Περπάτησα λίγο στο Ούζγκοροντ και μου φάνηκε πόλη με δυνατότητες.Χτύπησα και κάτι γκομενάκια εδώ και εκεί και αποφάσισα να μείνω.Λάθος όπως αποδείχτηκε.Μέχρι το βράδυ ήταν φανερό οτι η πόλη είναι μικρή και οι γκόμενες επιφυλακτικές.Επίσης μάλλον έμοιαζαν πιο πολύ με Ουγγαρέζες ή σλοβάκες στη νοοτροπία παρά με Ουκρανέζες.Αποφάσισα να την κάνω για το μυθικό Λβωφ.Βρήκα Lada ταξί που μου είπε οτι μπορεί να με πάει με 50 ευρώ στο Λβωφ(5 ώρες απόσταση).
Και μόνο το Lada ταξί στους δρόμους αυτούς είναι εμπειρία.Οταν έφτασα στο Λβωφ κατάλαβα αμέσως οτι ήμουνα στο σωστό μέρος.Παρ'όλο που έβρεχε ξεχύθηκα για καμάκι.
Τη δεύτερη μέρα μίλησα σε κάτι γκόμενες που περπατούσαν στην πλατεία.Αυτές με προσκάλεσαν για καφέ και μετά με πήγαν στη ντίσκο Milennium όπου όπως είπαν είχε lady's night.Μόλις μπήκα στο Milennium έχασα τη μπάλλα με το μουνί που κυκλοφορούσε.Πιάσαμε τραπέζι στο πάνω διάζωμα όπου καθόμουν με τη μία και τη χούφτωνα ενώ οι φίλες της χόρευαν.Μόλις έφυγε να χορέψει πήγα να φιλήσω την ξανθιά φίλη της πουυ καθόταν απέναντι.Εντωμεταξύ μια ξανθιά μουνάρα 185 είχε καθήσει ακριβώς πίσω μας και δυο απίστευτα μουνιά πάνω από 180 λικνίζονταν στην πίστα.Οι δικές μου πήγαν να χορέψουν και μου είπαν να φυλάω τα πράγματά τους.Εγώ πήγα κατ΄'ευθείαν στην ξανθιά που καθόταν πίσω.Εκατσα δίπλα της και μετά από 5 λεπτά της ζήτησα τηλέφωνο.Θα σου δώσω το τηλέφωνο άμα μείνεις λίγο ακόμα μαζί μου μου είπε.Καλά της είπα,πάω λίγο στην πίστα.Εκεί χτύπησα κατ'ευθείαν τις δύο 19χρονες μουνάρες.
Με προσκάλεσαν να κάτσω μαζί τους.Τους ρώτησα τι πίνουν και πήγα να τους αγοράσω ποτά.Εκείνη τη στιγμή με την άκρη του ματιού βλέπω τις γκόμενες που είχα μπει μαζί τους να με αναζητάνε κοιτώντας από το πάνω διάζωμα.Είχα πάρει μαζί μου τα μπουφάν τους για να μην κλαπούν.Με τα μπουφάν και τα ποτά στο χέρι έρχομαι στις μουνάρες κάτω και τους λέω οτι θα ξανάρθω σε λίγο.Ανεβαίνω στο πάνω διάζωμα,οι γκόμενες χαίρονται με βάζουν ξανά να κάτσω μαζί τους,αρχίζω να φιλάω τη μία.Μετά από καμιά ώρα ενώ η ξανθιά από πίσω με έχει δει και περιμένει,λέω στις γκόμενες οτι πρέπει να φύγουμε.
Στην έξοδο τους δίνω λεφτά για ταξί και φιλάω τη μία γαλλικά για κανά πεντάλεπτο.Μετά ξαναμπαίνω μέσα όπου βλέπω τις δεκαεννιάχρονες μουνάρες να κάθονται με κάτι μαντράχαλους.Μου λένε πού ήσουνα,κάτσε μαζί μας.Αφήνω τη μία να μιλάει με έναν Ουκρανό και μπαίνω με την άλλη στη ντίσκο κοντά στην πίστα.Καθόμαστε και βάζω το χέρι μου μέσα από τη φούστα της αρχίζω να τη χαιδεύω πάνω από την κυλότα.Αυτή χαμογελάει.Σε λίγο πάμε ξανά στη φίλη της(ξανθιά ακόμα πιο μουνάρα) που είναι έξω μου δίνουν τα τηλέφωνά τους και μου λένε να τις πάρω την επόμενη μέρα.
Την επόμενη μέρα μόλις ξυπνάω εντοπίζω ένα προκλητικό γκομενάκι να κάθεται στη στάση του λεωφορείου.Της μιλάω λίγο της λέω θέλεις να πάμε για καφέ;όχι μου λέει θέλω να πάμε στο ξενοδοχείο.Με πιάνει στην άκρη του δρόμου με κολλάει στον τοίχο και αρχίζει να με φιλάει με γλώσσα.Μόλις μπαίνουμε στο ξενοδοχείο ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και τον παίρνει μπούκι.Το πιο γρήγορο καμάκι.Από τη στάση 50 μέτρα από το ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο.Μετά αρχίζει να σουρώνει με ένα Μεταξά που έχω φέρει από την Ελλάδα για δώρο σε μια Τσέχα.Μου λέει να βγούμε έξω γιατί θέλει να φάει κοτόπουλο.
Εδώ σκηνές από το Λβωφ με πλάνα από τη θρυλική ντίσκο Milenium.