amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.079
- Πόντοι
- 22.785
ΑΞΙΟΣ!!!!
Χάρε, μην ψάχνεις να μέ βρεις στα πέρατα του κόσμου
μά σάν περάσω τα έκατό θά έρθω μοναχός μου!!!!!!!
ΑΞΙΟΣ!!!!
Χάρε, μην ψάχνεις να μέ βρεις στα πέρατα του κόσμου
μά σάν περάσω τα έκατό θά έρθω μοναχός μου!!!!!!!
τελικα amjik αυτο δεν μας το εκανες λιανα........πολυ καλημερα σας.αυτο το αδαμων τι...εστι?
τελικα amjik αυτο δεν μας το εκανες λιανα........πολυ καλημερα σας.
Υπάρχει μία περιοχή που λέγεται Αδάμες. Παλιότερα (πολύ) έλεγαν "αυτός είναι παλλικάρι εξ Αδάμων" εννοώντας ότι ήταν εύπορος (ανεξάρτητα αν η καταγωγή ήταν από εκεί ή όχι) μιάς και οι περισσότεροι στις Αδάμες ήταν πλούσιοι γαιοκτήμονες.
και για οσους ψαχνουν την κλαουντια ρωτηστε τον bakalhs...
Η Κλαούντια, προκειμένου να καταφέρει να εργασθεί, αυτοϋποβιβάστηκε από τον Οίκο Amnezia στον Οίκο Φυλής 54.
Όπως ο Μήτρογλου που έφυγε από τον ΟΣΦΠ και πήγε στον Πανιώνιο για να καταφέρει να παίζει.
Το μακρύ πέος του bakalhs την ξετρύπωσε και την καταγάμησε, μάλιστα ενώπιον μαρτύρων.
Πριν και μετά τη συνουσία της με τον bakalhs, η Κλαούντια ακκιζομένη στο χώρο υποδοχής και επιδείξεων του Οίκου, αλληλοεναγγαλίζονταν, αλληλοθωπεύονταν και αλληλοασπάζονταν με έναν από τους μάρτυρες της σκηνής.
Στο τέλος, αντάλλαξαν όρκο για γάμο.
ρωτησα γιατι εντελως τυχαια βρεθηκα σε σπιτι απο αλβανα για δουλεια και ειδα μια φωτο που ηταν ιδια η μαρια.Σε ερωτηση μου ποια ειναι αυτη η ομορφη μου ειπαν -η αννιετα η καπως ετσι που αρραβωνιαστηκε τον ξαδερφο μας...περιοχη Ν.Κηφισιας....γιαυτο και η απορια για τις αδαμες...Υπάρχει μία περιοχή που λέγεται Αδάμες. Παλιότερα (πολύ) έλεγαν "αυτός είναι παλλικάρι εξ Αδάμων" εννοώντας ότι ήταν εύπορος (ανεξάρτητα αν η καταγωγή ήταν από εκεί ή όχι) μιάς και οι περισσότεροι στις Αδάμες ήταν πλούσιοι γαιοκτήμονες.
Η Κλαούντια, προκειμένου να καταφέρει να εργασθεί, αυτοϋποβιβάστηκε από τον Οίκο Amnezia στον Οίκο Φυλής 54.
Όπως ο Μήτρογλου που έφυγε από τον ΟΣΦΠ και πήγε στον Πανιώνιο για να καταφέρει να παίζει.
Το μακρύ πέος του bakalhs την ξετρύπωσε και την καταγάμησε, μάλιστα ενώπιον μαρτύρων.
Πριν και μετά τη συνουσία της με τον bakalhs, η Κλαούντια ακκιζομένη στο χώρο υποδοχής και επιδείξεων του Οίκου, αλληλοεναγγαλίζονταν, αλληλοθωπεύονταν και αλληλοασπάζονταν με έναν από τους μάρτυρες της σκηνής.
Στο τέλος, αντάλλαξαν όρκο για γάμο.
Σήμερα Τρίτη, θα ευρίσκομαι μετά αξιότατου συναγωνιστού στον οίκο. Όποιος επιθυμεί να μας ακολουθήσει, ας στείλει pm.
Καλημέρα εκλεκτέ συναγωνιστά! ;)
Θα είσθε αξιόμαχος σήμερα?
Την καλημέρα μου και στον εξέχοντα Λάγαρο που έχει χύσει τόνους μελάνι στο νήμα τούτο προς ενημέρωσίν μας.
Επέστρεψε, προφανώς, δριμύτερος.
Άπογευματοβραδυνό πέρασμα στά καλντερήμια τού πόθου , διά τό
σοκολατένιο έδεσμα ....... ΄όπως πάντα πρόσχαρη καί ύπομονετική
σέ όλα..........
Ή είσαι χαρισματικός και λες πολλά χωρίς να λες τίποτα....., ή μας δουλεύεις.