lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εισαστε μεγαλα νουμερα ρε!!!τα απογοητευσατε τα παιδια με τις μαλακιες σας και δεν γραφουν τιποτα,αντε να χαθειτε ρε κοπροσκυλα
φιλε μου χρηστο αν θυμασε σου ειχα πει και εχθες οτι ξανοιχτηκες πολυ,και οτι η ανωνυμια σε τετοια σαιτ ειναι πολυτιμη.Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα. Πίστευα ότι θα καταφέρω να βοηθήσω κάποιους με τις συμβουλές μου και την εμπειρία που έχω από την Ουκρανία. Ανέχτηκα ακόμα και βρισιές χωρίς να βρίσω κανέναν από εσάς. Βγήκα επώνυμα για να μην έχει κανένας αμφιβολίες για το ποιός είμαι και να υπάρχει η σχετική εμπιστοσύνη!
Αλλά ως εδώ παλικάρια, κάποιοι πρέπει να ντρέπονται και ξέρουν αυτοί ποίοι είναι ποστάροντας εδώ φωτογραφίες ΠΑΙΔΙΩΝ και ΝΕΟΓΈΝΗΤΩΝ.
Έχω κάνει είδη αίτηση στον Μοντεράτορ να μου δοθεί το I.P του συγκεκριμένου που ποστάρισε αυτήν την φωτογραφία και ελπίζω να βρεθεί.
Αυτό δυστυχώς για εμένα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν πολλοί από την αρχή που άρχισα να ποστάρω εδώ.
Εγώ σήμερα κιόλας θα διαγράψω το προφίλ μου και θα ζητήσω να διαγραφούν και όλα τα περιεχόμενα από τις δύο ενότητες που ξεκίνησα .
Τα παλικάρια που έχουν είδη επικοινωνήσει μαζί μου ξέρουν τα στοιχεία μου και μπορούν να με βρουν και με άλλους τρόπους.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να βρίσκομαι κάτω από αυτές τις συνθήκες εδώ όταν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Θα βρίσκομαι μόνο σαν παρατηρητής και αναγκαστικά μετά τα σημερινά θα παρακολουθώ και θα προσπαθήσω να διαφυλάξω την οικογένεια μου από πόστ σαν τα σημερινά!
Όλοι οι θαμώνες και αυτού του Φόρουμ πιστεύω ότι είχαν περισσότερες από μια περιπέτειες με Ουκρανές και ανατολικές γυναίκες γενικότερα τις οποίες θέλουν να μοιραστούν με τους άλλους. Για αυτόν τον λόγο δημιούργησα αυτό το Φόρουμ για να αποθανατίσετε έστω με τον γραπτό λόγο αυτές τις προσωπικές στιγμές!
Οταν ο arcans1-80 παρει τα χαπακια του, λεει που και που καμια σωστη κουβεντα.....φιλε μου χρηστο αν θυμασε σου ειχα πει και εχθες οτι ξανοιχτηκες πολυ,και οτι η ανωνυμια σε τετοια σαιτ ειναι πολυτιμη.
και εχθες εβαλε καποιος μια φωτο σου, και ημουν απο τους πρωτους που τον εβρισα για να την κατεβασει.
ελπιζω και αυτη που ανεβηκε σημερα να κατεβει και αυτη.
οσο τωρα για να βρεις ποιος το εκανε,δεν νομιζω να βρεις τιποτα,ειναι σαν να ψαχνεις καρφιτσα με σε αχυρωνα.
τελος παντων,καλα θα κανεις να σοβαρευτεις λιγο,και προπαντων να μην ανοιγεσε στον καθενα εδω μεσα.
οταν εγω σου ελεγα στην πρωτη κιολας σελιδα να μαζευτης και να προσεχεις τι λες και τι πληροφοριες δινεις για σενα εσυ μου ελεγες οτι καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται...ειδες τωρα ποσο δικιο ειχα?? τρεχα τωρα να μαζεψεις τα αμαζευτα..Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα. Πίστευα ότι θα καταφέρω να βοηθήσω κάποιους με τις συμβουλές μου και την εμπειρία που έχω από την Ουκρανία. Ανέχτηκα ακόμα και βρισιές χωρίς να βρίσω κανέναν από εσάς. Βγήκα επώνυμα για να μην έχει κανένας αμφιβολίες για το ποιός είμαι και να υπάρχει η σχετική εμπιστοσύνη!
Αλλά ως εδώ παλικάρια, κάποιοι πρέπει να ντρέπονται και ξέρουν αυτοί ποίοι είναι ποστάροντας εδώ φωτογραφίες ΠΑΙΔΙΩΝ και ΝΕΟΓΈΝΗΤΩΝ.
Έχω κάνει είδη αίτηση στον Μοντεράτορ να μου δοθεί το I.P του συγκεκριμένου που ποστάρισε αυτήν την φωτογραφία και ελπίζω να βρεθεί.
Αυτό δυστυχώς για εμένα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν πολλοί από την αρχή που άρχισα να ποστάρω εδώ.
Εγώ σήμερα κιόλας θα διαγράψω το προφίλ μου και θα ζητήσω να διαγραφούν και όλα τα περιεχόμενα από τις δύο ενότητες που ξεκίνησα .
