Νέα

Πικάντικες περιπέτειες με Ουκρανές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spartakos_33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Είχα πάει στο Κίεβο το 2003.Μετά από δύο μέρες ήθελα να την κάνω.Δεν μπορούσα να προσανατολιστώ με τίποτα.Κατά τα μεσάνυχτα γύριζα από το σιδηροδρομικό σταθμό και ήμουν έτοιμος να κατέβω τις σκάλες του μετρό για να προλάβω το τελευταίο.Δυο γκομενάκια με σταμάτησαν στις σκάλες.Μια ξανθιά κλασσική Σλάυα και μια μελαχρινή με πονηρό χαμόγελο.Φαίνονταν κάπου 18 ετών.Μου λένε σε παρακαλούμε,μπορείς να μας δώσεις δέκα γκρίβνια(2 ευρώ);Γιατί;τις ρωτάω.-Δεν έχουμε λεφτά για ταξί και θέλουμε να πάμε στη ντίσκο.-Ποια ντίσκο;-Λέγεται ντίσκο σαμπάκ(σκύλος).-Εντάξει τους λέω,είναι καλή ντίσκο;ναι μου λένε.Ωραία έρχομαι και εγώ μαζί σας.

Μπαίνουμε στο ταξί και πηγαίνουμε σε μια τελείως παρακμιακή περιοχή του Κιέβου,ήταν σχεδόν σαν ταινία.Σκηνικά από κομμουνιστικού τύπου πολυκατοικίες και αλλόκοτα κτίρια.Εδώ είναι μου λένε.Κατεβαίνουμε.Ζητάνε τσιγάρα.Τους αγοράζω ένα πακέτο και μπαίνουμε στη ντίσκο.Ηταν σε ένα μικρό κτίριο σε πολύ σκοτεινό μέρος.
Μόλις μπαίνουμε,καραφλιάζω με αυτά που βλέπω.Ενας Ουκρανός να έχει πλακώσει μια γκόμενα στην πίστα και να κουνιέται πάνω της σα να τη γαμάει.Μια άλλη φιλάει τη γκόμενα που ήταν δίπλα της μετά φιλάει την άλλη στο τραπέζι(με γλώσσα),ύστερα φιλάει μια άλλη που χόρευε και μετά έρχεται στο μέρος μου.Πρέπει να υπακούσω και της ρίχνω ένα φιλί να συνεχίσει το ντόμινο.Οι δυο που είναι μαζί μου παραγγέλνουν κάτι μπύρες.Αρχίζω να χουφτώνω τη μία.Μετά έρχεται αυτή που χόρευε και με ρωτάει:θέλεις να χορέψεις μαζί μου;με πιάνει και αρχίζει να χορεύει κολλητά πάνω μου.Μετά από λίγο έρχεται η άλλη που φίλαγε τη μία μετά την άλλη και αυτή που χόρευε μαζί μου της βάζει το χέρι μέσα από τη μπλούζα και αρχίζει να της χαιδεύει τα βυζιά μπροστά μου!Υσ΄τερα γυρνάει προς εμένα με φιλάει και μου λέει:θέλεις σεξ;αν μου δώσεις 50 δολλάρια πάμε στο ξενοδοχείο να περάσουμε τη νύχτα.Εντάξει της λέω αλλά περίμενε λίγο.Εχει πάρει το μάτι μου μια μοντελικών διαστάσεων 180 που λικνίζεται σε ουκρανικούς ρυθμούς.Πιάνουμε συζήτηση στα γερμανικά.Μου λέει να χορέψουμε μαζί και αρχίζει να δίνει τα ρέστα της στους ουκρανικούς χορούς.Ενώ χορεύουμε την αγκαλιάζω και φιλιόμαστε στο στόμα.Η δικιά μου που με περιμένει έχει σκάσει.Οι δύο με τις οποίες μπήκα θέλουν να φύγουν.Παίρνω τα τηλέφωνά τους,φιλάω τη μία,τςι ξεπροβοδίζω και γυρίζω στη ντίσκο.Το μοντέλο είναι τσαντισμένο.Μου λέει αυτήν εδώ μου είπε οτι έχεις κανονίσει να πας στο ξενοδοχείο μαζί της.Είσαι σοβαρός μαζί μου;
τελικα κνενας της προκοπης δεν υπαρχει εδωμεσα
ο μεγας αρκανς εχει δικιο
ΦΙΔΕΜΠΟΡΕΣ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ παντου εχει..

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κοψτε τια μ,,κιες γιατι μετα το θρεντ θαναι διαγωνισμος του τυπου "γραψτε μας το μεγαλυτερο ψεμα που μπορειτε να φαντα στειτε" κ κερδιστε εναν αναπτηρα δαπεδου με αυτοματο αναμα :dancing: :dancing: :dancing:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλήθεια γράφω.Εχω και φωτό από τις γκόμενες που λέω.Το 2007 είχα πάει στο Λβωφ.Για 3 μέρες έπιανα τα αρχίδια μου.Θερινή περίοδος γαρ και οι γκόμενες δεν ανταποκρίνονταν στο καμάκι.(όποιος ξέρει από Ουκρανία καταλαβαίνει τι εννοώ.Αποφασίζω να πάρω το τρένο για Τερνόπιλ.Είχα διαβάσει οτι το Τερνόπιλ είναι μια πόλη του κώλου η φτωχότερη στην Ουκρανία.Με το που φτάνω απογοητεύομαι τελείως.Απίστευτη ανέχεια φοβερό μουνί αλλά ασφυκτικό πλαίσιο.Δεν μπορούσα να κουνηθώ απλά είχε πολύ λίγο κόσμο.Μετά μιας μέρας διαμονή στο χειρότερο ξενοδοχείο που έχω μείνει ποτέ(κυριολεκτικά βρωμοκοπούσε) αποφασίζω να γυρίσω στο Λβωφ σκεφτόμενος οτι οι καλοκαιρινές δισκοπές είχαν καταστραφεί.

Στη διάρκεια της διαδρομής προς το Λβωφ παίρνει το μάτι μου ένα καλό μουνάκι να κάθεται στο κάθισμα από την απέναντι πλευρά.Ερχομαι από πίσω της της μιλάω λίγο και της προτείνω να αλλάξει θέση και να έρθει να κάτσει μαζί μου.Η γκόμενα δέχεται και κάθεται δίπλα μου.Μετά από λίγο αρχίζουν τα φιλιά και ο χούφτος πάντα διακριτικά γιατί υπήρχαν επιβάτες γύρω.Η διάρκεια της διαδρομής Τερνόπιλ-Λβωφ είναι 3.5 ώρες συνεπώς έπρεπε να βιαστώ.Η γκόμενα μου λέει οτι είναι δασκάλα και κάνει μαθήματα σε παιδιά στο Λβωφ ενώ έχει καταγωγή από Τερνόπιλ.
Κανά μεσάωρο πριν φτάσουμε Τερνόπιλ περνώ το χέρι μου κάτω από το παντελόνι της καλύπτοντας τη λίγο με το σώμα για να μη φαινόμαστε στους επιβάτες.Η γκόμενα σηκώνει το φερμουάρ και κλείνει τα πόδια της.Οταν όμως ανοίγω ξανά το φερμουάρ ανοίγει τα πόδια της και με διευκολύνει να της βάλω δάχτυλο.Βγάζει μικρά βογγητά αλλά τελικά συγκρατιέται και οι δίπλα δεν παίρνουν χαμπάρι τι γίνεται.Τη δαχτυλιάζω και τη φιλάω για κανά εικοσάλεπτο μέχρι που φτάνουμε Λβωφ.
Στο σταθμό μου λέει δε θα πάω στη μάνα μου θα έρθω σε εσένα στο ξενοδοχείο.Μου ζητά να της αγοράσω ποιοτική ουκρανική σαμπάνια Οντέσσα των 20 γκριβνια(3 ευρώ τότε) για να πιει στο ξενοδοχείο.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Λόγω  του ότι εγώ ξεκίνησα αυτό το πόστ έχω την υποχρέωση να γράψω μια από τις αρκετές πικάντικες ιστορίες που έχω ζήσει στην Ελλάδα την χρυσή δεκαετία του 90 αλλά και στην Ουκρανία τα τελευταία 14 χρόνια.
Το 2002 ήμουν στο Κίεβο για κάτι  φορτώσεις ξυλείας από τις πόλεις Οβρούτσκ και Κοροστέν του Νομού Ζιτόμιρ. Η απόσταση ήταν καμία 2 ώρες αλλά προτιμούσα να μένω Κίεβο επειδή εκεί μπορούσα να βγάλω γούστα.
Ο Ελληνουκρανός φίλος μου και μετέπειτα συνεταίρος και κουμπάρος μου σπούδαζε στην Ελλάδα νομική και με πήρε τηλέφωνο ότι θα ερχόταν με το αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη μέσω Τσεχίας και με παρακάλεσε να πάω να τον πάρω από το Αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο λόγω του ότι το Borispol  είναι καμία 35 χιλιόμετρα μακριά.
Πήγα λοιπόν μαζί με έναν άλλον φίλο μου Έλληνα από Ορεστιάδα ο οποίος έκανε και αυτός εισαγωγές Ξύλα αλλά δεν περιμέναμε να αντικρύσουμε αυτό που πραγματικά μας έκοψε τα γόνατα μόλις το είδαμε.
Όταν άνοιξε η πόρτα των αφίξεων είδαμε το Φίλο μου αγκαζέ με 3 κοπέλες που έμοιαζαν να βγήκαν από παραμύθι η τουλάχιστον από κάποιο περιοδικό μόδας. Ήταν άβαφες και με ρούχα καθημερινά αλλά εμείς είχαμε καταπιεί την γλώσσα μας και με δυσκολία συστηθήκαμε.
Ο φίλος μου όπως σας είπα ερχόταν με ανταπόκριση από την Τσεχία, εκεί λοιπόν στην αναμονή των 2 ωρών στην μετεπιβίβαση γνώρισε αυτές τις 3 κοπέλες οι οποίες ερχόταν από κάποια καλλιστεία  στο Λίβανο η στην Αίγυπτο θα σας γελάσω και περιμένανε το ίδιο αεροπλάνο για Κίεβο. Μιλάμε για δύο καστανές και μια ξανθιά κοπέλα τουλάχιστον 1.75 – 1.78 η κάθε μία και με προσωπάκια τέτοια που μπορούσες να τις βάλεις μόνο σε γυάλα και να τις κοιτάς. Η μία από τις καστανές ήταν Μις Λβοβ η δεύτερη ήταν Μις Χμελνίτσκ και η Ξανθεία ήταν Μις Γιάνγκ Ουκρανίας και ήταν από το Κίεβο.
Εγώ έως εκείνη την στιγμή είχα κάνει τα γούστα μου στην Ουκρανία βέβαια αλλά πάντα με κοπέλες που είτε ήταν πληρωμές είτε ήταν μέτριες προς το καλές και στην θέα αυτών των κοριτσιών πραγματικά κόμπλαρα.
Οι δύο κοπέλες που δεν ήταν από το Κίεβο θα έφευγαν την επομένη μέρα η κάθε μία για την πόλη της με το τρένο οπότε θα έμεναν αναγκάστηκα για μια βραδιά στο Κίεβο.
Εμείς βέβαια έως εκείνη την ώρα είχαμε συνέρθει από το πρώτο Σοκ  και τις προτείναμε αφού έγινε έτσι και γνωριστήκαμε να βγούμε μαζί το βράδυ έξω και για το ξενοδοχείο θα κανονίσουμε εμείς. Κοιταχθήκανε μεταξύ τους  και ταυτόχρονα είπαν το ναι.
Η κοπέλα που ήταν από το Κίεβο μας άφησε και πήγε στο σπίτι της αλλά κανονίσαμε να την βρούμε αργότερα και να πάμε Ντίσκο.
Εμείς με τις άλλες δύο πήγαμε και τις κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Σπορτ που μέναμε  και τις αφήσαμε να ξεκουραστούν.
Το βράδυ κατά τις 23¨00 τις ξυπνήσαμε και ενώ είχαν γίνει και οι απαραίτητες συνεννοήσεις με την Τρίτη της παρέας συναντηθήκαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου και στριμωγμένοι στο αμάξι μου για μια ακόμα φορά πήγαμε σε μια ντισκοτέκ κοντά στο ξενοδοχείο Σπορτ στην απέναντι μεριά του Ρεπουμπλικάνσκυ Σταντιόν της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα αλλά θυμάμαι καλά ότι ήταν μαζί στο ίδιο κτίριο με ένα κινέζικο εστιατόριο και ένα πολυτελές Μπαρ.
Εκεί λοιπόν μετά το πρώτο μπουκάλι βότκα που έφυγε εν ριπή οφθαλμού άρχισαν να ανάβουν τα αίματα και τα δικά μας αλλά και των κοριτσιών και δεν αργήσαμε να χορεύουμε αρχικά στο τραπέζι και μετέπειτα στην πίστα. Τα κορίτσια φαινόντουσαν κάτι το εξωπραγματικό και οι κινήσεις που κάνανε πάνω σε εμάς αλλά και στα παντελόνια μας δεν άργησαν να φέρουν αποτέλεσμα σε τέτοιο σημείο που εγώ την δίκια μου ήθελα να την βιάσω εκεί μέσα στο μαγαζί και ας με έβλεπαν και όλοι οι θαμώνες.
Τα αρχικά φιλία μεταξύ μας και τα δυο μπλουζ που χορέψαμε επιδείνωσαν την κατάσταση μου κάτι το οποίο κατάλαβε η δίκια μου και μου ζήτησε  να βγούμε έξω να πάρουμε λίγο αέρα. Μόλις βγήκαμε έξω μου είπε ότι έχει δεσμό και είναι σχεδόν αρραβωνιασμένη αλλά της αρέσω πολύ και άρχισε να με φιλάει εκεί μπροστά στην είσοδο της Ντίσκο λέγοντας μου να κάνω λίγη υπομονή γιατί εμένα τα χέρια μου είχαν πάρει είδη την κατιούσα. 
Στην ντίσκο κάτσαμε ακόμη δύο ώρες από εκείνη την στιγμή και αυτές τις δύο ώρες συνέβησαν πολλά πράγματα από τσαμπουκάδες που κόντεψαν να γίνουν με άλλους που τις φλέρταραν αλλά και από άλλες γκόμενες που μας την έπεφταν  ψύχρα.
Κατά τις 04¨00 το πρωί και αφού είχαμε χορέψει σχεδόν τα πάντα και είχαμε πιει μια θάλασσα βότκα   μαζέψαμε τα κομμάτια μας και εγώ με τον φίλο μου επό την Ελλάδα πήγαμε στο Ξενοδοχείο ενώ ο φίλος μου ο Ελληνοουκρανός πήρε την δικιά του σε ένα διαμέρισμα που είχε στην Συνοικία Ομπολον.
Την ώρα που εγώ νόμιζα ότι θα χωριζόμασταν σε ζευγαράκια και θα ανεβαίναμε στον έβδομο ουρανό η δικιά μου μου άφησε το χέρι και ακολούθησε την φίλη της στο δωμάτιο τους αφήνοντας εμάς παγωτό στο διάδρομο να αναρωτιόμαστε τη συμβαίνει! Και ενώ εμείς καθόμασταν εκεί και τις βλέπαμε να απομακρύνονται η δικιά μου λίγο πριν μπει στο δωμάτιο μου χαμογέλασε και μου έκανε ένα νεύμα του στιλ περίμενε στο δωμάτιο σου.
Μόλις το είδα αυτό κατάλαβα ότι κάτι θέλουν να κάνουν και με τον φίλο μου πήγαμε στο δωμάτιο μας περιμένοντας υπομονετικά να έρθουν.
Σε μισή ώρα περίπου και αφού εμείς είχαμε ανοίξει το ψυγειάκι και είχαμε πιει  ένα μικρό μπουκάλι βότκα χτύπησε η πόρτα και όταν ανοίξαμε τις αντικρίσαμε και τις δύο με τα μπουρνούζια να σπρώχνονται να μπουν μέσα μην τυχόν και τους δει κανένα μάτι. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και θυμάμαι ότι στην τηλεόραση είχαμε κάποιο μουσικό κανάλι και έπαιζε μουσική, αυτές με το που μπήκανε μέσα έσπρωξαν τον φίλο μου στο κρεβάτι του και πέταξαν τα μπουρνούζια αποκαλύπτοντας κάτι αραχνοΰφαντα νυχτικά και σέξι εσώρουχα  που περιλάμβαναν καλτσοδέτες, ζαρτιέρες και μικροσκοπικά σουτιέν.
Εμείς πάθαμε λαϊκιστή μουροχαυλίαση  και 5 λεπτά ειδήσεις για όσους έχουν πρόβλημα ακοής. Τα κορίτσια άρχισαν κατευθείαν να χορεύουν μεταξύ τους και να λικνίζονται με τέτοιο τρόπο που ο δικός μου δεν άντεξε άλλο και όρμησε στον πατσά. Εγώ βέβαια τον παρακάλεσα να τις αφήσει ακόμα λίγο αλλά ανώφελο είχε χάσει την μπάλα και δεν άκουγε κανέναν.
Όταν λοιπόν εκείνος έριξε την δικιά του στο κρεβάτι εγώ συνήρθα από το προσωρινό εγκεφαλικό και άρπαξα την δικιά μου  και μπήκαμε στο μπάνιο λόγω του ότι μετά βίας περπατούσα από τις συκομάρες που είχα.
Εκείνη κατάλαβε πολύ καλά τη είχα πάθει και μπαίνοντας στο μπάνιο με λύτρωσε από τον πόνο αφού μόλις τον έβαλε στο στόμα εγώ σοβάντισα τα πάντα γύρω – γύρω!!!!!
Αφού έκανα κανένα δίλεπτο να συνέρθω και πατούσα ξανά στα πόδια μου, την πήρα από το χέρι άνοιξα την πόρτα της τουαλέτας και εν μέσω βογκητών από τον φίλο μου και την  γνωστή της πήγαμε στο δωμάτιο μας.
Εκεί έγινε αυτό που λέμε χαμός στο ίσιωμα, εγώ όντας ανακουφισμένος   για σαράντα πέντε λεπτά περίπου της σπατουλάρισα όλο το σώμα  και οι φωνές τις ακουστήκαν μέχρι έξω σε σημείο να μας χτυπούν την πόρτα γιατί είδη είχε ξημερώσει .Εγώ βέβαια απτόητος και τυφλωμένος από την ομορφιά της άρχισα να τις κουνάω έτσι την αχλάδια λες και πήγαινα για ολυμπιακό μετάλλιο και χρησιμοποίησα όλες τις τεχνικές και μεθόδους που είχα δει η είχα ακούσει ότι μπορούν να γίνουν.
Εκείνη την ημέρα έχασα τόσο πολύ ιδρώτα και μετά από ένα δίωρο αισθανόμουν ο ποιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γη.
Την επόμενη ημέρα λόγω του ότι τα κορίτσια ξύπνησαν αργά και δεν  πρόλαβαν ούτε εισιτήρια να πάρουν προθυμοποιηθήκαμε να τις πάμε εμείς με το αυτοκίνητο. Έτσι ξεκινήσαμε και σε περίπου 6 ώρες ήμασταν στο Χμελνίτσκ και σε άλλες 3 Λβοβ όπου και δια νυχτερεύσαμε με το φιλαράκι μου να περνάει ακόμα μια νύχτα ακολασίας στο   ξενοδοχείο που μείναμε και εμένα να μιλάω στο τηλέφωνο με δικιά μου όλη νύχτα.
Μετά από εκείνο το ταξίδι άργησα ξανά να ανέβω στην Ουκρανία, πέρασε ένας μήνας περίπου. Είχα επαφές με μηνύματα με την δικιά μου η οποία εν τω μεταξύ είχε πάει με τον αρραβωνιαστικό της στην Ρωσία  για μόνιμη κατοικία.
Όταν ανέβηκα, ανέβηκα πάλι με τον φίλο μου που ήμασταν μαζί στο Κίεβο και πήγαμε να βρούμε την δικιά του στο Χμελνίτσκ αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία!!!!!!!!!!!
μετα γινομε κακος εγω.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γεμισαμε φιδεμπορες εδω μεσα

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αντε να μην αρχισω να λεω για τοτε που με ειχε ερωτευτη η αντζελινα..

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
λογω ημερας δεν θελω να κατεβασω κανενα καντηλι στους 2 φαντασιοπληκτους που γραφουν αυτες τις μαλακιες.
ο ενας γιορταζει κιολας.
τελος παντων.
συνεχιστε να γραφετε τις μαλακιες σας,να δουμε μεχρι που φτανει η μαλακια-αγαμια σας.

να σας κανω και μια προταση.
γραψτε μια ιστορια,που να παιζετε και οι 2 μαζι.

τιτλος.

<<ο ψευτης και ο φαντασμενος>>

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
:2funny: :2funny: :2funny:

Μπορεί να λένε παραμύθια αλλά τουλάχιστον τα λένε ωραία  :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
δεν ειναι ουκρανεζα ρε συ η αντζελινα,,μην χαλας το θρεντ με μαλ,,ες :grin: :grin: :grin:
ΚΙ ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΖΟΥΛΙΑ,οταν ειμαι ελλαδα,αλλα δεν αφορα αυτο το θρεντ :grin: :grin:
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΜΑ,,
Μη μασας ρε τυπε τι θα πουν οτι ειμαστε οφ τοπικ αφου και αυτοι φιδια αμολανε..

Ε

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Που ειναι ο τυπος να μας πει για τι ξυλεια..εεεεεεεεεε σορυ λαθος για τον κροταλια ηθελα να πω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
λογω ημερας δεν θελω να κατεβασω κανενα καντηλι στους 2 φαντασιοπληκτους που γραφουν αυτες τις μαλακιες.
ο ενας γιορταζει κιολας.
τελος παντων.
συνεχιστε να γραφετε τις μαλακιες σας,να δουμε μεχρι που φτανει η μαλακια-αγαμια σας.

τιτλος.

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• ukraine.jpg
    ukraine.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 79
OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κοψτε τια μ,,κιες γιατι μετα το θρεντ θαναι διαγωνισμος του τυπου "γραψτε μας το μεγαλυτερο ψεμα που μπορειτε να φαντα στειτε" κ κερδιστε εναν αναπτηρα δαπεδου με αυτοματο αναμα :dancing: :dancing: :dancing:

Παιδία η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή, δεν περιμένω εσείς οι δυσκολόπιστοι να την πιστέψετε αλλά τουλάχιστον επικροτήστε την προσπάθεια!!!!!!

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο ενας γιορταζει κιολας.
τελος παντων.

τιτλος.

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός προς τι η αλληλοεξόντωση. Θέλω να μιλήσω στους ανθρώπους.

OP
OP
spartakos_33

spartakos_33

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Όχι-Όχι ο διαγωνισμός θα έχει δώρο έναν δονητή με μίζα και γκάζι στο χέρι!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom