Νέα

Πιστεύετε ότι τη γκόμενά σας την έχουν παρτουζώσει στο παρελθόν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
540
Πόντοι
81
Η τόση ανασφάλεια που γεμίζει τις απαντήσεις στο νήμα πηγάζει από το γεγονός πως έχετε μικρό πουλάκι και φοβάστε πως δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις γυναίκες ή το γεγονός πως αραδιάζετε τέτοιες μαλακίες στα ραντεβού και σας αποφεύγουν όλες σαν ραδιενεργά απόβλητα της κοινωνίας;
Άσε ρε χαμενε χαμενε με την μεγάλη την πουτσα. Την βλέπουν και τρέχουν. Καμμιά δν είχε παράπονο από την δικιά μου και ας μν είναι παλαμάρι.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
540
Πόντοι
81
Τύπε για τις εκδιδόμενες συμφωνώ!
Γιατί όμως για τη γυναίκα είναι διπλός κόπος; Άλλοι δουλεύουν... αυτή απλά είναι εκεί...
Έχεις κάνει πολλές και ξέρεις δλδ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η γυναίκα που περιγράφεις είναι κάποια που δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να παρτουζώνεται ή να γαμιέται με όποιον του σηκώνεται. Αυτές οι περιπτώσεις όντως δεν είναι κατάλληλες για δέσμευση αφού το μόνο που σκέφτονται είναι η δική τους απόλαυση.

Υπάρχει και η περίπτωση να το έκανε μία φορά απο περιέργεια και να μην το ξανάκανε.
Σαν και εμάς. Πήγαμε μια φορά μπουρδελα και δν ξαναπήγαμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.174
Πόντοι
9.297
Λέτε να ενδιαφέρονται οι γκόμενες αν έχει εμπλακεί ο άνδρας σε παρτούζες;
Από την στιγμή που έχει γεμάτο πορτοφόλι και είναι έτοιμος να υποστεί τα πάντα για να μην είναι μόνος ,είναι αδιάφορο τον παρελθόν του για την γκομενα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.639
Πόντοι
3.556
Για την τωρινή 2η παράλληλη γκόμενα μου είχε εμπειρία bsdm και εμμένει για γλειφομούνι σαν συμβόλαιο αμοιβαίας ανταλλαγής (κλασικα ότι μου τυχαίνει τελευταία 7 χρόνια).Εγω δεν γουστάρω γιατί από την μια δεν ξέρω καλά το ιατρικό της ιστορικό και η αναφορά για αλλαξοκωλιες παλιότερα με τον γκόμενο κατά bsdm με έχει βάλει σε ανησυχίες.....
Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου...
Εχει απωθημένο λεσβιακό γιατί μου είπε για κάτι ψιλό παιχνίδι παλιότερα.Θα την φλομωσω στα 925 κοσμήματα με 5 ευρώ από Temu σε πολυτελή κουτάκια δώρων και θα την ψήσω για τριολέ με τρίτη γκόμενα πριν την σουτάρω για διάφορους λόγους.
Είναι δυνατή στο κρεβάτι,γλείφει 9/10 καλά,αντέχει γερό σφυροκόπημα αλλά είναι κυρίως ψιλοανωμαλη, αχάριστη, πονηρη,παρτάκιας και από τους πιο καταψύκτες εκτός κρεβατιού. και για όλα αυτά θα φάει σουταρισμα.
Ναι είναι από το βορειοανατολικο μπλοκ.
Τύπε ρωτά τύπο Σταλόνε για το άνοιγμα του κωλου σου . Ξέρει να βοηθήσει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.174
Πόντοι
9.297
Νομίζω ότι όποια είναι λίγι εμφανίσιμη και έχει λίγη κάβλα μέσα της το έχει κάνει. Άλλες το έκαναν για να το παίξουν ιστορία. Καλό ειναι να μην σκαλίζετε το παρελθόν αν δεν αντέχετε την αλήθεια και αν δεν είστε σε φάαση να πάρετε τα μάτια σας και να φύγετε αν δεν σας αρέσει ότι μάθετε. Πλέον αυτα που μας έλεγαν κάτι καφενομπαρμπάδες περί χεριών κτλ είναι ξεπερασμένα. Δεν υπάρχει σχετικά μέτρια γκομενα και πάνω που να μην έχει φάει πολύ πούτσο και απο πολύ κόσμο (όπως θεωτεί ο καθένας την έννοια πολύ, φυσικά, αλλά εγω την ορίζω σε 10+) και φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λόγω της σεξουαλικής απελευθέρωσης στα 90s και μετά που δοκίμαζαν τα πάντα. Πλέον ακομα και άσχημες ή χοντρές έχουν κάνει τα πάντα, πόσο μάλλον οι πιο θελκτικές. Οπότε το ενδεχόμενο παρτούζας είναι πολύ πιθανό, άσχετα αν το μάθετε ή όχι. Τώρα αν όλα αυτά έχουν σημασία δεν ξέρω και δεν θέλω να το συζητήσω, γιατί πραγματικά είναι χάσιμο χρόνου για όλους μας. Καλύτερα να σκαλιζετε το παρελθόν για άλλα πράγματα, όπως χρήση ουσιών κάθε είδους, εξαρτήσεις και ότι άλλο πιστεύει ο καθένας ότι είναι κόκκινη γραμμή για εκείνον και όχι για το σεξ, γιατί όλες πηδιουνται αβέρτα και καπέλο τους. Απλά να μην είστε αγαπούληδες και οι ίδιοι και να μην εκθειάζετε κάποια επειδή έχει μουνί.
Σε μικρές κοινωνίες δύσκολα να γίνουν αυτά...εκτός αν το κορίτσι παρτουζωθει σε καμμία σχολή που θα περάσει...έτσι για την εμπειρια...μετά γάμος και αποκατάσταση κοινωνική και οικονομικη.Εννοειται ότι χάνονται τα ίχνη της από το παλιό περιβάλλον της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.174
Πόντοι
9.297
Έχεις κάνει πολλές και ξέρεις δλδ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαν και εμάς. Πήγαμε μια φορά μπουρδελα και δν ξαναπήγαμε.
Μην μπερδεύεσαι...δεν είναι το ίδιο για γυναίκα ,ιδίως αν δεν ζει σε πόλη με εφταψηφιο πληθυσμό.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.045
Πόντοι
7.195
Πέφτεις απ' τα σύννεφα τύπε;
Πήδαγα τύπισσα, που είχε άλλη σχέση, και μου έλεγε "μη με χύσεις στο στόμα γιατί θέλω να κοινωνήσω το πρωί..."
Άξιος. Γιατί εγώ μία ίδρωσα μέχρι να μου πάρει πίπα.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.007
Πόντοι
206
Σε μικρές κοινωνίες δύσκολα να γίνουν αυτά...εκτός αν το κορίτσι παρτουζωθει σε καμμία σχολή που θα περάσει...έτσι για την εμπειρια...μετά γάμος και αποκατάσταση κοινωνική και οικονομικη.Εννοειται ότι χάνονται τα ίχνη της από το παλιό περιβάλλον της.
Αυτο που λες ισχυει.ποσες καλες κυριες ,συζυγες περα καθε υποψιας ρουφουσαν χυσια και τις πηγαιναν τρενακι μικρες αλλα τωρα πουλανε μουρη υψηλης κοινωνιας και παραδιδουν και μαθηματα ηθικης....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.174
Πόντοι
9.297
Αυτο που λες ισχυει.ποσες καλες κυριες ,συζυγες περα καθε υποψιας ρουφουσαν χυσια και τις πηγαιναν τρενακι μικρες αλλα τωρα πουλανε μουρη υψηλης κοινωνιας και παραδιδουν και μαθηματα ηθικης....
Οχι πολλές,πίστεψε με...απλώς αυτές οι λίγες ήταν και είναι επιθυμητές από πολλούς για αυτό κάθε "τσαχπινια" τους έχει μεγάλο αντίκτυπο.

tzonyboyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
926
Πόντοι
81
471782192_1256892122250779_8356445540205704357_n.jpg

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.073
Πόντοι
206
Τύπε ρωτά τύπο Σταλόνε για το άνοιγμα του κωλου σου . Ξέρει να βοηθήσει
Δεν ξέρω τον τύπο είναι στο ιγκνορ αλλά η μανούλα σου δεν είχε παράπονα,το ευχαριστήθηκε ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.639
Πόντοι
3.556
Δεν ξέρω τον τύπο είναι στο ιγκνορ αλλά η μανούλα σου δεν είχε παράπονα,το ευχαριστήθηκε ...
Είσαι πολύ μάγκας τύπε , πρόσεχε μη ματώσεις από το στραπον της πουτανας σου

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.073
Πόντοι
206
Είσαι πολύ μάγκας τύπε , πρόσεχε μη ματώσεις από το στραπον της πουτανας σου
Tι να ματωσω ρε μπαγλαμά;αφού μόνο σμπωχνω...
πάνε αυτοκτονα τώρα που έμαθες ότι κάποιοι γαμανε χωρίς να πληρώσουν,μόνο με τα αρχιδια τους.Δεν σου άρεσε αυτό όπως κ του φίλου σου που έβγαλε χολή,άντε τώρα...

Υ.Γ πήγαινε ξανά δημοτικό αν κατάλαβες από το αρχικό μήνυμα αυτό....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.067
Πόντοι
3.425
Εμενα η γκομενα μου ειναι 50.Μου ειπε οτι ειχε καμποσους γαμιαδες πριν χωρις να πει αριθμο.Επισης μια μερα αρχισε να με πιπωνει και μου τα καταπιε ολα και λεει οτι δεν το εχει ξανακανει...:confused:
εκείνη την ημέρα θα εννοούσε ...,

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.067
Πόντοι
3.425
Αν και προχωρημένης ηλικίας
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω από τις παρανομίες μου ότι όλες σήμερα που μιλάμε και είναι κάτω από 40 , το έχουν απωθημένο ή το έχουν κάνει

Το τρίο ή την παρτουζα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.639
Πόντοι
3.556
Tι να ματωσω ρε μπαγλαμά;αφού μόνο σμπωχνω...
πάνε αυτοκτονα τώρα που έμαθες ότι κάποιοι γαμανε χωρίς να πληρώσουν,μόνο με τα αρχιδια τους.Δεν σου άρεσε αυτό όπως κ του φίλου σου που έβγαλε χολή,άντε τώρα...

Υ.Γ πήγαινε ξανά δημοτικό αν κατάλαβες από το αρχικό μήνυμα αυτό....
Ρε μαλακα είσαι άντρας μην αγχώνεσαι. Ας έχεις ανταλλάξει ρόλους και ας έχει η σουφρα σου πιο πολύ πλαστικό και από θάλασσες και ακτές

ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ από τους λιγους

Τραβά βάλε τις ζαρτιερες σου τώρα , σκληρέ άντρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom