν ενώ σκέφτηκα ότι η παρέα σας ήταν «γνωστή», και μάλιστα και ιντερνετικα συμπαθής σε μένα, (συγκεκριμένα προβληματιζόμουν μεταξύ αμτζικ-αγιαννα-τυραελ-τεο-τιοπ-ματζεστικ-πηραυλος} δεν συστήθηκα για να μη αποκαλύψω εκεί μέσα το νικ μου .
Σας έχει απασχολήσει αυτό ?
Δεν είχα και χρόνο, και αφού δεν αποδεσμεύτηκα και από το «μαράζι» της Μάγδας και της Ιωάννας( λόγω του νέου επιτυχούς λούκ ),αποχώρησα αγάμητος όπως προείπα.
Αν ανατρέξεις τα χθεσινά Posts, θα διαβάσεις ότι είχα ήδη αναγγείλει την παρουσία μου εκεί.
θυμάμαι με νοσταλγία και το 204 ~στο πρώτο hit εκεί με Ναντίν~....Κατευθείαν στο 201 ή 2 ή 3 ..
Δέν είπαμε ότι πλέον
δέν θά περνάμε άπό τό μπαρ ????
Κατευθείαν στο 201 ή 2 ή 3 .......
Μέγα σφάλμα φίλτατε! Περνάμε απ΄το μπαρ να χαιρετήσουμε τους φίλους μας που με τη σειρά τους θα μας ευχηθούν "καλό βόλι". Κι έται θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που γράφει κι ο εξέχων μειδιάζων μαργαριτούλης
αυτό δεν είναι απλά ένα κατάστημα για ψώνισμα...μπορούμε να απολαύσουμε μαζί τα Κορίτσια !!!
αυτό δεν είναι απλά ένα κατάστημα για ψώνισμα...
είναι το άντρο της ακολασίας....
{και δε με χαλάει καθόλου..... ;)}
σήμερα ειδικά ;), έχω ένα μικρό κόλλημα....Θα έρθεις ??
Πάντα πρωτοπόρος,προοδευτικός και εναλλακτικος!!!!!!!Εκτός, κι αν περνάμε από το μπάρ, ΜΕΤΑ τη συνεδρία, για να ανταλλάσουμε απόψεις και βιώματα με τους εκεί παρεπιδημούντες συναγωνιστές..... ;)
κοιτα και καμια σελιδα πιο πισω....ολα στο πιατο τα θελουμεπαιδια εκτος απο τν λορεναα ποια αλλη αξιζει εδω μεσα?μπορει να πει κανεις ονοματακι??..
κοιτα και καμια σελιδα πιο πισω....ολα στο πιατο τα θελουμε
[/quot
ενταξει δικιο εχεις?αλλ κακο ειναι να πεις ενα δυο ονοματα?ε φιλε μ?
Εχεις πμκοιτα και καμια σελιδα πιο πισω....ολα στο πιατο τα θελουμε
Ποια είναι η λορενα ρε συναγωνίστη; τόσο καιρό εκεί μέσα, δεν την ξέρω