Τα παλικάρια που έχουν είδη επικοινωνήσει μαζί μου ξέρουν τα στοιχεία μου και μπορούν να με βρουν και με άλλους τρόπους.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να βρίσκομαι κάτω από αυτές τις συνθήκες εδώ όταν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Θα βρίσκομαι μόνο σαν παρατηρητής και αναγκαστικά μετά τα σημερινά θα παρακολουθώ και θα προσπαθήσω να διαφυλάξω την οικογένεια μου από πόστ σαν τα σημερινά!
Κάποιοι εδώ μέσα έχουν θυμώσει πολύ και απειλούν με αποκαλύψεις ταυτότητας.Πρέπει να τους γαμήσουμε στα αυτιά.Εδωσα και πριν το μήνυμα για την υπεροχή του Ελληνα τσολιά του αδάμαστου βαλκάνιου τσοπάνου.
+1.000.000Πρώτη φορά ποστάρω στο φόρουμ.Ρε μάγκες δεν ξέρω σε τι χώρα πηγαίνετε.Έχω πάει Ουκρανία 3 φορές σε 5 διαφορετικές πόλεις.Κυκλοφορούν πάρα πολλά πανέμορφα κορίτσια στον δρόμο και είναι ευχάριστο θέαμα,ειδικά το καλοκαίρι που δεν φορούν σχεδόν τίποτα.Ούτε όμως παθαίνουν αμόκ και θέλουν να τις πηδήξεις άμεσα όταν ακούνε πως είσαι Έλληνας και ούτε σου την πέφτουν στην ψύχρα είτε στον δρόμο είτε σε κλάμπ/μπάρ.Ειδικά αυτές που είναι θεές,ακόμα και σε μικρές πόλεις δύσκολα τις πλησιάζεις.Εγώ δέχομαι πως οι ιστορίες που λένε εδώ οι άλλοι φίλοι είναι αληθινές.Αλλά πρέπει ένα από τα εξής να ισχύουν.Ή είναι πολύ ωραίοι άντρες και όλες τους θέλουν ή στα κλάμπ/μπάρ που πήγαν χαλάσανε 300 ευρώ κάθε βράδυ σε ποτά,κοκτάιηλ και φαγητά και τις ψήσανε.Φιλικά πάντα.
τυπε γιατι μας χαλας το ονειρο ρε δικε μου?και εμεις που νομιζαμε οτι αν πεις οτι εισαι ελληνας στην ουκρανια χυνουν αμεσως οι γκομενεςΠρώτη φορά ποστάρω στο φόρουμ.Ρε μάγκες δεν ξέρω σε τι χώρα πηγαίνετε.Έχω πάει Ουκρανία 3 φορές σε 5 διαφορετικές πόλεις.Κυκλοφορούν πάρα πολλά πανέμορφα κορίτσια στον δρόμο και είναι ευχάριστο θέαμα,ειδικά το καλοκαίρι που δεν φορούν σχεδόν τίποτα.Ούτε όμως παθαίνουν αμόκ και θέλουν να τις πηδήξεις άμεσα όταν ακούνε πως είσαι Έλληνας και ούτε σου την πέφτουν στην ψύχρα είτε στον δρόμο είτε σε κλάμπ/μπάρ.Ειδικά αυτές που είναι θεές,ακόμα και σε μικρές πόλεις δύσκολα τις πλησιάζεις.Εγώ δέχομαι πως οι ιστορίες που λένε εδώ οι άλλοι φίλοι είναι αληθινές.Αλλά πρέπει ένα από τα εξής να ισχύουν.Ή είναι πολύ ωραίοι άντρες και όλες τους θέλουν ή στα κλάμπ/μπάρ που πήγαν χαλάσανε 300 ευρώ κάθε βράδυ σε ποτά,κοκτάιηλ και φαγητά και τις ψήσανε.Φιλικά πάντα.
Αυτά που πρέπει να κάνεις οι πιο πολλοί απλά δεν μπορούν ή δε θέλουν να τα κάνουν.Αμα ήταν εύκολο θα ξεσκίζονταν όλοι στον πούτσο.Οσες φορές ήμουν με άλλους αρνούνταν να μπουν στη διαδικασία να κάνουν τα δέοντα.
μαλλον εννοει το χρημα ο τυποςποια ειναι τα δεοντα ρε καρπαζοεισπρακτορα? να τρως αγκωνιες και κλοτσες απο τουρκους και αραβες για το ποιος θα χορεψει τη γκομενα?
τυπε εχεις δικιο.μας ξενερωσε εντελως ο τυπος.τυπε γιατι μας χαλας το ονειρο ρε δικε μου?και εμεις που νομιζαμε οτι αν πεις οτι εισαι ελληνας στην ουκρανια χυνουν αμεσως οι γκομενες
τυπε δεν χρειαζοντε χρημα οι φιδεμπορες.παιζει και ζιγκολικι στην φαση,και την βγαζουν στο τζαμπα.μαλλον εννοει το χρημα ο τυπος
μια λεπτομερια που δεν μας την αναφερουν στις ιστοριες τους δικε μου
μαλλον εννοει το χρημα ο τυπος
μια λεπτομερια που δεν μας την αναφερουν στις ιστοριες τους δικε μου