Νέα

Πιστεύετε ότι τη γκόμενά σας την έχουν παρτουζώσει στο παρελθόν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (13 μέλη και 64 επισκέπτες)

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
371
Πόντοι
26
Εξαρτάται τη παρτουζες. Αν της αρέσει να μοιράζεται πούτσο εμένα δεν με χαλάει. Αντίθετα δεν θα ήθελα κάποια που να την έχουν πάρει 2 άντρες μαζί

• Like
Αντιδράσεις: batist

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.195
Πόντοι
1.106
Εμένα η δικιά μου είχε μόνο 3 και ο ένας ήταν σχολικός έρωτας
Τώρα θέλω να μου γαμησει κάποιος την γυναίκα εγώ δεν θα συμμετέχω απλά θα κοιτάω δεν είμαι γκευ απλά να μου στείλετε τον πουτσο σας PM να τον δει η γυναίκα μου
Αντιγονη

OP
OP
M

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
284
Πόντοι
21
Εμένα η δικιά μου είχε μόνο 3 και ο ένας ήταν σχολικός έρωτας
Τώρα θέλω να μου γαμησει κάποιος την γυναίκα εγώ δεν θα συμμετέχω απλά θα κοιτάω δεν είμαι γκευ απλά να μου στείλετε τον πουτσο σας PM να τον δει η γυναίκα μου
Αντιγονη
Τυπε μηπως σε εχει φλομοσει στο ψεμα,μονο 3 δε παιζει

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
687
Πόντοι
81
Εξαρτάται τη παρτουζες. Αν της αρέσει να μοιράζεται πούτσο εμένα δεν με χαλάει. Αντίθετα δεν θα ήθελα κάποια που να την έχουν πάρει 2 άντρες μαζι

Εξαρτάται τη παρτουζες. Αν της αρέσει να μοιράζεται πούτσο εμένα δεν με χαλάει. Αντίθετα δεν θα ήθελα κάποια που να την έχουν πάρει 2 άντρες μαζί
Η δικιά μου είχε μοιραστεί πουτσο φοιτήτρια στο Εράσμους στη Γαλλία.
Πριν πολλά χρόνια.

Με δυο άντρες δεν το έχει κάνει κ λέει το έχει απωθημένο.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
418
Πόντοι
21
Φίλε με οποία γκόμενά και αν έχω πάει πρώτη φορά στενό μουνι σε μπουρδελο βρήκα. Έχω μπερδευτεί τελείως τι παίζει γενικά. Η κατάσταση είναι σκατα και όλοι οι άντρες πληρώνουν για να γαμησουν και όλες οι γκόμενές είναι μόνες τους αλλά μια στο τόσο γαμιουνται με κανα μαλακά γιατί απλά δν μπορούν να πληρώσουν. Στο τέλος μενουν μόνες τους και εμείς γεροντοπαλικαρα σε πληρωμένο έρωτα. Και δν μιλάω για μαλακήδες τελειωμένους τύπους η βλαμμενα πιτσιρίκια που ειναι σαν το Τσάρλι Μπράουν από το σνουπι. Μιλάω για μας που απλά βαρεθήκαμε να είμαστε με γκόμενές που έχουν την Ντόρα την εξερευνητρια μέσα τους. ψάχναμε γυναίκα να είναι δίπλα μας. Βαρέθηκα με όλες τις βλαμμένες που επειδή της πήρε η μισή Ελλάδα το παίζουν τουπέ και ότι τα ξέρουν όλα.

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
967
Πόντοι
371
:coffee: Τι πιστευετε,ειδεικα οσες μας το παιζουν θεουσες και της εκκλησιας τις εχουν σκισει στην παρτουζα?
:coffee: Τι πιστευετε,ειδεικα οσες μας το παιζουν θεουσες και της εκκλησιας τις εχουν σκισει στην παρτουζα?
Όσα περισσότερα έζησε , τόσο πιο πιστή θα είναι τώρα , έχει χορτάσει

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
418
Πόντοι
21
Μακάρι να γυρίζαμε πάλι σε εποχές παλιές. Όλα ήταν πιο εύκολα πιστεύω τότε και αν φεροσουν ωραία σε μια γυναικα το εκτιμούσε και κατέληγε σε κάτι ωραιο. Φτάσαμε στην εποχή που όλες οι εφαρμογές γέμισαν με 35+ κοπέλες μόνες να ψάχνονται. Όλα είναι στο χρήμα,διαζυγια φουλ, κατεστραμενες οικογενειες και όλα στο φαίνεσθαι.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
418
Πόντοι
21
Όσα περισσότερα έζησε , τόσο πιο πιστή θα είναι τώρα , έχει χορτάσει
Παρηγοριά στον άρρωστο. Όπως εσύ έμαθες να είσαι με κάποια και να γαμας στα μπουρδελα έτσι και αυτή θα έχει επιλογή να κάνει αυτό που έμαθε καλά να κάνει τόσο καιρο. Να την γαμανε ολοι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Έντεκα το βράδυ Κυριακής και σκάει το κυριακάτικο....ρε σεις για λίγο σοβαρότητα....έτσι όπως πάτε θα το ανοίγετε Δευτέρα από την τεμπελιά σας ....αυτά ανοίγουν δέκα δεκαμιση μετά την κυριακάτικη λειτουργία....καπάκι να χετε τη θεία φώτιση φρέσκια....

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
993
Πόντοι
86
Για την τωρινή 2η παράλληλη γκόμενα μου είχε εμπειρία bsdm και εμμένει για γλειφομούνι σαν συμβόλαιο αμοιβαίας ανταλλαγής (κλασικα ότι μου τυχαίνει τελευταία 7 χρόνια).Εγω δεν γουστάρω γιατί από την μια δεν ξέρω καλά το ιατρικό της ιστορικό και η αναφορά για αλλαξοκωλιες παλιότερα με τον γκόμενο κατά bsdm με έχει βάλει σε ανησυχίες.....
Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου...
Εχει απωθημένο λεσβιακό γιατί μου είπε για κάτι ψιλό παιχνίδι παλιότερα.Θα την φλομωσω στα 925 κοσμήματα με 5 ευρώ από Temu σε πολυτελή κουτάκια δώρων και θα την ψήσω για τριολέ με τρίτη γκόμενα πριν την σουτάρω για διάφορους λόγους.
Είναι δυνατή στο κρεβάτι,γλείφει 9/10 καλά,αντέχει γερό σφυροκόπημα αλλά είναι κυρίως ψιλοανωμαλη, αχάριστη, πονηρη,παρτάκιας και από τους πιο καταψύκτες εκτός κρεβατιού. και για όλα αυτά θα φάει σουταρισμα.
Ναι είναι από το βορειοανατολικο μπλοκ.

Τελευταία τροποποίηση:

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.166
Πόντοι
441
Έντεκα το βράδυ Κυριακής και σκάει το κυριακάτικο....ρε σεις για λίγο σοβαρότητα....έτσι όπως πάτε θα το ανοίγετε Δευτέρα από την τεμπελιά σας ....αυτά ανοίγουν δέκα δεκαμιση μετά την κυριακάτικη λειτουργία....καπάκι να χετε τη θεία φώτιση φρέσκια....
Παίζει να έχουν πάρει άδεια και να θέλουν να χαλάσουν την παράδοση!

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.166
Πόντοι
441
Στην επαρχία, ακόμα και τώρα, όταν είναι να πάνε σε γάμο, ρωτάνε το σόι γαμπρού και νύφης, τι εστί ο καθένας, φαντάζεστε τι ψέματα λένε, για να γίνει ο γάμος!

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
297
Πόντοι
21
Για την τωρινή 2η παράλληλη γκόμενα μου είχε εμπειρία bsdm και εμμένει για γλειφομούνι σαν συμβόλαιο αμοιβαίας ανταλλαγής (κλασικα ότι μου τυχαίνει τελευταία 7 χρόνια).Εγω δεν γουστάρω γιατί από την μια δεν ξέρω καλά το ιατρικό της ιστορικό και η αναφορά για αλλαξοκωλιες παλιότερα με τον γκόμενο κατά bsdm με έχει βάλει σε ανησυχίες.....
Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου...
Εχει απωθημένο λεσβιακό γιατί μου είπε για κάτι ψιλό παιχνίδι παλιότερα.Θα την φλομωσω στα 925 κοσμήματα με 5 ευρώ από Temu σε πολυτελή κουτάκια δώρων και θα την ψήσω για τριολέ με τρίτη γκόμενα πριν την σουτάρω για διάφορους λόγους.
Είναι δυνατή στο κρεβάτι,γλείφει 9/10 καλά,αντέχει γερό σφυροκόπημα αλλά είναι κυρίως ψιλοανωμαλη, αχάριστη, πονηρη,παρτάκιας και από τους πιο καταψύκτες εκτός κρεβατιού. και για όλα αυτά θα φάει σουταρισμα.
Ζουν ανάμεσα μας

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.822
Πόντοι
2.306
τυπε το προβλημα ειναι οτι ειναι παραλληλη.
πρεπει να φερεις τις γκομενες σου να τεμνονται κι εσυ αναμεσα.
Γεωμετρια τριτης γυμνασιου, ευκολακι….

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.525
Πόντοι
456
Στην επαρχία, ακόμα και τώρα, όταν είναι να πάνε σε γάμο, ρωτάνε το σόι γαμπρού και νύφης, τι εστί ο καθένας, φαντάζεστε τι ψέματα λένε, για να γίνει ο γάμος!
Ρωτάνε συγχωριανούς, όχι συγγενείς.
Στημένα γκάλοπ θα κάνουν; Μαλάκες είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom